www.snlp.ro Web analytics

SNLP isi onoreaza liderii in retragere

Captura de ecran din 2016.12.01 la 14.14.35In zilele de 28 si 29 noiembrie 2016 a avut loc Consiliul National al SNLP in cadrul caruia cei peste 40 de participanti, presedinti de filiale SNLP sau inlocuitori, precum si invitati, au dezbatut probleme de interes pentru sistemul penitenciar si in special pentru salariati pe baza unui plan de lucru amplu, au discutat despre aspecte organizatorice, au setat prioritati si au adoptat hotarari care vor orienta strategia SNLP in urmatoarele 6 luni.

Organizarea consiliului incheiat recent dar si alte demersuri interne ne-au tinut pentru o perioada departe de pagina de Internet a organizatiei, pe care in ultimul an de zile am actualizat-o intensiv in scopul unei informari corecte a salariatilor dar si pentru un dialog transparent cu cei interesati de problemele identificate de noi ca prioritati. De astazi revenim la ritmul normal de informare.

Tot in cadrul consiliului din noiembrie, SNLP a alocat o sesiune liderilor sindicali pensionati in ultimul timp, in mai multe transe, multi dintre acestia fiind membri fondatori ai organizatiei, care si-au desfasurat activitatea de reprezentanti alesi pe parcursul a 12 ani, ulterior activarii dreptului de asociere sindicala in sistemul nostru incepand cu anul 2004.

SNLP a incurajat organizarea de festivitati in cadrul carora salariatii care trec in rezerva sa fie onorati pentru intreaga activitate pe care au desfasurat-o intr-un mediu dur, intr-un sistem din cadrul structurii de aparare nationala. Prin urmare, salutul oficial al organizatiei adresat liderilor care au predat stafeta, este cu atat mai logic si natural.

Ne-am luat la revedere direct sau indirect, avand in vedere pensionarea la date diferite evident, de la Sorin Soare (Baia Mare), Radu Hilohe (Galati), Mihai Inceu (Aiud), Florin Anghel (Miercurea Ciuc), Anna Margit Buculei (Targu Mures), Dinu Roman (Bacau), Tanasel Petcu (Ploiesti), Gabriel Lazarescu (SNPAP Targu Ocna), Nicolae Stanescu (Targsor), Vasile Popa (Penitenciar Spital Jilava), Nicolae Cucu (Focsani). Le uram sanatate si pensie indelungata!

DSC02457

DSC02561

DSC02660

DSC02692

 

 

11 COMMENTS

  1. Felicitari snlp TIchilesti El presidente Marcel Enache si pensie indelungata colegilor lasati la vatra_auuhhhh”spartanii din Aiud!

  2. D-le Teoroc,TOTI lucratorii care ies la pensie ar merita,macar un cuvant de multumire si aplauze pentru munca,sudoarea si sanatatea dedicata sistemului-nu numai lideri de sindicat!hai sa fim fayr-play,nu parti-pris!

  3. Multumesc de pomenire,dar inca sunt activ!Pusca si cureaua lata,ce barbat sunt deocamdata…

  4. felicitari pentru consideratia lor/ felicitari sindicatelor .dar atentie ca sunt si tradatori printre ei care au fost si cu conducerile de la unitati pentru ,,merite,, .se poate afla.

  5. multumesc si ma simt onorat ca am facut parte din aceasta minunata organizatie

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)