Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Cuvantul zilei: amendamente! Aduce cu... "medicamente!" Sa ne mentinem lucizi!

tumblr inline nubeg8qAgN1tb4tq0 1280In haosul care se instaleaza usurel, oamenii sunt buimaciti de promisiuni, comunicate, perspective, sporuri de tot felul si salarii de mii de euro trambitate pe posturi si scrise elegant la flipchart de oameni politici. "Salariile din Romania vor fi mai mari decat in Franta", "Medicii sa revina in tara", "Sanatatea primeste in 2018 toate cresterile salariale". Sanatate sa fie, ca-i mai buna decat toate! Apoi cadem brusc in depresie cand vedem valorile pentru aparare si nu reusim sa facem calcule exacte. Deci, avem sau nu cresteri? 

Colac peste pupaza, dintre colegii sindicalisti din politie se aud surle si trambite dar nimeni nu vede nimic concret. Tot din zona aceea auzim vorbe grele la adresa noastra precum si celebra dar deja penibila acuză, cum ca dam sporul de fidelitate ilegal din 2010. Asta, pentru ca noua ne-a pasat de salariatii din sistem si am facut lucrurile egal si corect. Nu am incurajat salarii de merit si sporuri de excelenta date discretionar acelorasi clienti timp de 7 ani ci am dat sporuri de fidelitate si confidentialitate tuturor, dupa lege! Si pentru ca am fost atenti ca nimeni sa nu fie discriminat si ca legea sa se aplice corect, acum continuă incercarile de "lasare in urma" care evident ca nu vor merge! Asa cum nu a mers nici cu salariul de merit in 2016.

Inainte de a diseca viitorul, sa aruncam totusi o privire atenta in prezent. Iar pentru asta recomandam un articol (facem destul de rar acest lucru). Dar il recomandam pentru ca este semnat de un sindicat partener al SNLP, de un lider de viitor, despre care se va auzi (Cosmin Andreica) si vine chiar din domeniul care a generat toate turbioanele si fumigenele din ultimele doua luni - politia. Sindicatul EUROPOL afiliat Federatiei PUBLISIND ca si SNLP, a indraznit, asa cum face de la constituire, sa ridice vălul inclusiv de pe asa-zisele realizari sindicale politienesti, explicand in ce consta "ducerea de nas". Pe scurt, se sare dintr-un amendament intr-altul, fara finalizare, pe baza unui dialog monopolizat si nu social. In concluzie, sa ramanem lucizi si sa ne vedem propriile prioritati!

articolul EUROPOL:

coarna

Google Translate

Cauta in site

 • Ștefan Teoroc 24.06.2017 22:35
  Adresa se depune luni / o vedeti in premiera :)

  Read more...

   
 • sine ratio 24.06.2017 21:53
  Iar la momentul acestui comentariu data este 24 iunie 2017 l'anno di ...

  Read more...

   
 • sine ratio 24.06.2017 21:47
  Distinctia pe site, in forma actuala, tine de statistica si realitatea ...

  Read more...

   
 • E4 24.06.2017 21:25
  Marirea aia mare de care faci vorbire o sa fie in noua lege care inca ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 24.06.2017 20:36
  Nu e chiar corect / ca sa nu reiau textul legii - sporul de 30% si ...

  Read more...

Google AdS