www.snlp.ro Web analytics

Ploi si proteste. Ziua 3.

ploiesti7Astazi s-au anuntat ploi in toata tara. Si protestele angajatilor din sistemul penitenciar impotriva discriminarii la Penitenciarele Ploiesti, Focsani, de Minori si Tineri Tichilesti, Drobeta Turnu Severin si Baia Mare.

Vrem respectarea legii, dar cerem prea mult. Vrem dreptate, dar visam prea departe. Vrem egalitate, dar exageram. Pana la urma… ce ar trebui sa facem? Sa inchidem ochii si sa ne resemnam? Nu putem. Asta nu vom face. Protestele continua.

Catalina Chersin

 

PENITENCIAR DROBETA TURNU SEVERIN

2016 10 03 PHOTO 00011271

2016 10 03 PHOTO 00011265

 

2016 10 03 PHOTO 00011267

 

2016 10 03 PHOTO 00011268

 

2016 10 03 PHOTO 00011270

 

2016 10 03 PHOTO 00011271

 

PENITENCIAR DE MINORI SI TINERI TICHILESTI

2016 10 03 PHOTO 00011241  2016 10 03 PHOTO 00011242

 

tichipoze 4

 

tichipoze 6

 

tichipoze 5

 

tichipoze 3

 

tichi 1

 

tichi 2

 

tichi 3

 

tichi 16

 

tichi 15

 

tichi 13

 

tichi 12

 

tichi 9

 (click video – mai jos)

 

PENITENCIAR PLOIESTI

ploiesti1

 

ploiesti2

 

ploiesti5

 

ploiesti4

 

ploiesti9

 

ploiesti8

 

ploiesti3

  (click video – mai jos)

 

 

PENITENCIARUL BAIA MARE

2016 10 03 PHOTO 00011283

 

 

 

{slider title=”Reflectarea in mass-media a actiunilor:” class=”icon”}

{/sliders}

13 COMMENTS

  1. Felicitari Severin,felicitari SNLP,Felicitari Adi,luptam alaturi de SNLP !!! Am fost placut surprins de prezenta,de organizare,de Adi care vrea sa muste din microfoanele reporterilor.SINCERE FELICITATI !!!
    😮 😆

  2. Nu se mai poate munci in aceste conditii si in acest ritm ,rabdam de 7 ani restrictiile impuse de Guvernul Romaniei ca fiind pentru o perioada determinata ,al 13 -lea salariu ,prima de vacanta (ajutor pentru cumpararea unei locuinte ) ,suntem de rasul sistemului de aparare la suma alocata echiparii.
    Concediile restante si orele suplimentare au ajuns la cote fara precedent – avem nevoie odata pentru totdeauna sa primim respectul meritat ,organismul uman are niste limite daca fortezi mai mult iti cheltui tot salariul pe medicamente si medici ,fara repaus corespunzator in conditiile de stres atribuite sistemului penitenciar ajungi incet si sigur sa o iei razna,cum poti munci in conditii normale atata timp cat 1 agent face munca la 3 agenti -(nu avem personal ) trebuie sa dispara din motivarea refuzului conducerii pentru neacordarea concediilor de odihna si a orelor muncite suplimentar-muncesc cat 3 si nu primesc odihna pentru unul , asta este sclavagism ,discutam de respectarea drepturilor omului, discriminare si demnitatea umana -niciunul dintre aceste drepturi nu sunt respectate de catre statul de drept promovat de toti cei cu dosare penale si acuzatii de plagiat -traim in tara unde o structura de aparare din subordinea Ministerului Justitiei este calcata in picioare , cod deontologic lipsa si sterge pe jos cu legislatia in vigoare, a draq interpretare a codului muncii la munca suplimentara (acord tacit ) asta este aiureala odata ce codul muncii prevede ca trebuie acordul angajatului pentru munca suplimentara,avem 1100 agenti lipsa din sistem fata de anul trecut cine munceste in locul lor timp de 1 an de zile pana reusim sa integram deputantii care nu acopera golurile lasate.
    In alta ordine de idei avem nevoie de refuzul misiunilor si desfasurarii serviciului in cazurile in care numarul agentilor din carnetul postului nu corespunde cu realitatea-atunci cand gresim si mergem la procuror ne prezentam cu fisa postului si isi fac cruce si anchetatorii de cate obligatii ai .
    Pentru drepturi trebuie sa luptam , pentru obligatii doar semnam -daca asta este dreptatea in Romania cred ca avem o grija in plus pentru copii nostrii daca merita sa isi caute ceva de lucru prin tarisoara asta asuprita de …………..

  3. Dle Paslariu si in primul rand dna Pruna,trebuie sa va dati demisia ,va solicitam public sa va dati demisia!Daca ati reusit sa scaoteti atata lume in strada inseamna ca la dvs este problema si normal si corect intr-o democratie este sa va dati demisia.Daca ati copia exemplul functionarilor si politicienilor de la Bruxelles v-ati da demisia.Cu respect Popescu N

  4. Astazi Raileanu nu a putut sta acasa si a venit la protestul de la Braila. A facut niste declaratii demne de (editat) ! S-a trezit pensionarul (editat) al penitenciarului Braila.

  5. un mare bravo….si pentru angajatii penitenciarului Drobeta Turnu-Severin, din aprox 245 de cadre au iesit la miting in jur de 100 ….bravo….nu ma asteptam!!!

  6. Mulțumesc tuturor colegilor care au participat la mitingul de protest organizat în fața Penitenciarului De Tr Severin,au fost apeste 70 de membrii SNLP,le mulțumesc,au fost și câțiva colegi neafiliati ,m-au surprins plăcut,SNLP a demonstrat încă o dată că este un sindicat serios,bine organizat,implicat si bine informat,membrii sunt activi și implicați,sincere felicitări.Toti am înțeles că daca suntem uniți și solidari suntem puternici și reușim să ne facem auziti! Sperăm că aproape 100 de oameni aproape 40% din efectiv au tras un semnal dnei Pruna si ne va acorda drepturile !

  7. Felicitări tuturor! Domnule Teoroc faceti ceva cu Jilava! Situația devine explozivă! Suntem amenințați! Se fac presiuni! Faceti ceva cu ofițerii (editat) care vin si amenință! Numai „barbati” care amenință in interiorul unitătii, dincolo de poarta nici la sapă la porumb nu-i folosesti! „Bărbați care amenință sub protectia gradelor ….dincolo de poartă va dati seama ca sunt zero barat! Până la urmă ma (editat) pe ei de 15 ani dar (editat) si pe ei de „barbati” …..

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)