www.snlp.ro Web analytics

Femeile si tinerii din SNLP s-au organizat

Logo Final SNLP Organizatia de FemeiPe 15 martie 2016 au fost constituite organizatiile de femei si tineret SNLP. Egalitatea de sanse, eliminarea discriminarilor, unitatea sindicala precum si pregatirea urmatorului val de militanti si lideri sindicali, au stat la baza demersului nostru. Femeile si tinerii s-au organizat. In continuare vor beneficia de sprijin si coordonare pana cand vor functiona autonom pe propriile picioare, avand forta de actiune in cadrul stabilit de statutul SNLP si de legislatia aplicabila. 

Organizatia de femei SNLP denumita pe scurt OFSNLP si-a ales liderii si a adoptat Regulamentul de Organizare si Functionare. Totodata si-a lansat cu sprijinul BEx SNLP paginile de Internet si de Facebook. In scurt timp o vor face si tinerii. Domeniul www.ofsnlp.ro este in curs de achizitionare. Pana atunci accesati si sustineti noua miscare care nu se delimiteaza de SNLP ci intareste si asigura sustenabilitatea sindicatului nostru si a actiunilor pe care le promovam in sprijinul tuturor categoriilor de salariati din sistemul penitenciar.

DSC00261

DSC00267

DSC00264

 

17 COMMENTS

  1. Din nou pentru colega Ham. Imi pare tare rau pentru tine: esti intr-o eroare TOTALA! Tu inca nu cunosti faptul ca fara colegii de la birouri, indiferent ce specializare are acesta (om, financiar, logistica, secretariat, resurse umane, evidenta) noi ceilalti, din operativ sau nu, cei care lucreaza cu ppl si cu familiile acestora, nu ne-am putea face treaba cu succes la locul de munca! Noi suntem un lant a carui zale trebuie sa functioneze bine. Daca o zala scirtie, tot lantul e stricat! Eu te-as provoca ( daca as sti cine esti…) si te-as invita sa lucrezi o luna la biroul evidenta. Iti garantez ca vei intra in medical sau ai suna vreun prieten sa te mute urgent. Eu sunt mindra ca imi reprezint TOTI colegii, indiferent de locul lor de munca! Iar in ceea ce priveste ” ciolanul”….il donez cu drag cui doreste sa il ia, iar eu imi voi face treaba in continuare, cum stiu mai bine: voi fi alaturi de colegii mei!

  2. Cam asta fac multi in sindicat / asteapta rapoarte / n-ar fi mai bine ca in loc sa asteptam rapoarte si sa suspectam ciolane, sa facem IMPREUNA ceva util pentru noi insine? Cum ar fi, pentru inceput, sa PARTICIPAM la ceva, la orice?

  3. Pt Lorelai,
    Sunt absolut convinsa ca nu ai habar de operativ, poate pe stat esti la operativ dar in realitate lucrezi la vreun birouas caldut, uitandu-ma pe fotografii nu vad cine ar avea 15 ani de munca in operativ, mai usor cu minciuna.
    Hai sa nu mai fim ipocrite, eu nu am vazut sa se faca ceva special pentru femei si nu vad ce se poate face in plus intr-un asemenea sistem.
    Ma bucur ca s-a infintat organizatia de femei dar cred ca trebuia sa cuprinda tot spectrul profesional pe corpuri si compartimente si nu sa va impartiti voi ciolanul, ca de asa e la inceput.
    Astept un raport peste 1 an cu ce s-a realizat.
    Succes.

  4. Draga colega Ham vreau sa te informez ca si eu lucrez in ooerativ de 15 ani si ghici ce: nici eu nu te cunosc pe tine. Dar asta nu ma impiedica sa fac ceva bun pentru oameni, pentru femei! Asta nu ma impiedica sa ma implic in problemele cu care ne confruntam si sa cautam IMPREUNA solutiile cele mai bune pentru noi toti! Mai bine, decit sa stai pe margine si sa circotesti, vino alaturi de noi cu idei si programe pentru noi, femeile! Cu cit vom fi mai multe implicate, cu atit mai bine! Doar IMPREUNA vom reusi!

  5. Sunt membra SNLP in operativ dar printre colegele din fotografii nu vad pe nimeni din operativ.
    Pe cine reprezinta fetele astea?
    Ce program au pentru noi femeile?
    Postati-l pe site sa vedem ce isi propun sa faca pentru noi si ce vor realiza.

  6. va rog sa ne spuneti ce solutii au fost gasite in problema ajutorului pentru cumpararea/construirea unei locuinte

  7. D-le presedinte pareti cam stingher in coltisoru` ala!!!
    Deja v-au „inghesuit”!! 😀
    Asa va trebuie!! 😆 😆

  8. Dl Prezident este adevarat ca vom putea intra in penitenciare cu telefoanele mobile personale in sectorul administrativ?Va multumesc.

  9. Apreciez initiativa ! Felicitări colegelor pentru implicare și succes în activitate ! Este încă un argument că această organizație se consolidează tot mai mult.

  10. Ne bucuram ca asa pare pentru cineva din afara.
    Ne bucuram ca reusim sa ne pastram aparenta de normalitate.
    Insa ai fi uimit care este realitatea…

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)