www.snlp.ro Web analytics

ANP raspunde pozitiv la interpelarea SNLP privind statutul special

polizia penitenziaria 640Desi ANP este pe aceeasi frecventa cu noi, ramane de vazut daca si noul ministru va intelege demersul nostru si va retrage din dezbatere publica proiectul de modificare a Legii 293/2004 elaborat strict pe linie disciplinara sau va accepta un upgrade profund, conform propunerilor SNLP.

Intelegem nevoia de punere in acord cu decizia CCR care a eliminat din statutul nostru trimiterea catre ordinul prin care se reglementa metodologia disciplinara dar ne dorim ca MJ sa faca ceva si in sens bun pentru noi in afara preocuparii acute pentru sanctiuni. Si speram sa nu fim nevoiti sa ne cerem drepturile in acelasi mod in care am facut-o cu salariul de merit. Suntem antrenati deja!

Este deosebit de frustrant ca din toata lista aflata pe masa ordonatorului nostru principal de credite, sa se selecteze doar sanctionarea mai aspra si nu alte prioritati cum ar fi: aplicarea standardelor de sistem convenite in 2016 si a OUG 57/2015 (eliminarea inechitatilor salariale), cresterea numarului posturilor prevazute pentru sistem, modificarea normei de echipare si a ordinului privind sporul TBC, schimbarea denumirii ocupatiei, plata indemnizatiei de concediu cu toate sporurile sau activarea dreptului statutar la sprijin in cumpararea/construirea unei locuinte (ne oprim aici cu lista desi este mult mai lunga), toate fiind demersuri finalizate in relatia cu sindicatele sau foarte aproape de final, urmand practic decizia.

raspuns anp statut

 

 

2 COMMENTS

  1. Nici un comment despre schimbarea denumirii?de aia ne trateaza astia cu indiferenta-ma refer la guvernanti(indiferent de culoarea politica),de mass-media,de ONG-uri!…colegu’,ce se mai da?ce se mai aude?atat!…

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)