www.snlp.ro Web analytics

Serie noua de mutari, la analiza. Sedinta ANP – 06.03.2017

cd871fa65af7eb8dbdfd1b642afc2504 move20clipart move clipart 750 439

Maine este mult de lucru in sedinta care analizeaza solicitarile de mutare intre unitatile din sistemul penitenciar, centralizate la nivel ANP. Atasat aveti tabelul intr-un format simplificat, fara detalii privind functiile sau motivatia, din motive de confidentialitate.

 

 

mutari

6 COMMENTS

  1. buna ziua… cand se tine comisia pentru mutari ??…in aprilie s-a tinut vre-o comisie ?? cand se discuta?..astept raspuns..multumesc

  2. Domnilor de la sindicat de ce nu publicati criteriile care stau la baza mutarilor.Unii asteapta de ani de zile si altii au absolvit de un an, doi si li se aproba mutarea?

  3. Nu sunt pe lista oameni incadrati din sursa externa sunt absolventi din anul 2016.

  4. Cei incadrati din sursa externa in 2016, nu semnasera un act, prin care trebuiau sa ramana la unitatea unde AU OPTAT, de buna voie sa dea examen, MINIM 5 ANI? Sau nu stiu eu bine? Observ acolo in tabel un individ…care s-a facut ofiter la apelul bocancilor…si nici nu statu omul 1 an ca vrea acasa…bine ca absolventii de scoli militare si academii stau plecati de acasa cu anii…ca vin smecheri din astia…chiar sunt curios daca i se aproba individului cu pricina!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)