www.snlp.ro Web analytics

State de functii noi, cu un impuls de 1000 de posturi suplimentare

1000.pngCat tip asteptam sa citeasca Tudorel Toader proiectul de modificare a statutului special astfel incat sa intram in faza finala a modificarii in Politie penitenciara, ne preocupam de statele de functii care vor primi in curand o adevarata briza prin cele 1000 de posturi pe care MJ le va solicita prin memorandum, avand de la premier promisiunea ca se vor aproba. 

Nu suntem inca in posesia acestui memorandum dar speram ca nu va fi greu de pus in pagina cat timp ANP a transmis deja o fundamentare completa ministerului. Va punem la dispozitie ultimul material inaintat de ANP si precizam ca foarte probabil in cursul saptamanii viitoare se va aproba (in sedinta de guvern) noul nomenclator de functii (nivel confidentialitate – secret de stat) urmand o rescriere a statelor de functii.

La recenta intalnire cu ministrul justitiei am accentuat necesitatea de urgentare a memorandului pentru suplimentarea statelor cu 1000 de posturi prevazute (nu si finantate), astfel incat rescrierea ca urmare a aprobarii noului nomenclator sa permita, prin corelare, si o infuzie de posturi proportionala cu rezultatele standardizarii, urmarindu-se prioritatile din sistem, respectiv unitati cu schemele de personal mult sub standard si ocupate integral. Nu stim inca daca se va reusi aceasta sincronizare care ar fi ideala, dar se poate rezolva situatia si in doua trepte.

Captura de ecran din 2017.09.08 la 11.14.28

6 COMMENTS

  1. Se zvoneste prin targ faptul ca la mult trambitata rectificare de buget nu vom primi fonduri pt vouchere de vacanta. Stie cineva ceva sigur si daca da ce putem face in acest sens? Intreb pt ca sunt sigur ca anumite sectoare de stat vor primi aceste vouchere.( si ca mine multi altii )

  2. [quote name=”Cristian Tudorache”]#2 marius 08-09-2017 18:56 – ce fel de recomandari astepti? Daca te incadrezi pana pe 15, pensie lunga si usoara.[/quote]
    Bun raspuns ;))

  3. #2 marius 08-09-2017 18:56 – ce fel de recomandari astepti? Daca te incadrezi pana pe 15, pensie lunga si usoara.

  4. Domnule Teoroc ce recomandari faceti pentru cei ce vor sa se pensioneze in scurtul timp ramas pana pe 15.astept recomandari date de dvs

  5. După aprobarea noului nomenclator de funcţii se vor aproba statele de organizare reeditate care s-au întocmit în iunie 2017? Ulterior, va fi o altă etapă de distribuire a celor 1000 de posturi din memorandum între unităţi?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)