www.snlp.ro Web analytics

Back in business – reluam treaba cu motoarele la turatie maxima

back in business

 

O suprapunere in activitati ne-a tinut departe de site astfel incat am fost obligati sa slabim putin ritmul de comunicare autoimpus inca din prima zi a anului in curs. Cerem iertare membrilor nostri dar si celorlalti cititori si ne anuntam reintrarea cu forta in procesul de transparenta si informare. 

Comunicarea mai slaba de pe site nu ne-a tinut departe si de treaba. In ultima perioada lucrurile s-au accelerat (sedinte peste sedinte) si ulterior Comisiei mixte din MJ parca am indrazni sa ne facem sperante ca ANP se misca. Un ANP cu un Dan Halchin care tot oscileaza intre functiile de DGA si DG, cu un Catalin Bejan care tot nu se da dus si se arata permanent iritat, cu o Gabriela Petrovici care dupa ce a devenit celebra prin blocaje acum se cere afara (solicitand incetarea imputernicirii) inainte de a fi nevoita sa-si asume decizii cu raspundere ridicata, dar si cu un Gheorghe Iftinca inconsecvent ca sa nu fim mai rai de atat, pentru moment.

Relativ la deciziile grele care trebuie luate, avem una calda adoptata azi care ia in bascalie negocierile colective si face din 29 iunie un fel de n-ar mai fi (postam imediat), urmeaza altele pe salariul de merit si sporul de studii (lucram intens) si inca ceva pe sporuri pentru concedii, modificare ordin TBC si includere spor de 100% pentru psihiatrie, modificarea statutului special si altele.

Este o perioada fierbinte si la propriu si la figurat, pe care credem ca o vom incendia de-a dreptul cat de curand cu un cartonas rosu pe care i-l vom arata lui Bejan (in formatie sindicala stransa sub geamurile ANP) nu pentru fuga de raspundere ci pentru ca nu reuseste sa-si controleze orgoliul si sa fie om. Indiferent de deciziile pe care ni le asumam prin natura atributiilor, putem sa ne controlam nervii si iritarea si sa fim profesionisti. Dar… de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! (revenim cu detalii). Tineti aproape!

 

20 COMMENTS

  1. In fiecare an trebuie sa regandim cum va fi considerata ziua de 29.06????

  2. Cum poate aceasta data de 29.06 sa fie considerata intr-un an sarbatoare legala, intr-un an invoire cu plata, in alt an nimic???? … daca Legea nu s-a schimbat?!?!! Astia chiar isi bat joc de noi????

  3. [quote name=”Ștefan Teoroc”]se aude si cu reorganizarile si cu sansele / insa aceiasi oameni care tre sa aiba grija de asta mai au grija de vreo 10 chestiuni deloc simple, care ard / cumva le vom dovedi noi[/quote]
    Problema e ca exact în acei oameni loviți mereu.

  4. nu, nu pot / pot sa confirm ca facem tot ce tine de noi pentru a se intampla asta

  5. Dl teoroc deci puteți să ne confirmați ca din luna august luăm și noi salariul de merit multumesc

  6. ce marire de 8% pe langa 20%?!
    au 10% la salariul de functie adica jumatate din merit / nu inseamna 10% per intreg salariul
    si vom avea si noi
    cealalta jumatate – la anu

  7. Dl teoroc așteptăm răspunsurile pe care vi l-am cerut de ce armata si politia vor primi mărirea de 8% pe lîngă vei 20% si noi nu vom primi de ce așteptăm răspuns multumim

  8. bravo noi facem chestori,stancovici si pieleanu,restul la prostime nimic de ziua de 29.uuuuuuuoooooooo.sunteti niste escroci anpistilor.

  9. [b]#9 adi[/b] – Avem grade profesionale, avem misiuni speciale, avem un salariu de baza compus din elemente specifice.
    [b]#11 Asclepios[/b] – Pai tocmai. Noi sustinem ca 29 iunie are regim de sarbatoare legala conform Acordului, ANP fura efectiv acest drept, evident fura si din banii ce revin de drept celor care presteaza in ziua de 29.

  10. Ce invoire platita pt 29 daca sunt in tura de zi si lucrez 13 ore?!

  11. In „noul”proiect de stat de functiuni pentru sectiile exterioare cu mai mult de 200 de detinuti sunt prevazute 5 posturi de asistenti medicali, pentru sectiile exterioare cu mai putin de 200 de detinuti….nici un post?! Deci daca la o sectie exterioara sunt in medie190 de ddtinuti nu este nimic de lucru?!

  12. [quote name=”Ștefan Teoroc”]asta nu are legatura cu sistemul nostru de salarizare[/quote]
    Nu are,dar nu ar fi trebuit sa aiba?si noi avem salariul de baza 1050,si nu a fost influentat de cresterea salariului minim pe economie?

  13. se aude si cu reorganizarile si cu sansele / insa aceiasi oameni care tre sa aiba grija de asta mai au grija de vreo 10 chestiuni deloc simple, care ard / cumva le vom dovedi noi

  14. Ceva sanse cu sporul de studii… de reorganizari in restulbunitatilor ramase nu se mai aude nimic…cu stima

  15. D-le Președinte, cei care lucrează în ture pe 29.06, beneficiază de ceva?

  16. Am vazut ca salariul de baza al unui prieten care lucreaza la Pompieri a crescut din luna mai la 1250 ,de la 1050 ,datorita cresterii salariului minim pe economie ,dupa spusele lui.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)