www.snlp.ro Web analytics

Mutari. Sindromul amanarii

career choices by stuartpilbrowAsa cum am anuntat, astazi a avut loc o sedinta pentru analiza solicitarilor de mutare intre unitatile din sistemul penitenciar. Sedinta a inceput la ora 14,00 si a tinut pana aproape de ora de terminare a programului. Au fost solutionate o parte dintre solicitari si a ramas ca celelalte sa fie analizate in cursul saptamanii urmatoare.

Din motive obiective comisia pentru aprobarea mutarilor nu a putut fi constituita integral dar cu toate acestea a fost respectat programul anuntat insa s-a optat ca solicitarile pentru garnizoana Craiova sa fie lasate pentru saptamana urmatoare avand in vedere numarul mare de cereri pe un numar limitat de posturi disponibile, precum si riscul ca ulterior sedintei sa existe foarte multe nemultumiri avand in vedere numarul proportional de respingeri care se va inregistra. 

Repetam si informatia anterioara in care am precizat ca noul stat de functii al Penitenciarului Craiova (cea mai mare unitate din garnizoana) nu a fost inca aprobat de MJ dar totusi cererile vor fi analizate inclusiv pentru aceasta unitate (luand in considerare proiectul noului stat de functii) la presiunea solicitantilor transmisa si amplificata de sindicate. 

Nerabdarea si iritarea colegilor care vor sa-si reintregeasca familiile sau au alte motive obiective pentru mutarile lor este absolut legitima. Am transmis ANP ca o noua amanare mai mult ca sigur ca va genera o explozie de nemultumire si ca in mod obligatoriu trebuie ca saptamana viitoare sa punem punct acestui subiect. In afara de „Craiove” au mai fost amanate inca cateva solicitari pentru alte unitati. Ca si precizare trebuie retinut ca cererile care au ca justificare doar „motive personale” nedetaliate, nu vor putea primi o solutie pana cand aceste motive nu vor fi clarificate. Din documentele atasate mai jos am eliminat detaliile din statele de functii si motivele invocate.

Documente atasate (lipsa rezolutiei DA/NU semnifica amanarea analizei cererii pentru comisia de sapatamana urmatoare):

 

49 COMMENTS

  1. [quote name=”Ștefan Teoroc”]Posibil vineri[/quote]

    Poate macar in ultimul ceas o sa aiba si ei putin respect de sine daca nu pentru noi.

    Si sincer vorbind, noi suntem de vina ca nu ne cerem drepturile cu ajutorul mass-media, stam 14 ore in post fara a fii schimbati sau pe sectii, fara a avea o pauza de masa asigurand in 2 agenti 350 de detinuti cazati la 50 de camere, dar nu o sa mai tina mult rabdarea asta, si cand va fi momentul sunt sigur ca o sa fim necrutatori cu ei, si lafel de lipsiti de scrupule cum sunt ei cu noi in momentul acesta.
    Poate daca devenim ”reclamangii” ne pun pe cursa la craiova sa scape de noi :))

  2. [quote name=”Monitoru`”][quote name=”Ștefan Teoroc”]Of / cred ca ma duc la balamuc direct / nu am niciun raspuns concret / imediat ce avem, punem pe site / dupa sedinta publicam rezultatele, asa cum ati vazut[/quote]
    Ca sa aiba locuri,posturi si functii toti cei care-si doresc la Craiova,propun sa se mai construiasca in Banie un penitenciar si sa fie transferati acolo toti detinutii de la Vaslui- cu toate riscurile,inevitabile intr-o asemenea situatie!!! 😆
    Nu m-am putut abtine!! :P[/quote]

    Eu iti Propun un 7.62 in freza, aplicat la rece si cu multa caldura din partea oltenilor 🙂 nici eu nu m-am putut abtine

    OnTopic:

    Va multumim domnule Teoroc, sunteti singurul care ne spune ceva… si cand spun singurul aici includem Resursele umane, ca departament… de la unitatile noastre + ANP, ca sa nu mai spun ca cei de la ANP nici nu vor sa discute cu noi, ba ca e in concediu cel care se ocupa de formarea comisiei, ba ca e la masa sa revenim mai tarziu, ba ca a avut o problema personala si nu e la munca, de parca noi suntem atat de dobitoci incat sa credem ca o singura persoana are acces la informatia respectiva, si daca nu e persoana respectiva nu stie nimeni nimic si nu ii tine nimeni locul, in fine… sunt curios daca putem ajunge personal la ei sa vedem ce ne mai zic….

    Va multumesc, inca odata, in numele meu si al colegilor mei

  3. [quote name=”Ștefan Teoroc”]Of / cred ca ma duc la balamuc direct / nu am niciun raspuns concret / imediat ce avem, punem pe site / dupa sedinta publicam rezultatele, asa cum ati vazut[/quote]
    Ca sa aiba locuri,posturi si functii toti cei care-si doresc la Craiova,propun sa se mai construiasca in Banie un penitenciar si sa fie transferati acolo toti detinutii de la Vaslui- cu toate riscurile,inevitabile intr-o asemenea situatie!!! 😆
    Nu m-am putut abtine!! 😛

  4. Of / cred ca ma duc la balamuc direct / nu am niciun raspuns concret / imediat ce avem, punem pe site / dupa sedinta publicam rezultatele, asa cum ati vazut

  5. Regulile sunt facute doar pentru noi, cei mici. Celorlalti nu li se aplica. Este o mare bataie de joc! Suntem buni pentru a sta 12 ore in post cu o pauza de 15 minute si drept rasplata primim „amanari”..asta chiar e tara lui Papura Voda!!

  6. Rabdarea noastra a devenit bataia lor de joc.In acest moment se poate vedea cat de mult contam, mai putin decat deloc!

  7. Si uite asa s-a dus si saptamana de amanarem ANP nu are cuvant dar are pretentii

  8. Nu mai stim ce sa mai zicem,dar cred ca isi bat joc toti de noi? Anp-sti va simtiti bine langa familile voastre,teatru ce-l jucati voi cu noi.Rusine.

  9. Pt colegii din tara s au discutat 3 randuri de rapoarte si pt craiova se amana cum vine asta?

  10. Stiti ceva de sedinta?cand are loc……ca ziceati ca saptamana asta da vad ca nimic va multumesc!

  11. Calm. Vedeti si voi la TV ca se trage in ANP si in actuala conducere. Nu sunt vremuri normale. Prioritatile par a fi altele. Ati vazut si cu cata greutate s-a putut clarifica un aspect minor ca plata majorarilor legale. Am intors din drum oamenii plecati spre miting afland indirect ca ordinele s-au semnat. Tara lui Papura Voda

  12. Este ceva in viitorul apropiat sau ne amagim singuri,parca nu mai cred nimic?Respect dl. Stefan.

  13. bilanturi, conducerea imprastiata in tara, se asteapta schimbari la varf etc / nu pot confirma o data concreta

  14. Ce inseamna saptamana urmatoare ???
    PT cei din 2015 sa stea linistiti ca nu vor fi luati in seama la comisia asta ca n au 1 an in sistem

  15. Prietene iti doresc ca dupa doi ani si jumatate sa iti zica un coleg venit de 4luni din scoala acelasi lucru…nu prea stii despre ce vorbesti

  16. Nu suntem noi de vina ca nu v-au dat drumul acasa in august-sept 2015, sunt sigur ca si voi v-ati depus documentele de mutare dupa 4-5 luni..;)

  17. Dar nii nu scrie ca vreo puscarie este obligata sa inventeze vreun post vacant numai ca tu sa te transferi pe el. Intelegem cu totii ca e egreu departe de casa insa la un moment dat se umple si garnizoana Craiova de agenti. Pai daca in fiecare an ponderea craiovenilor la snpap este de peste 35-40% nu e logic ca la un moment dat „piata craioveana” devine saturata iar statele full ?

    Greseala este a ANP ca inainte de a-i accepta ca si candidati, ar trebui sa le spuna oamenilor ca vor fi repartizati acolo vor fi locuri si ca transferul se va putea realiza in conditiile in care exista functii vacante. In plus, ANP trebuie sa creeze si un echilibru intre unitati. Nu poti tu garnizoana Craiova sa ai o pondere de cateva ore suplimentare/om si in alte unitatii aceste ore sa fie cu sutele/om si de asemeni sa existe o discrepanta majora si la acordarea zilelor de CO.

    Deci, dragi craioveni, nu e nimeni obligat sa va transfere. Daca exista intelepiciune veti realiza ca cele spuse de mine sunt rationale.

  18. Eu zic sa facem un campionat de K1 . Cine bate merge acasa. Nu va mai certati degeaba!!!

  19. Cei din promotia 2015 nici macar nu trebuia sa fie pusi pe axest tabel.nici legitimatiile nu cred ca le-au fost emise.aceasta comisie este urmare a DMRU din august cand ei nici macar nu erau incadrati.

  20. #19 VNDALU2008 25-01-2016 23:03
    v-ați citit angajamentele semnate la recrutare?
    Citat

    Le-am citit, nu scrie nimic despre tergiversări…

  21. [quote name=”ag.”]Nu se acepta ,cei din promotia 2015 sa mai astepte,si sunt destui pe tabel,NU PERMITEM,am asteptat destul nu mai avem rabdare.[/quote]
    Ce-i drept vorbesti de parca ai fi incadrat din 2005…

  22. [quote name=”#15adrian”]Este cel mai greu sa iti vezi copilul la doua saptamani va multumesc![/quote]
    De ce nu a invatat in scoala militara sa prinda loc in orasul de bastina?

  23. Nu se acepta ,cei din promotia 2015 sa mai astepte,si sunt destui pe tabel,NU PERMITEM,am asteptat destul nu mai avem rabdare.

  24. [quote name=”#15adrian”]Este cel mai greu sa iti vezi copilul la doua saptamani va multumesc![/quote]
    Este lafel de greu sa iti vezi parinti, prietena, oameni la care tii la 2 saptamani, hai sa nu cantarim chestiile astea, si daca aveti impresia ca aveti 5 luni de vechime aveti dreptul sa mergeti acasa inaintea unuia care are 1 an si 5 luni sau 2 ani si 5 luni sau chiar 3… sunteti niste ipocriti fara margini

  25. Domnule Stefan Teoroc sper sa de tina cont de cei care au familie si copii. Va rog sa tineti cont de acest aspect ca este foarte greu departe de familie si copii.

  26. [quote name=”Horatiu”]Dl Teoroc stiti care estevarsta maxima la incadrari directe?Va multumesc.[/quote]

    Nu există.
    Dar ai grijă, dacă ai peste 45 ani vei rămâne la 60 ani, sau mai repede, fără loc de muncă și fără pensie militară.

  27. De ce pentru pelendava a motivat la toata lumea ca nu exista functie libera? Toti au facut cererea in necunostinta de cauza ?!?!?!??

  28. Tabel complet adica sa specifice si motivele si anul absolvirii SNPAP .Nu de alta da am vazut greseli in trecut . Multumesc

  29. Dle Teoroc puteti pune va rog tabelul complet cu mutarile la Craiova pentru a vedea si noi daca nu cumva s au strecurat greseli la transcriere ( N AR FI PRIMA OARA) . Mici greseli ar putea schimba soarta raportului .Va multumesc.

  30. Sa vedem daca DNA ii ia si pe judecatori.
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20744234-detinutii-scriitori-cum-dat-dreptate-instanta-unui-detinut-scazut-pedeapsa-dupa-penitenciarul-respins-cererea-fiindca-detinutul-nu-cunostea-contintul-lucrarii.htm
    Stim ca penitenciarele nu apreciaza caracterul stiintific al lucrarilor asa cum spune si inspectia judiciara dar e vorba despre altceva aici. Sa ne lase cu interpretarile astea pe care le fac ei de zei ai dreptului… E bataie de joc! Detinutul e intrebat daca are idee ce e in cartea aia pe care cica el a scris o… nici gand de contestare a „caracterului stiintific”. Inspectia judiciara am vazut ce interpretari de toata jena face, ca sa-i acopere pe judecatori si mai stim si alte exemple, dar sa vedem daca DNA face ceva aici… Halal inspectie!

  31. „Rabdarea este o virtute”, stimabililor,dar „există o limită peste care răbdarea excesivă încetează de a mai fi o virtute”.In august am putut intelege,nu era reorganizata garnizoana Craiova.ANP-ul a transmis in unitati,in luna noiembrie, un calendar clar in privinta acestor mutari si bineinteles ca ANP-ul nu respecta acest calendar. Azi s-a tinut sedinta,la fel ca si saptamana trecuta si, mare minune, amanare pentru o data ulterioara. 63 de angajati asteapta o decizie a domnului director general,dar pentru ANP,noi nu contam deloc.Poate putem conta daca intram toti cei 63 de angajati in concediu medical,in mod cert ne-am angajat sanatosi si conditiile minunate de lucru, din penitenciarele romanesti, ne-au afectat sanatatea.Mergeti la un medic,dragi colegi!

  32. Daca in raportul de mutare se specifica reintregirea familiei si se depun si documente doveditoare din care reiese ca sotul lucreaza intr-un sistem similar in judetul de domiciliu, de ce se respinge raportul?

  33. Daca reintregirea familiei este un motiv obiectiv si legitim de ce se respinge raportul?

  34. nu sunt sigur ca am inteles / cererile nu ajung la sindicate / noi primim tabelele centralizate cu o zi inainte de sedinta de analiza a mutarilor / participam la sedinta si ne facem propriile consemnari in tabele apoi ne asumam transparentizarea in general contrar politicii mai discrete a ANP, ca sa ma exprim frumos

  35. As aprecia daca ati pune solicitarile de mutare transmise spre aprobare ori de cate ori aveti o informatie oficiala. Am o cerere formulata in acest sens. Va multumesc.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)