www.snlp.ro Web analytics

Rece si impinsa din strada… Ordonanta care abroga ordonanta

Atasat OUG 14/2017 privind abrogarea OUG 13/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul Penal si a Legii nr 135/2010 privind Codul de procedura penala, pentru si pentru modificarea Legii nr. 286/2009 privind Codul Penal si a Legii nr 135/2010 privind Codul de procedura penala: 

oug 14.2017

3 COMMENTS

  1. Este doar o informare (mesaj prelut). Vezi tu Ion, „voi” este un termen vag. Aceasta pagina este a membrilor de sindicat care au libertatea de a exprima opinii prin comentarii. Articolele sunt scrise de un lider, de un om ,din creierul si simtirea unui om. Iar acel om reprezinta toti membrii, indiferent de tabara in care anumite decizii politice ii situeaza. Ca om, autorul are convingeri personale, dar tocmai pentru ca nu suntem un trust ci o structura asociativa, nu ne permitem sa fim orientati intr-o directie sau in alta, si nici sa incercam sa-i orientam pe toti intr-acolo, intrucat in functie de directia in care se poate orienta un om, o jumatate dintre cei care sunt reprezentati de acel om va fi nemultumita si pe buna dreptate. Nu cred ca este atat de necesara pozitionarea sindicatelor din penitenciare. Am spus deja public ca masurile asumate pana acum de guvern nu vor genera efecte relevante si pe termen lung in planul supra-aglomerarii. Ne mentinem opinia.

  2. Voi nu sunteti mass media. Ar trebui sa va asumati opinii. Bine ca ati pus in articol in stil anepist 2 km de nume de legi ca sa dati impresia de text..

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)