www.snlp.ro Web analytics

Incep bilanturile pe 2012

Utile sau inutile, inerente sau evitabile, cu rol de analiza, sinteza sau coeziune, bilanturile pentru anul 2012 incep sa fie organizate in sistemul penitenciar din data de 15 ianuarie 2013. Directorul general ANP, directorii generali adjuncti si sefii de directii au primit in responsabilitate o medie de cate 4 unitati conform planificarii de mai jos.

Planificare bilanturi unitati-001

Planificare bilanturi unitati-002

Planificare bilanturi unitati-003

 

26 COMMENTS

  1. Din punctul meu de vedere bilantul rigid la care se citeste un material timp de 2 ore, urmat de 2-3 luari de cuvant si niste explicatii din partea reprezentantului ANP, este o practica cazona si inutila. Bilantul poate fi un simplu raport care se integreaza intr-un bilant general pe ANP, pe care fiecare il poate citi daca doreste.

    Mult mai importante ar fi niste intalniri periodice interactive, de dezbatere care sa foloseasca la ceva. Metoda abordata anul asta nu este chiar o retrogradare a unei practici ci are o explicatie. Reprezentantii ANP vor participa la bilanturile regionale unde vor fi si liderii sindicali, aceste intalniri fiind din categoria celor de dezbatere.

    Nu stiu daca un bilant la care participa un oarecare sef de directie din ANP poate fi de natura inspirationala pentru angajati. Nu am nimic cu cei din ANP dar sunt foarte putini capabili sa discute toate problemele de interes pentru personal. Si atunci ajungem doar la o activitate bifata. Pe regiuni vor merge cei din top-management, fiind mai putine sedinte, in speranta ca nivelul dezbaterii va fi mai ridicat.

    Mai sunt si alte motive pentru care s-a decis in 2014 acest tip de bilant si au legatura cu atacurile mediatice din ultimul timp, precum si pentru interesul manifestat de mass-media numai pentru detinutii care au indeplinit functii publice anterior.

  2. Ne-am intors la vechile obiceiuri….Bilant Regional 😡

    Asta da dialog cu cei care in decursul unui an numai ei stiu cum reusesc sa faca fata tuturor lipsurilor .

    imi este lehamite de ce se intampla …..

  3. Alecule, stii ce cred eu? Ca ai oglinda cu baterii. Cand te uiti in ea iti spune ce ai inregistrat cu o seara in urma. Noroc cu tine si padelele tale ca daca nu ne resuscitai, linisititi si bine informati ramaneam. Ia hai sa facem un experiment si sa analizam prin comparatie pe trafic.ro perioadele in care postezi cu cele in care-ti-neci amaru prin alte parti. Ce crezi, ca faci rating?

    Sau crezi ca daca lumea nu se injura inseamna ca site-ul a murit? Locul 18 din 4000 de site-uri la categoria ONG pe trafic.ro iti spune ceva? E drept oscilam intre 16 si 22, in general. Sau peste 1000 de afisari pe zi? La care se adauga miile de trimiteri prin email ale articolelor postate. Nu urmaresc recorduri de piata sau tabloidizarea unei pagini web de informare.

    Prin urmare, daca ai autosenzatia ca prezenta ta are un efect tonic, energizant si de o causticitate constructiva, afla ca dimpotriva ai devenit plictisitor de previzibil in jigniri si mascarada, astfel incat iti spun [b]ADIO![/b]

    Cer scuze utilizatorilor pentru ultimele comentarii autorizate. Nu am fost eu la butoane. Nu se va mai intampla!

  4. Stefan te rugam nu mai posta comentariile lui alecu acest nesimtit, arogant, plin de el altfel nnu mai postam noi si crede-ma stiu destui care posteaza aici, o sa postam pe fsanp decat langa acest nesimtit, chiar nu se mai poate asa.
    Mergi sanatos mai desteptule cu prietenii tai cu tot.
    La buna vedere si sa te ia d……
    Te somez si te rog Stefan sa postezi acest comentariu altfel consider ca esti pe mana cu nesimtitul de al/….. nu-i mai pronunt numele ca imi este sil…..

  5. Sakalule,
    E ultima data cind mai intru in dialog cu tine.Nu vreau sa te jignesc..ca oricum nu simti! Eu am resuscitat acest site muribund..cu 7000 de suflete. Cineva spunea, pe la inceputurile mele, ca mi va da o bere..asa din simpatie..ti-e ce ti-ar da? E pacat de aceste suflete…el trebuie adus sus..Vrei?
    Hai sa facem ceva impreuna!Crede-ma,eu stiu ce e sindicatul! Astept scuzele tale publice..daca vrei sa dialogam!

  6. Astia sint prietenii tai,Stefane? Pe-ai mei i-am pus in ghilimele.In postarea de la nr 12 ,am prevazut ca asa va fi! Orgolii,intoleranta..si altele! Voi uitati ca inca imi datorati ceva care se cheama respect! Eu stiu ce e sindicatul si scopul lui!

  7. Ma privesc in oglinda in fiecare dimineata, ca doar asta face orice om in fiecare dimineata. In schimb, fata de unii, imi asum si ce nu-mi place cand privesc si mai mult, incerc sa schimb ce se poate schimba.
    Te iubesti prea mult Alecule ! Sa ai grija sa nu ramai insarcinat !

  8. Si iata-ne din nou pe maidan. Ne aplecam, luam cate un bulgare de noroi si construim strategii.

  9. Eu nu-ti simt lipsa finule alecu, prefer site-ul fara tine, esti prea plin de tine si ma lipsesc asa de usor de asemenea oameni.
    La buna vedere!

  10. Finule…ai o asa mare aplecare catre autodistrugere ca-ti vien cateodata sa tragi si pe cei din jurul tau dupa tine. Lasa frate, nu mai fi suparat de neputinta ta de a intelege rolul unui sindicat in viata acestor lucratori de penitenciare, durerea ta poate fi alinata. Stii cum ? Sa ne lasi in pace cu ale noastre metehne sa ne vedem de treaba in continuare si sa incerci sa nu te mai gandesti la sindicat.
    Am inteles. Tu esti unicat si detinatorul tuturor adevarurilor de prin sistemul asta. Tare as vrea sa te intalnesc…Poate ne face Stefan vreo surpriza, cine stie ? 🙂

  11. 1)As vrea sa te felicit si eu….2)Daca tot ti-ai dorit asa mult un dialog cu mine,mai ales ca te stiu un tip elevat,poate incepeai cu urarile traditionale .3)Nu am revenit,ca n-am plecat.4)Poate reusesti sa ne surprinzi cu altceva.5)Cineva spunea ca seriozitatea in exces arata lipsa de inteligenta.6)Am comentat subiectele aduse in discutie de tine.Anterior am comentat subiectul d-lui Szolt.S-auzim numai de bine!

  12. De veselie in sensul in care o percepi tu nu ducem lipsa si nici de acidulatie, insa comentariile la subiect sunt bine venite din partea oricui. Cenzura limiteaza libertatea exprimarii, insa exprimarea este definita in anumiti parametri. Noi numim operatiunea ca moderare a comentariilor. In rest, te felicit pentru stilul hetero.

  13. Ti-am mai inveselit site-ul,mai ales ca era prea multa liniste! N-am mai scris eu..nici „prietenii” mei! Mie mi-e dor numai de femei..de barbati..imi amintesc! Ce deosebire! Sa vezi reactii…acide..la cald!!! Poate luna asta nu mai cenzuri scrierile mele!

  14. Asteptarea salvarii din partea magistratilor, lideri dispensabili, metehne sindicale… ce sa zic, bine ai revenit.

  15. D-le Szolt
    Si sa fie numit,sau sa dea si el concurs? Cine poate sa fie acest merituos? Eu imi doresc ca in anp sa ajunga cit mai multi magistrati. Sa-i lasam pe liderii de sindicat sa se intoarca la serviciu..sa intre in actualitate si realitate.Eu am alta curiozitate-cine-i mai alege dupa 4 ani? Referitor la metehne..oare sa fie numai la altii?

  16. ca sa schimbe ceva trebuie sa aiba curaj. si unii si altii. se complac in plictiseala aia dintotdeauna. tonul de schimbare trebuie de dat de la anepe. cu cine sa aduci schimbarea? cu iftinca? cu lupu? cu pieleanu?

  17. Ar fi interesant un lider de sindicat ajuns director ANP (invers am vazut),s-ar schimba oare vechile metehne???ori ba!!!

  18. Ce-i drept daca se respecta formula batraneasca de citire a materialului timp de 2-3 ore la care se adauga o ora de sedinta cazona cu interactiune limitata, totul devine un calvar absolut inutil. Dar mizam pe putina schimbare in sensul ca materialul scris care oricum se inainteaza ANP si se poate distribui (inclusiv prin posta electronica), poate fi sintetizat la minimum si amplifica nivelul de interactiune cu personalul in vederea unui dialog menit sa genereze identificare de probleme, perfectionarea unor decizii sau proceduri, etc. Dar cred ca incep sa scriu versuri…

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)