www.snlp.ro Web analytics

Urmeaza o sedinta lunga. Analiza mutarilor intre unitati: 2 mai 2017

moveeeUPDATE: rezultate sedinta

SNLP a solicitat fragmentarea Consiliului de conducere al ANP din data de 27.04.2017 avand in vedere imposibilitatea de participare a reprezentantilor sindicali angrenati in organizarea lucrarilor Consiliului National recent incheiat. Prin urmare sesiunea dedicata mutarilor intre unitati a fost reprogramata pentru marti 02.05.2017. Va fi o sedinta lunga avand in vedere cele aproape 150 de solicitari centralizate, desi multe sunt depuse de absolventi ai promotiei 2016 SNPAP, fiind avizate negativ. 

ANP a propus sindicatelor o modalitate de a evita acest turism intre unitati prin individualizarea locurilor din scolile proprii, pe unitati. Incepand cu 2017 candidatii vor stii pentru ce unitati opteaza si vor fi recrutati exact de acele unitati care ii vor si primi la absolvire. Metoda este criticabila, intrucat nu avem cunostinta ca undeva in sectorul de aparare sa se procedeze la admitere pe unitati, corelat cumva cu o repartitie anticipata, dar nici noi nu am putut identifica o solutie mai buna. Daca exista propuneri, va rugam sa ni le transmiteti!

  • amanare mutari (extras PV CC ANP 27.04.2017):

pv amanare mutari

  • lista solicitari:

mutari apr 2017

 

10 COMMENTS

  1. [quote name=”Ștefan Teoroc”]Scuze / se pare ca nu s-a incarcat / corectam imediat[/quote]
    Cu ce data va rog, se vor face mutarile pt cei aprobati?

  2. [quote name=”Nick”]In statut trebuie prevazut faptul ca absolventul isi asuma repartitia, oriunde in tara. Acceptarea unei cariere in sistemul penitenciar presupune si posibilitatea unei astfel de situatii. De unde mofturile astea ca toti vor acasa ? Cand pleci la o scoala militara iti si asumi repartitia functie de nevoile sistemului. Dupa repartitie, cine-i opreste sa nu-si intemeieze familie in localitatea unde sunt repartizati ? Dealtfel, beneficiaza o viata si de chirie, timp in care isi pot construi batranetea linistititi fara rate la banca.[/quote]
    De curiozitate in ce localitate lucrati? Daca in cea in care v-ati nascut, s-au v-ati dorit sa traiti argumentul dumneavoastra este invalid

  3. pe intelesul tuturor fpss de puscarie, nick e un fel de „([i]editat – conotatie jignitoare[/i]).

  4. Cu ce data se vor face mutările? Toate vor fi la promoție?

  5. Stimabile Nick in statut sunt multe drepturi care nu sunt respectate si nu se face atata tam tam, atunci de unde aceasta banala nemultumire referitoare la mutari?????

  6. In statut trebuie prevazut faptul ca absolventul isi asuma repartitia, oriunde in tara. Acceptarea unei cariere in sistemul penitenciar presupune si posibilitatea unei astfel de situatii. De unde mofturile astea ca toti vor acasa ? Cand pleci la o scoala militara iti si asumi repartitia functie de nevoile sistemului. Dupa repartitie, cine-i opreste sa nu-si intemeieze familie in localitatea unde sunt repartizati ? Dealtfel, beneficiaza o viata si de chirie, timp in care isi pot construi batranetea linistititi fara rate la banca.

  7. Nu este prevazuta in statut. Incearca doar sa limiteze migratia pe semnatura candidatului. Personal nu as miza pe forta juridica a acestei declaratii …

  8. Declarația care se da înainte de susținerea examenului cum ca vei sta cel putin 5 ani este legală? Care este baza legală a acestei declarații ? Esti stipulată in statut?

  9. Se poate va rog sa vedem intreaga lista?Sa stiu daca raportul meu a ajuns la Anp?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)