www.snlp.ro Web analytics

OMJ pentru acordarea sporului de confidentialitate in anul 2010

A fost aprobat OMJ pentru acordarea sporului de confidentialitate in anul 2010, celor care au primit aviz/autorizatie dupa 1 ian 2010, sau in cazul unor modificari ale nivelului de acces la informatii clasificate.

Atasat, proiectul ordinului, trimis de SNLP anterior. Trimitem si ordinul semnat cand intram in posesie. In principiu este similar cu proiectul.

Nr ordinului este 3039/C/2010. Ordinul va fi publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, urmand sa produca efecte dupa publicare.

In pregatirea aplicarii ordinului, SNLP a cerut din timp DRU si SIC ANP sa inceapa elaborarea deciziilor de incadrare pe baza situatiilor existente.

Astazi DRU ne-a informat ca toate materialele sunt pregatite in vederea emiterii deciziilor.

Liderii de grupe SNLP au acum datoria de a urmari situatia si de a solicita directorilor de unitati acordarea unei atentii sporite acestui demers, pentru a resusi sa ne incadram in perioada ramasa pana la finalul anului si pentru ca toate eforturile de pana acum sa nu fie inutile. La nivel de sistem este vorba despre aproximativ 3-400 de salariati care pot recupera un spor de minim 10% de la inceputul anului 2010 – nu este de neglijat.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)