www.snlp.ro Web analytics

Consiliul de conducere ANP 10 iulie 2012

Board-Meeting-FeatureInformare transmisa filialelor SNLP pe data de 10.07.2012

La sedinta Consiliului de conducere de astazi au fost dezbatute punctele de vedere de pe ordinea de zi transmisa precum si cele propuse de sindicate. Totodata, au fost prezentati si felicitati o parte dintre castigatorii premierii celor mai buni lucratori din sistem. In asteptarea procesului-verbal al sedintei voi puncta pe scurt doar cateva aspecte de maxim interes care au fost atinse in sedinta.

Contravaloarea echipamentului pentru anul 2011 se va acorda in cursul lunii curente (afirmatia apartine DEA ANP). In completare atasam raspunsul oferit de ANP la solicitarea SNLP, pe aceasta tema.

A fost emis OMJ 1316/2012 care restrictioneaza consumul de carburant cu transportul personalului. Am semnalat cazul de la Jilava unde s-a injumatatit traseul unui autobuz. Se vor centraliza date pentru a se stabili efectele concrete ale actului. Rugam presedintii de filiale sa ne contacteze de urgenta daca se constata probleme. Ordinul are 196 de art si 47 de anexe (atasat) si aduce modificari in planul distantelor, in completare fata de HG 1398/2007. De ex:

ART. 78

Mijloacele de transport aparţinând unităţilor administraţiei penitenciare pot fi utilizate de către funcţionarii publici, cu asigurarea de către unitate a cheltuielilor de transport pentru îndeplinirea sarcinilor sau alte atribuţii de serviciu.

Autovehiculele aflate în proprietatea unităţilor din sistemul administraţiei penitenciare pot fi folosite, în limita disponibilului, cu asigurarea de către unitate a cheltuielilor de transport pentru efectuarea transportului personalului propriu, la şi de la locul de muncă, pe baza unor trasee aprobate de directorii unităţilor.

În stabilirea traseelor, se va urmări parcurgerea distanţelor pe traseul cel mai scurt între unitate şi borna kilometrică „zero” din localitatea de domiciliu sau reşedinţă a personalului transportat.

Compartimentele auto din unităţi vor ţine evidenţa lunară a personalului propriu transportat şi a cheltuielilor aferente, urmărind încadrarea activităţii pe criterii de eficienţă şi economicitate.

Se consideră eficientă activitatea de transport al personalului propriu, la şi de la locul de muncă, dacă numărul persoanelor zilnic transportate acoperă cel puţin numărul de locuri pe scaune din compunerea autovehiculelor utilizate.

Se consideră economică activitatea de transport al personalului propriu, la şi de la locul de muncă, dacă valoarea lunară a cheltuielilor de transport/persoană se situează la limita maximă a costului abonamentului lunar valabil pentru 1 linie urbană practicat de Regia Autonomă de Transport Local.

S-au sesizat disfunctionalitati in alocarea fondurilor pentru cumparare de apa minerala pentru personal ca masura de protectie contra caniculei. Am solicitat si s-a decis verificarea centralizarii efectuate si suplimentarea fondurilor. Rugam presedintii de filiale sa ne informeze in cazul in care sunt disfunctionalitati, mai precis in cazurile in care nu se acorda apa personalului in zilele cu temperaturi extreme.

Se incearca identificarea unor solutii legale pentru prelungirea stagiului de practica al absolventilor care nu pot fi incadrati decat cu 1 dec 2012. desi acest lucru este deosebit de dificil.

Am propus si s-a decis ca DIP ANP sa introduca in lista de obiective care se verifica in unitati, o componenta referitoare la drepturile personalului si conditii de munca. Am insistat ca la primele controale care se vor efectua sa se verifice in special schimburile operative (program, planifficare, pontare, compensare si mod unitar de lucru) precum si existenta/functionalitatea vestiarelor si dusurilor pentru personal in toate unitatile.

Se urgenteaza aprobarea OMJ privind schimbarea-mutarea din functie, astfel incat sa se deblocheze posturile cu coeficienti mici pentru absolventi

Urmeaza adoptarea unui OMJ privind infiintarea Comisiei (structurii) care va avea ca sarcina contractarea si distribuirea biletelor de odihna si tratament pentru personal.

Exista o lista lunga de acte normative de niveluri diferite care sunt in curs de elaborare/aprobare. Monitorizam atent prioritatile si facem tot posibilul pentru a urgenta.

Se fac eforturi pentru descarcarea stocului de echipament de la BAGR pentru a se reusi trecerea la achizitia unui nou echipament. Articolele din depozit vor fi masurate piesa cu piesa, iar personalul din unitati va realiza de asemenea o masurare corecta si se va identifica si nevoia de echipare in incercarea de corelare cat de precisa posibil intre masurile luate de personal si cele efectuate pe tinuta. In paralel urmeaza incheierea procedurii de stabilire a noii tinute cu privire la a carei calitate exista pareri pro si contra, pentru a se trece la achizitia unui nou echipament.

Incepand de la aceasta sedinta a Consiliului, DIP si Directia audit din ANP isi prezinta sintetic materialele de control. Se stabileste mentinerea acestei practici apreciata ca utila si transparenta.

S-a discutat despre concursuri, imputerniciri si reorganizare, fara a se adopta decizii notabile (detalii in PV care se redacteaza de ANP). Un singur aspect merita mentionat si anume acela ca din cele 17 posturi de director adjunct de unitate transformate prin OMJ in sef serviciu, un numar de 7 posturi (toate la reintegrare) vor fi propuse MJ pentru transformare in sens invers (din sef serviciu in dir adj): Braila, Codlea, Severin, Focsani, Galati, Ploiesti, Vaslui. Considerentul principal este cresterea numarului de detinuti in ultima perioada. De mentionat ca penitenciare ca Focsani au crescut de la 500 la 850 de detinuti intr-o perioada destul de scurta, iar multe penitenciare din tara au ajuns la capacitate maxima din punct de vedere al particularitatilor constructive si al posibilitatilor de extindere (Baia-Mare, Bistrita, Oradea, Severin, Satu-Mare).

S-au facut informari cu privire la proiecte noi in care ANP este angrenat si s-a precizat ca mutarea ANP in noul sediu este pentru moment in curs de reevaluare.

In completare: in ultimele zile au avut loc mai multe sedinte pe tema unor probleme de interes. 

S-a discutat astfel intr-un grup de lucru prezidat de directorul general despre problema penitenciarelor-spital care se confrunta din nou cu probleme in planul fondurilor. Sindicatele au fost informate cu privire la activitatea unei comisii numite in acest scop care nu si-a pus inca concluziile finale dar a prezentat o serie de masuri apreciate ca oportune in vederea preintampinarii unor probleme in ceea ce priveste plata salariilor personalului si nu numai. Dintre acestea, masurile cu cel mai mare impact, care merita amintite, vizeaza unitatile Jilava si Tg Ocna care acorda spor TBC. Se intentioneaza promovarea in continuare a ordinului care modifica cadrul de acordare a sporului de TBC-HIV/SIDA. 

O alta sedinta a vizat problema normelor de salarizare si a punctului de vedere emis de MJ conform caruia nu sunt necesare aceste norme deoarece se aplica legislatia veche. In completare la adresa SNLP prin care cerem clarificari privind acordarea unor anumite drepturi, „intre legislatii”, am contactat telefonic, personal, in timpul sedintei, directia contencios din MJ si am luat act de un punct de vedere care nu sustinea in totalitate nici macar opinia deja asumata de MJ in scris. Mi s-a explicat ca urmeaza si alte intalniri la nivel MJ pentru a se decide definitiv si ca intr-adevar pot fi totusi emise norme pentru anumite prevederi din L 284/2010. Vom continua subiectul maine la MJ.

Urmeaza si alte sedinte in continuarea temelor susmentionate dar si intalniri pe tema OMJ care reglementeaza activitatea Comisiilor de disciplina, precum si pe tema reorganizarii DIP ANP. Sedinte, intalniri, comisii, consilii…. Speram ca din toate acestea, cat de curand sa se vada si efecte concrete.

Pe data de 11 iulie 2012, incepand cu ora 10,30 are loc sedinta Comisiei mixte din MJ. 

Stefan Teoroc

Presedinte SNLP

44 COMMENTS

  1. Acest OMJ 1316/2012 AUTO este o tampenie fratilor,ne afundam rau de tot, un autovehicul acum dupa aceasta aberatie are 5 consumuri,se va modifica si va avea 7-8 consumuri,suntem de rasul lumii,conducatorii auto vor fi contabili excecelenti iar contabilul doctor docent,SNLP luati atitudine,modificati in primul rand palfonul lunar de carburant pt. mijloacele auto care transporta personalul,suntem in imposibilitate de a lucra.DEA E LA PAMANT IN ACEST SISTEM ,COPIEM TOATE PROSTIILE SI ABERATIILE DE LA POLITIE,seful de post de la tara nu-l intereseaza ca merge cu un consum de 7l% extraurban pt. ca el foloseste masina de la post ca autovehicul personal si baga din buzunar,dar ca de la puscarie nu poate opri nici un sandwich sa ia cand are ppl in masina,reveniti-va fratilor ca ne ducem in jos rau de tot. 😆 😆 😆 😆

  2. pt PI! Observ ca se poate discuta si altfel, fara limbaj de tarabe si alte jigniri. scuza-ma daca am fost mai dur, dar tot nu inteleg de ce acele chestii s-au petrecut intocmai cum le descri? fuga de la un sindicat in altul nu cred ca se face la o cina de taina,iar cei care au participat la asa ceva ,consider ca nu mai au ce cauta nici in sindicatul in care se afla nici in celalalt. e josnic, pentru ca, probabil au crezut ca li se vor pune coronite de maslin pe frunte ,ori au considerat ca vor fi ocrotiti de cei care au luat initiativa de a-l constitui. nemultumirile se transeaza in familie, se discuta si se schimba orice nu este conform cu realitatea. mai grav este faptul cand liderashul de sindicat sta cu c…l in doua luntrii, face joc dublu, conducere-sindicat. dar este ac si de fundul lui! tocmai din aceste considerente si multe altele, este necesara unificarea. cu cat suntem mai multi inregimentati intr-o forma sau alta, cu atat poti sa ai un control si asupra liderului. sa fi iubit, PI!

  3. [quote name=”Santos”]Din cate am inetels 14 din 19 au semnat ca se retrag de la Voinicu si revin in SNLP,8 dintre ei nici nu stiau exact ce se intampla si uite asa se trezesc la instanta ca membri fondatori,asa se procedeaza mai nou…dar 15 membri nu pot fi reprezentativi,presedintele nu este chemat in CCR,nu au membri desemnati in comisia de disciplina conform legii angajatorul il ignora si atunci de ce se vrea aceasta organizatie,sa-si plateasca unii niste datorii mai vechi catre dl (editat),si poate in inetres personal,s-au gasit cativa naivi ,cativa pacaliti si cativa acoliti..dar in final,naivii se trezesc,pacalitii vad adevarul si se supara ca au fost mintiti mai raman acolitii,chiar si dintre ei isi dau seama de relaitate.Poate ca se va reusi odata si odata si acest lucru dar conteaza cine,de ce cu toate ca se poate intarii cel actual,in decembrie parca sunt alegeri,identificam un disponibil care sa corespunda profilului si il sprijinim,sau mentinem ce avem dar suntem mai fermi in problemele pe care le ridicam ,intelegem unele lucruri ,ne implicam ,suntem interesati de aceasta activitate,lasam micile barfe si nu credem orice si oricum,incercam sa vedem adevarul dincolo de minciuna etc.[/quote]
    Nu conteaza ma numeam si eu lider de sindicat…fara ciolan mor,nu ma lasa doamne sa mor de dorul unui ciolan… 😆 8) 8) 😆

  4. Pt.Alexandru
    Chiar daca pare a fi vorbe de precupete cum le spui tu sunt adevarate,insa despre unificarea miscarii sindicale..hm?? in zilele noastre nu pot sa vad nici cea mai mica speranta,nu ca nu vreau eu dar este imposibil cred eu acum.Lupta intre sindicate va mai dainui mai mult timp in acest sistem,nu spu ca-i vina uneia dintre parti sau a alteia dar sigur adevarul este undeva pe a mijloc,poate e bine sa fie asa poate nu ,timpul sper sa ne lamueasca.Oricum pana acum cele doua sindicate din sistem incearca si uneori si obtin avntaje,drepturi legale pt. membri lor,pt lucratorii din sistem,fiecare prin mijloacele lor,unii mai galagiosi alti mai calculati cel putin asa vad eu lucrurile….nu stiu cine esti dar este interesant ca dezbati un subiect care nu-i intereseaza pe multi.

  5. [quote name=”PI”]Dle (editat) este normal sa chemati oamenii la o bere dupa care sa-i puneti sa semneze un tabel de constituire a unui sindicat,dupa care 8 chiar 10 din 14 prezenti sa renunte imediat ulterior si chiar sa-si exprime deschis dezprobarea? Unul dintre cei prezenti a rezistat cu greu presiunii dar a decis totusi sa nu semneze. Tocmai prin asta pierdeti, pentru ca nu sunteti corect, si onest. Pacaliti oamenii dvs si aliatii. Dl Voinea, fost director EA si Zaharia C fost lucrator la Prevenire? Stiati ca 7 dintre cei prezenti acolo au vechimea sub 1,6 ani la penitenciar? Asa procedeaza sindicatele, asa trebuie sau interesul poarta fesul.[/quote]
    la prevenire trebuie cu vechime de 5-6 ani nu botanisti fara experienta

  6. [quote name=”Stefan Teoroc”]Da, bluff, se dau banii de haine. Luna asta[/quote]
    cand 🙁 :-* 😕 :zzz 😛 😛 😛

  7. Pt generatia de sacrificiu, Daca ai curajul sa-ti dai numewle adevarat o fac ai eu si ai sa vezi ca nu beneficiez de NIMIC.Eu am spus altceva si anume sa solicitati un mijloc de transportr de la unitate pentru ca potrivit legii daca unitatea asigura transport la si de la serviciu nu-ti deconteaza masina personala,ar terbui sa cunosti iar apropo de deconturi ilegale te rog sa te interesezi cate saesizari au fost facute zilele aste la parchet pentru cei care au decontat ilegal transportul pe viza de resedinta,eu am vazut asta intamplator,verifica si apoi acuza si mai si pui ore aiurea.Te salut!

  8. [quote name=”logistica jilava”]Pt generatia de sacrificiu,
    Esti functionar public cu statut special si ar trebui sa-ti cunosti drepturile si obilgatiile.
    Potrivit „modalitatii legale” nu ai cum sa-ti deconteze din Bucuresti la Jilava, dar eu am spus altceva in comentariul meu.
    Astept![/quote]
    Asta cu ești funcționar public .a rezolvat tot , dumneavoastră chiar va cunoașteți drepturile?
    Exista atâta inflexibilitate în gândirea dumneavoastră încât cred ca vreau sa cred ca fac vreo crima.
    Daca stau bine sa ma gandesc cred ca si dumneavoastra ,,logistica Jilava ,, beneficiatiati de aceste drepturi la care incerc sa fac referire .
    DE CE SA LUAM BANI DE LA STAT, LASA CA IA ALTII ,DECONTURI DE CHIRIE FICTIVE ,ETC.
    AVEM SALARIU SA PLATIM COMBUSTIBILUL DE DEPLASARE LA SERVICIU ,CA DOAR VENIM LA SERVICIU ,,LOGISTICA, LA 5.45 DIMINEATA

  9. Domnul Hilohe Radu ati discutat cxu doamna directoare cat si cu domnul director care e baza legala?Stiti ca aveti o multime de parghii sa vi se raspunda rapid si pe lege la astfel de probleme?Crredeti ca aici se rezolva sitruatia? Nu o luati in nume de rau ce va spun sunt niste intrebari cu sfaturi in ele.Mai vorbim cu placere.

  10. draga Pi , esti un tip de suprafata, manat de aceleasi considerente care le determina si pe precupete sa iti zbiere dimineata sub geam pana se deschide piata sa isi vanda legatura de ridichi! in loc sa luptam pentru unitate si poate pentru o unire a miscarii sindicale, sub o forma sau alta, umbli cu episoade balcanice ieftine de la mese de taine sindicale, cine a baut si ce a mai barfit despre un lider sau altul. tipic gardianului de temnita !

  11. Ce de doamne si ce de decizii… of
    Treaba cu „permanenta la domiciliu” este ceva ce emana din lipsa de personal si nu din legislatie.
    Intreb: daca se stabileste prin decizie de zi ca soferii sunt in permanenta la domiciliu intr-un anumit interval orar si totusi soferul nu sta acasa, ce se va intampla?
    Va fi bagat in comisia de disciplina pentru ca a incalcat ce? Decizia? Daca decizia nu are temei legal, cel pedepsit nu cumva va fi altul decat soferul?? 🙂

  12. Astazi in decizia zilnica pe unitate,doamna directoare economica a dat ,ca soferul care executa serviciu de la orele 13 la orele 21,va executa si misiuni operative de la orele 21 la orele 5 dimineata,facind permanenta la domiciliu.
    Discutind cu unii dintre soferi care nu se tem,acestia mi-au spus ca acest lucru nu va fi pontat,practic va fi munca voluntara,ca sa nu zic fortata.
    Unii dintre soferi,mi-au relatat ca daca nu se vor supune noilor reguli[abuzive in opinia mea] vor executa serviciul in posturile de paza.
    Nu inteleg atitudinea doamnei Durac,care a dispus efectuarea unei anchete la compartimentul achizitii,unde isi desfasoara activitatea fosta directoare-doamna Tudor,ptr. faptul ca acolo s-a facut curatenie.
    Ancheta trebuie sa scoata la iveala de unde s-a gasit var lavabil si de ce s-a pus un birou si doua dulapuri.
    Faptul ca vrei sa faci curatenie intr-o incapere constituie un motiv bine intemeiat ptr. declansarea unei anchete…………..
    Precizez faptul ca numai doamna Durac are dreptul sa aiba un birou de vis,unde razele de soare nu au acces,indiferent de temperatura de afara.
    De fapt este o razbunare a doamnei directoare impotriva doamnei Tudor,care a fost revocata din functie.
    A inceput un razboi in cadrul logisticii galatene,care nu se va termina fara o ancheta la singe a anp-ului

  13. Pt generatia de sacrificiu,
    Esti functionar public cu statut special si ar trebui sa-ti cunosti drepturile si obilgatiile.
    Potrivit „modalitatii legale” nu ai cum sa-ti deconteze din Bucuresti la Jilava, dar eu am spus altceva in comentariul meu.
    Astept!

  14. Solicitarea a primit avizul controlorului delegat si se afla la MFP in asteptarea alocarii efective de fonduri in functie de lichiditati. Cu alte cuvinte, stam la rand si speram sa fie identificate fondurile respective, toate documentele necesare fiind inaintate si aprobate. Sute de insitutii din toate ministerele se regasesc la aceeasi „coada”.

  15. Solicitarea de fonduri este la controlorul delegat, la nivel MJ / avem aigurari de la nivel MJ ca luna aceasta se va acorda contravaloarea echipamentului pe 2011

  16. Din raspunsul oferit de DEA nu reiese ca in cursul lunii curente( IULIE 2012) se va acorda contravaloarea echipamentului pentru anul 2011 !
    Se face referire numai la faptul ca ANP a solicitat fondurile necesare de la MJ in data de 03.07.2012 dar, asta nu inseamna ca fondurile ptr contravaloarea echipamentului vor fi si alocate de MJ acum.
    Sa fie cu noroc!

  17. LOGISTICA JILAVA
    AȘTEPT UN RĂSPUNS, DACĂ AVEȚI TIMP

  18. Din cate am inetels 14 din 19 au semnat ca se retrag de la Voinicu si revin in SNLP,8 dintre ei nici nu stiau exact ce se intampla si uite asa se trezesc la instanta ca membri fondatori,asa se procedeaza mai nou…dar 15 membri nu pot fi reprezentativi,presedintele nu este chemat in CCR,nu au membri desemnati in comisia de disciplina conform legii angajatorul il ignora si atunci de ce se vrea aceasta organizatie,sa-si plateasca unii niste datorii mai vechi catre dl (editat),si poate in inetres personal,s-au gasit cativa naivi ,cativa pacaliti si cativa acoliti..dar in final,naivii se trezesc,pacalitii vad adevarul si se supara ca au fost mintiti mai raman acolitii,chiar si dintre ei isi dau seama de relaitate.Poate ca se va reusi odata si odata si acest lucru dar conteaza cine,de ce cu toate ca se poate intarii cel actual,in decembrie parca sunt alegeri,identificam un disponibil care sa corespunda profilului si il sprijinim,sau mentinem ce avem dar suntem mai fermi in problemele pe care le ridicam ,intelegem unele lucruri ,ne implicam ,suntem interesati de aceasta activitate,lasam micile barfe si nu credem orice si oricum,incercam sa vedem adevarul dincolo de minciuna etc.

  19. Ca peste tot soferii galateni lucreaza la 70% din efectivul unei stari de normalitate. Acest program a fost creat pentru a exista o continuitate 24/24 a soferilor in interesul penitenciarului. Faptul ca cel care este la permanenta nu apare in DZU este pentru ca structura DZU nu permite o astfel de completare. Dar nu aici este problema reala ci in faptul ca obligi un om sa stea acasa in timpul sau liber cu mana pe telefon. Mai trist este ca se intampla ca sa fie chemat in mijlocul noptii sa duca o ppl la spital iar la ora 5 sa vina la servici pentru a pleca la GAZ si dupa pleaca in misiuni. Cine raspunde pentru un eventual accident? Soferul sau cel care l-a planificat? Daca dormi doua ore intr-o noapte si a doua zi nu esti fresh cine raspunde?

  20. DESPRE SOFERI
    Soferii din cadrul penitenciarului galatean lucreaza in felul urmator:
    -unul de la orele 5 la orele 13
    -unul de la 13 la 21
    -ceilalti de la 7 la 15
    Soferul care face pina la orele 21,face si permanenta la domiciliu,fara ca acest lucru sa apara in decizia zilnica pe unitate.
    Am cerut in sedinta de comanda acest lucru,dar cei in drept sa o faca dau din umeri,iar mai nou sunt pusi sa semneze ca fac permanenta la domiciliu,mai bine zis amenintati ca e bine sa semneze,fara ca sa mai apara in decizie.
    O parte au semnat,o parte nu,dar de teama vor semna toti.
    Rog sa semnalati acest aspect conducerii anp si sa fie luate masuri in consecinta.
    Daca cei din conducerea penitenciarului crede ca se munceste de teama,se inseala.
    Va asigur din acest moment,orice neregula,forma de presiune,santaj,amenintare le voi semnala celor din bex care m-au ajutat de nenumarate ori.
    Este bine ca cei de la dip sa intervina in logistica galateana,sa faca ordine.
    Despre logistica voi reveni cu detalii,nu se mai poate fratilor,ori va intelegeti ori anp-ul va gaseste alta destinatie si va asigur ca se iau in calcul si astfel de variante.
    Sa vedem cum ma vor lovi sub centura cei care se simt vizati de spusele mele.

  21. Pt. #16 Alexandru 15-07-2012 14:08,tu esti jalnic te arunci acuzator in unele lucruri despre care nu ai habar doar esti un (editat), l-am scris pe ambele site-uri pt. ca m-am gandit ca dac nu va fi publicat intr-unul va apare in celelalt.

  22. Are sponsorita puternica acum,cea care ii sta alaturi S.L,dar nu cred ca-i mai da sotul atatia bani pe mana cat are nevoie (editat) si de aceea nu-i mai ajung.

  23. Nu cred in sansa lui Voinea dar mare incredere are in el si imaginea lui,dar din pacate are o parere gresita,o sa fie cativa catelusi care il vor urma (lumea e plina de slugi) dar acestia ori sunt prea orbi ori prea prosti,dar sunt putini,pacat totusi ca i s-a dat chiar si speranta.

  24. [quote name=”lache”]:lol: Voinicu a ramas fara ciolan? Acum incearca (editat) sa-i dea din nou valoare. Doar pe timpul cat era director in ANP,Voinea a ajuns comandant de sectie. D-l Voinic a ramas fara sponsorite? Pacat ca vrea o functie asa mica,poate sa se faca procuror ca are talent.[/quote]
    Nu stiu cu ce ciolan la imbrobodit D,dar nu pot sa cred ca sunt oameni care cred ca poate fi un lider de sindicat,asa ceva in afara de prietenii lui apropiati si cei noi care unii au mai inteles cum stau lucrurile nu cred ca ar trebui sa existe,dar mare tie gradina,diferite interese etc…Mare curaj a avut ,Dumitrescu Costel este suspendat si acum pt. sesizarile lui la parchet la care toti fpss au primit NUP,iar el vrea sa reprezinte oameni..sa fim seriosi.

  25. pt poz. 10 PI ! Prietene, joci la doua capete? acelasi mesaj i l-ai trimis si lui Dumitrascu! daca nu iti convine tienere, inscrie-te in vreun sindicat din China! Sau in vreun cartel! esti deplorabil in ceea ce faci! nici cele pasarici de pe centura nu sunt cu doua fete! nashpa baiete, pt ca sunt destui in sistem ca tine! si mai grav ca mai si conduc destine! Rusinica!

  26. [quote name=”logistica jilava”]Pt Generatia de sacrificiu. Afla draga colegule ca din aceasta luna transportul in tot complexul jilava la si de la serviciiu este gratuit. Nu prea lucrezi pe la noi ai ramas in urma cu informatiile tu erai mai prezent?Pentru cei de la puncte dse lucru se poate rrezolva um transport pe la orele 16-17 a mai fost asa tu sigur nu ai prins,important sa retii tu este ca ar trebui sa astepte toti dupa ultimul punctr de lucru asa cum se facea cu o conducere de trista amintire.Exprimati-va dorinta si eu cum cunosc bine serviciul logistic se rezolva.E mai simplu aici decat la serviciui?[/quote]
    1. Lucrez la Penit.Jilava de aproximativ 20 de ani
    2.Ca sa fiu la zi cu noutățile din unitate ar trebui sa nu mai plec la munca sa aducem venituri la unitate.
    3.Eu ma refeream dacă se poate găsi o modalitate legala pentru decontarea combustibilului pentru câțiva colegi care sunt nevoiti sa vina inaite da ora 6 dimineața și locuiesc în București .

  27. 😆 Voinicu a ramas fara ciolan? Acum incearca (editat) sa-i dea din nou valoare. Doar pe timpul cat era director in ANP,Voinea a ajuns comandant de sectie. D-l Voinic a ramas fara sponsorite? Pacat ca vrea o functie asa mica,poate sa se faca procuror ca are talent.

  28. Pt Generatia de sacrificiu. Afla draga colegule ca din aceasta luna transportul in tot complexul jilava la si de la serviciiu este gratuit. Nu prea lucrezi pe la noi ai ramas in urma cu informatiile tu erai mai prezent?Pentru cei de la puncte dse lucru se poate rrezolva um transport pe la orele 16-17 a mai fost asa tu sigur nu ai prins,important sa retii tu este ca ar trebui sa astepte toti dupa ultimul punctr de lucru asa cum se facea cu o conducere de trista amintire.Exprimati-va dorinta si eu cum cunosc bine serviciul logistic se rezolva.E mai simplu aici decat la serviciui?

  29. Asta lipseste, directori adjuncti la reeducare? Nu le e deajuns sef serviciu? Toata ziua nu ies din birou si mai vor si functii! Oribil, dupa ce sistemul asta promoveaza inegalitati clare, tot astia care nu fac nimic sar in sus!

  30. miltumesc domnule teoroc, sunteti primul care zice sau afirma acest lucru pe fata.

  31. Dle (editat) este normal sa chemati oamenii la o bere dupa care sa-i puneti sa semneze un tabel de constituire a unui sindicat,dupa care 8 chiar 10 din 14 prezenti sa renunte imediat ulterior si chiar sa-si exprime deschis dezprobarea? Unul dintre cei prezenti a rezistat cu greu presiunii dar a decis totusi sa nu semneze. Tocmai prin asta pierdeti, pentru ca nu sunteti corect, si onest. Pacaliti oamenii dvs si aliatii. Dl Voinea, fost director EA si Zaharia C fost lucrator la Prevenire? Stiati ca 7 dintre cei prezenti acolo au vechimea sub 1,6 ani la penitenciar? Asa procedeaza sindicatele, asa trebuie sau interesul poarta fesul.

  32. Linistit stau dar nu atat cat as vrea eu.8 oameni invitati la bere din acel grup care s-au trezit in grupul constitutiv al sindicatului lui Voinea nu sunt interesati de formarea unui nou sindicat.Doi sunt prieteni ai presedintelui si nu sunt nici ei de acord,dar fiind prieteni nu i-au spus-o inca in fata,sansele sunt aproape zero,problema este ca nu i-a interesat de oameni sa le spuna ca sunt in legalitate daca sunt dublu afiliati,acest aspect nu i-a interesat decat ca oamenii sa semneze procesul verbal de constituire in prezenta dlui (editat), urata si mirsava metoda caracteristica din pacate unor oameni manati numai de scop si inetresul personal. Nu au ridicat nemultumiri sau probleme decat un singur caz a avut o justificare dar si cu acela am discutat si sper ca s-a lamurit. Daca acel pv constitutiv vor avea curajul sa-l introduca in instanta, vor face o ilegalitate si va fi contestata. Nu inteleg cum de Voinea si Zaharia au ajuns sa creada ca pot reprezenta inetresele chiar si a 15 oameni cu ei cu tot,cred ca pe ale lor ar incerca, dar ale celorlalti ma indoiesc. Functiile nu se castiga asa, iar cand se castiga asa nu tin mult. Oricum sunt din pacate unii uneori prea naivi, dar se trezesc la timp si revin la o gandire logica si eficienta. 😆

  33. Pentru „V”
    Mister V, la ce te referi prietene ? Poate radem impreuna. Din tot ce am citit eu am constatat ca unii oameni isi dedica mare parte din viata pentru a-ti da posibilitatea sa te hlizesti…

    Deci, hotarasta-te si da pe fata motivu hlizelii tale…

  34. Am rugamintea sa insistati asupra celor care nu iau sporul de studii superioare.
    Nu este normal,ca doi lucratori care au erminat aceiasi facultate,unul ia altul nu ptr. faptul ca nu au terminat sudiile in aceeasi perioada.
    Apar tot mai des discutii pe acest spor si nu sunt putini ca numar.

  35. Daca si Voinea Sorin de la Severin are pretentia sa fie lider de sindicat,inseamna ca sindicatele s-au intors cu picioarele in sus sau a inebunit lupul,a luat exemplu prietenului (editat) din director,lider de sindicat,ultimul refugiu pt. ultimii mohicani.Cand am auzit puciul si tentativa ,fondatorii ,Zaharia Cristian,Badea G in frunte cu omul negru,care injosea toata lumea cand era director EA,sa mor de ras si nimic altceva,cea mai buna gluma pe luna aceasta,ADI stai linistit cu asemenea concurenta iesi la pensie din lider maxim.

  36. Eu tot nu pot înțelege de ce nu se poate găsi o forma legala sa decontez combustibilul de la Jilava la București, având in vedere ca multii dintre cei care lucram la ,,escorte,, venim la unitate in jurul orei 6 dimineața ,atunci nu este nici un mijloc de transport pus la dispoziție de unitate.
    Dar mai grav consider ca este după amiaza când majoritatea dintre noi ajung după ora 16.
    Chiar locuind in București de ce trebuie sa cheltuim 200/300 lei pe combustibil
    Te rog sa analizezi Ștefane aceasta situație 😐 😐 😐 poate mai deosebita fata de alte penitenciare.

  37. m-am spart de ras la al treilea punct. 😆 😆 😆

    Doamne-Doamne vreau si eu educator!!!……sau macar un dispecer, secretar sau arhivar…..te rog ,ca hotii sunt urati si rai ,injura si se poarta urat … 😆 😆

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)