www.snlp.ro Web analytics

Rezultate finale in Cupa SNLP fotbal 2012

Tabel final
Turneul final al competitiei sportive SNLP, a fost organizat la Drobeta Turnu Severin in perioada 26-27 octombrie 2012 si a inclus jocurile din semifinale si pe cele din finale. Ceremonia de premiere s-a organizat dupa finala mare, in Sala Polivalenta din Severin. Incepand cu acest an, au fost acordate cupe locurilor 1-3, o cupa diferita locului 4, medalii pentru locurile 1-3 si o cupa de dimensiuni mari, campionilor, cupa care se va repune in joc anual. Apreciem modul de derulare a competitiei drept unul fair-play, fara incidente sau contestatii.

Biroul executiv SNLP adreseaza multumiri presedintilor de filiale care s-au implicat in competitie si transmite felicitari participantilor pentru determinarea cu care au luptat pentru a castiga Cupa SNLP fotbal 2012. Evidentiem in mod special organizarea buna a turneului final de catre presedintele filialei SNLP Severin, Adrian Prundeanu caruia de asemenea ii multumim. Ne bucuram pentru invingatori si pentru toti cei care au ocupat un loc pe podium. Le spunem celor care se considera invinsi ca trebuie sa treaca peste suparare si sa revina cu forte noi la anul. Pierre de Coubertin, tatal jocurilor olimpice moderne a spus: Ai invins continua, ai pierdut, continua!
Ca si descriere scurta, finala din acest an, a Cupei SNLP, a fost una dramatica si nu exageram deloc daca este sa ne luam dupa lacrimile varsate la final si dupa uralele invingatorilor.
  • Castigatoarea consacrata in ultimii 5 ani, Aiud, nu s-a calificat in turneul final fiind eliminata de Timisoara, aspect care a schimbat total estimarile.
  • Poarta Alba a avut un parcurs foarte bun in turneu si au emis in mod corect sperante la titlu cu atat mai mult cu cat in ultimii ani s-au clasat pe locul 2, dupa Aiud.
  • Insa Timisoara a dovedit ca are o schipa foarte buna si chiar in conditiile in care nu au avut decat o singura rezerva au reusit sa invinga in finala, insa nu cu usurinta.
  • Dupa ce au condus mult timp cu 1-0, Poarta Alba a incasat un gol neasteptat si nu a mai putut modifica tabela de marcaj pana la final.
  • Loviturile de la 7 metri au inceput cu presiune maxima pe jucatori, iar Poarta Alba care a avut startul, a ratat doua lovituri consecutive, executate pe langa poarta (!) de cei mai buni jucatori.
Prin urmare, indiferent de detalii, castigatorul ia totul! Cupa SNLP fotbal 2012 merge la Timisoara. Felicitari campionilor! La anul, cupa se va repune in joc, urmand sa vedem in vitrina carei unitati se va opri in 2013. Succes tuturor la anul!

18 COMMENTS

  1. Iasiul????

    Acceptam un meci contra lor!”
    D-l Stefan ne ajutati in organizarea unui astfel de meci,anul asta daca se poate?
    Ar fi foarte interesant…

  2. Si sa se stie in lung si-n lat intodea
    una fruncea e-n Banat!!!!!
    Si la munca si la fotbal!!!:))

  3. ]
    andrei prietene noi adica Timisoara am castigat cu arad deva aiud focsani si cu voi adica alba poarta deci echipe grele. voi? si in finala am avut nervii mai tari. sa nu mai zic ca ne-au lipsit 3 titulari. deci motivele lasa-le acasa. ridica mana si fii fair-play.

  4. Ce usor ca dupa razboi sa incepi sa cauti nod in papura?
    Andrei iti inteleg supararea ca nu ati castigat dar incearca sa fi si obiectiv nu doar subiectiv,la futsal se trece direct la lovituri de la 7 metrii, asa au spus si arbitrii, nu incercati sa umbriti imaginea competitiei, unii au muncit foarte mult pentru asta iar Adrian Prundeanu iti poate confirma sau infirma ce spun eu.
    Pe langa asta, meritul Timisoarei e real, acestia au invins echipe puternice.
    Daca ai propuneri pe actualul Regulament trimite-le pe adresa sindicatului, totul e perfectibil pe lumea asta.
    Locul 2 din 40 de echipe e meritoriu si onorabil, eu unul va felicit pentru asta, campionatul abia a inceput ca numar de ani, urmeaza unul si in 2013.
    Felicitari tuturor celor implicati atat in organzare cat si ca participanti.
    Sa fim mai toleranti si mai intelegatori, pana la urma e o competitie.

  5. Severinul,ar trebui sa va mai alerge adi, nu sa va dea de baut ,dar nici de baut nu da ca e cam zgarcit de felul lui.Oricum locul 4 din 40 nu este de lepadat,dar se putea mai bine,dupa golul doi al Focsaniului am inteles ca adi se schimbase la fata.

  6. La futsal pe care-l invoci prietene nu sunt prelungiri ci direct 7 metrii. 😉 😉 8)

  7. Bai Adi,ce-ati facut ??voi ati organizat si ati luat locul 4,la arbitrii nu ai umblat si tu? 😆 😆 😆 😆 😆 😆

  8. Regulamentul a fost pt. minifotbal,intr-adevar nu a fost mingea de futsal dar s-a votat inainte de inceperea tutneului,iar mingiile cu care s-a jucat nu sareau ca dracul,dupa cum bine stii P Alba a apreciat ca am adus acele doua mingi care nu sareau asa tare,eu zic ca nu acesta este motivul pt. care ati pierdut ,se mai intampla (ex CFR cu turcii de la Galata,Kapetanos deviere catre poarta ,atinge fundasul intra in poarta=stupoare ,gol singura faza de atac..apoi iadul la poarta CFR,dar cam degeaba)
    asa cum spui ati avut ghinion,fotbalul este un joc si necesita si putin noroc. Norocul si tribuna tine in majoritatea timpului cu cei cotati mai slab.M-am uitat pe desfasuratorul jocurilor si am constatat ca au jucat 28 de echipe si s-au inscris 40 ,locul 2 din 28 este un lucru extraordinar,felicitari si la mai mare la anul! 😆 😆 😆 😆

  9. Nu imi asum merite speciale. Au contribuit prea multi colegi. Alte campionate, oricand, in functie de interes. Insa, as mai adauga ceva. Initiativele astea SNLP, care au urnit si ANP la acordare de sprijin, se pare ca produc si altfel de rezultate. ANP are de gand ca de la anul, in programa de formare sa includa din nou campionate nationale ca acum 8 ani. Si atunci, multe lucruri s-ar simplifica.

  10. Cu mici excepti a fost un turneu foarte frumos poate daca incepea putin mai repede era super Stefane esti extraordinar daca o ti tot asa cu organizarea

  11. In urma razboiului multi viteji se arata,nu vreau sa jignesc colegii de la Poarta Alba,dar faptul ca snlp-ul a organizat o astfel de competitie este de laudat.
    Orice competitie are invingatori si invinsi,important este ca ati participat si locul 2 nu este de ici de colea.
    Sunt unul din cei care nu am participat si sincer sa fiu imi pare rau.
    Nu este nici o tragedie,la anul cu siguranta veti fi mult mai puternici,asa ca ANDREI viata merge mai departe.

    P.S.=UN BUN PRIETEN CU TONI SI CATALIN

  12. As fi preferat sa nu scrii comentariul asta, intrucat umbreste imaginea de competitie fairplay. Noi nu suntem nici FIFA, nici Liga lu’ Mitica, iar mingea sare la fel pentru toti. Mingea de futsal ii avantajeaza pe cei care sunt obisnuiti cu ea, ori s-a dezbatut clar subiectul in startul turneului. Cand proiectul de regulament s-a trimis tuturor filialelor, nu am primit nicio observatie, iar regulamentul asta execrabil a fost facut de fotbalisti, nu de subsemnatul. Numarul de jucatori are legatura cu suprafata terenului. Sala a fost excelenta, fiind o sala in care se joaca competitii de nivel international. Orice observatie am fi primit, am fi introdus-o in regulament, dar ca sa criticam dupa ce s-a terminat totul… Probabil daca era P Alba pe locul I, erau bune toate. Pacat! Totusi eu cred ca este foarte important sa stii sa pierzi. Poarta Alba a jucat excelent si are sportivi valorosi, insa afirmatii ca cea postata mai devreme nu face decat sa umbreasca acest lucru.

  13. sa nu uitam cine trebuia sa castige finala… toata lumea a vazut …castigatoare nu putea fi decat poarta alba care au jucat admirabil pe tot parcursul turneului.. de departe trebuiau sa castige.. au avut ghinion.. timisoara trebuie sa se considere norocoasa..si plus de asta regulamentul a fost execrabil…6+1 in loc de 5+1,mingea cu care s-a jucat nu era de futsal.. sarea ca drq.. iar in caz de egalitate trebuia sa se mai joace 2 reprize a cate 5 minute adica prelungiri si apoi la penalty.sa speram ca de la anul va fi un regulament bine pus la punct nu facute reguli pe loc acolo la fata locului.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)