www.snlp.ro Web analytics

Academia Sindicala 2012


liderFundaţia Friedrich Ebert a dezvoltat, în parteneriat
cu confederaţiile sindicale CNS Cartel Alfa, BNS, CNSLR Frăţia şi CSDR un program de formare adresat tinerilor activişti sindicali, urmărind creşterea competenţelor şi abilităţilor acestora în domenii fundamentale pentru activitatea sindicală.

Programul este compus din 4 stagii de pregătire organizate în 4 module tematice ce combină exerciţiul practic cu un conţinut tematic bogat axat pe principalele preocupări şi zone de interes ale activităţii sindicale: drepturi sindicale, economia de piaţă şi sindicatele, elemente de negociere, securitate si sanatate la locul de munca.

Fiecare modul va fi condus de o echipa de 2 traineri, excelent pregătiţi si extrem de motivaţi, cu experienţă îndelungată în  mişcarea sindicală. Pentru a fi eligibili toţi cei care doresc să aplice pentru programul anual trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

  • să aibă vârsta între 20 şi 36 de ani;
  • să nu mai fi participat la programe de training organizate anterior de FES;
  • să aibă o implicare activă în organizaţia din care face parte.

Cele 4 module şi dezbaterea finală se vor desfăşura într-o locaţie de pe Valea Prahovei, care va fi anunţată din timp participanţilor. Fiecare modul începe Joia de la ora 14.30 (sosirea participanţilor înainte!) şi se termină duminica la ora 12.30 (plecarea se face după masa de prânz). Dezbaterea tematică de la final va dura o zi (sâmbătă, cu începere la orele 09.30 şi încheiere la orele 17.30). Examenul final va fi susţinut pe data de 15 iunie, începând cu orele 15.00. Fundaţia Friedrich Ebert va acoperi toate costurile de organizare, cazare şi masă pentru participanţi. Călătoria participanţilor la training şi înapoi în localitatea de domiciliu va  trebui suportată individual de fiecare participant.

Pentru aceia dintre dvs. care doresc sa participe la aceste stagii de pregatire si care, bineinteles cumuleaza criteriile de eligibilitate, va trimitem in attachement formularul de inscriere – acesta trebuie trimis completat doamnei Victoria Stoiciu, Fundatia Friedrich Ebert la urmatoarea adresa e-mail : victoria.stoiciu@fes.ro sau la numarul de fax  021-210.71.91. De asemenea, puteti trimite formularul de inscriere completat la urmatoarea adresa postala: Fundaţia Friedrich Ebert, Reprezentanţa în România Str. Emanoil Porumbaru, nr. 21, etaj 1, aprt.3, sector 1, Bucureşti . 

Data limita de inscriere este 17 februarie 2012.

Mult succes!

***

Nota in completare:

Va rugam ca formularul de aplicatie pentru Academia Sindicala sa il trimiteti atat la adresa indicata in emailul precedent ( a doamnei Victoria Stoiciu de la Fundatia Friedrich Ebert), cat si la  BNS, la urmatoarele adrese de email : gilie@bns.ro si valentina.necea@bns.ro .

 

Va multumim

Valentina NECEA
Departament Social
Blocul National Sindical

Tel: + 40 0756 323 196
E-mail: valentina.necea@bns.ro
www.bns.ro

 

Document atasat

 

12 COMMENTS

  1. Ponderat stiu sa fiu dar in situatia in care comentariul unui user implica numele meu atunci presupun ca o reactie tip drept la replica imi este permisa. Felul in care fac acest lucru nu consider ca este menit a jigni pe cineva.

    Cucu si-a exprimat o opinie legata de subiect, opinie cu care, ca simplu comentator pe aici nu am fost de acord si am incercat reliefarea punctului propru de vedere. Nu vad ce este rau in asta !
    Pe de alta parte, un om care nu pune patima in ce afirma inseamna ca o spune doar sa fie spusa, pentru a mari numarul comentariilor.

    Stefan, acelasi gen de repros ar fi putut fi atribuit si user-ului „ot publisind”. Replica acestuia pentru Cucu presupun ca a fost cu mult mai patimasa decat a mea 🙂

    Cucule, daca consideri ca am o problema, in virtutea spiritualitatii de care dai dovada ai fi putut proceda simplu renuntand la faptul ca „as avea o problema”, ca „as interpreta tendentios tot ce se posteaza” si poate mai simplu, ai fi putut sa te abtii de la exemplul cu Radio Erevan care nu face altceva decat sa dai dovada de omul care loveste, fuge si apoi se plange ca de fapt el este o victima. Rusinos din punctul meu de vedere si, sincer m-as fi asteptat la mai mult de la tine tinand cont si de varsta….

  2. De acord cu Nicu, la recomandarea facuta lui Cristian
    🙂

    Mai ponderat! Opiniile contrare hranesc dialogul. Nu trebuie sa-l ucidem cu prea multa patima.

  3. Mai otp-ule…de ce 36? De ce nu 35 sau de ce nu 40?Care este explicatia logica la aceasta limita de varsta?Oricum daca nu imi sustii punctul de vedere mai vezi tu agenda….cind oi incepe eu cursurile sindicale! 😆

  4. Cristian, ai o prolema….Fii mai ponderat,nu mai interpreta in mod tendentios tot ce se posteaza. Si sa stii , nu e nevoie sa dai replica la orice postare.
    Nu esti la Radio Erevan.

  5. pentru nicusor…

    intrebarea corecta ar fi cati tineri de-ai nostri s-au inscris…?
    eu personal am urmat cursurile insa m-am inscris la selectie de 2 ori. iti spun sigur ca oricine are sanse sa participe iar cursurile sunt foarte bune insa doar daca intr-adevar iti doresti un viitor sindical…

    cat priveste cheltuielile…masa si cazarea sunt asigurate de fundatie, mai ramane transportul. acum daca stai si te gandesti putin, pentru foarmarea ta profesionala…e normal sa fie si cheltuiala…nu?

    cursuri on-line…hmmmm…fundatia chiar doreste ca acei tineri care absolvesc cursurile sa plece de acolo cu ceva cunostiinte…on-line cred ca nu si-ar mai atinge scopul…

    ultima precizare…trainerii sunt persoane care activeaza in domeniul sindical aproximativ de prin anii 90….chiar ai ce invata de la ei…:)

  6. pentru calin…
    calene, imi pare rau tata, dar conform legii tinerilor din romania esti batranel…:) varsta minima este de pana la 35 ani inclusiv!

    ps:pentru mine tot tanar esti!

  7. Nu ar trebui sa fii frustrat. Tineretea are si ea limitele ei… 🙂
    Sa fim seriosi, orice organizatie de tineret, indiferent de sistemul in care este alcatuita cuprinde tineri pana in 35 de ani.

  8. Scuza-ma Cucule dar esti confuz rau !
    In primul rand eu nu am nimic cu tinerii. Dimpotriva, eu am afirmat ca e de bun augur pentru tineri o astfel de experienta…

    In al doilea rand, ca sa insinuezi ca nu ar fi multi acesti tineri care ar dori sa participe ar trebui sa detii niste date oficiale in acest sens, eventual un sondaj printre tineri pentru a identifica un punct de vedere concret.

    In al treilea rand, observ ca ai puncte de vedere contrare demersului acestei fundatii si iti dai cu parerea cum ar fi fost mai bine din punct de vedere financiar… 🙂 SINDICALIZAREA NU SE FACE ON-LINE PRIETENE ! SINDICALIZAREA IMPLICA CONTACT DIRECT CU OAMENII PENTRU A SIMTI NEVOILE ACESTORA INDEAPROAPE !!!!

  9. Cursurile ar fi bune.
    Dar cati din ai nostri le-ar putea frecventa ?
    Gandeste-te la program, cheltuieli transport, cazare, etc.
    Varianta on-line, era ok.
    Iar cu trinerii, ce ai? Crezi ca nu ai avea ce invata de la acestia?Iti spun eu, au experienta sindicala.

  10. Ce vrei sa spui Cucule ? Ca acest demers pentru tinerii sindicalisti nu este de bun augur ?

    Ironia spuselor tale avand in vedere ca recomanzi un puscarias si un traseist politic nu-si are locul in acest context. Nu inteleg de ce atata rautate din partea ta. Cu ce te deranjeaza acest lucru mai prietene ?

  11. Cam pompoasa aceasta denumire.
    Mai bine faceau cursuri on-line.Ca trineri , ar fi buni Victor Ciorbea si Miron Cozma.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)