Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

De la proiect de buget la tentativa esuata de buget


downward-arrow-money-bar-graph-wpckiLa finalul anului trecut ANP a produs vreo doua proiecte de buget. Unul pe bune si unul impus.
 Evident ca s-a aprobat cel impus care ne mai ajunge doar pentru vreo 2 saptamani de acum incolo, moment de la care nu vom mai putea plati lumina, ca prim efect, apoi apa si tot asa. Perspectivele au fost discutate astazi in Consiliul de conducere al ANP dar sunt sumbre. SNLP a solicitat inaintarea urgenta a unui proiect de HG pentru suplimentarea bugetului ANP din fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului, pentru a evita colapsul. ANP s-a angajat sa elaboreze acest proiect care va trebui bine sustinut de MJ.

Tot cu ocazia Consiliului de conducere de astazi am mai aflat o veste deosebita si anume aceea ca Guvernul cere ca trimestrial sa fie informat despre masurile de reducere a cheltuielilor!!! Pai am intrat in 2013 cu 3 luni restante la  anumite cheltuieli si am primit un buget care ne tine pana in martie, ce reduceri sa mai facem? Poate ne vor lua declaratii ca acceptam sa muncim pro bono sau voluntariat. De retinut ca la cheltuieli de personal fondurile ajung aproape pentru tot anul. Se termina odata cu toamna. Dar degeaba platim salarii daca se stinge lumina si nu mai avem apa. Important este ca din ce nu avem, trebuie sa mai si taiem! Continui sa sper ca nu vom ajunge sa-l regretam pe Boc!

Document atasat

Acest articol a fost arhivat. Din acest motiv, nu puteți posta comentarii noi.

Comentarii

0 #2 Coscarelli 17-03-2013 01:33
Stingem lumina si pleca :-x m acasa!PDL-istul e, mananca in baie daca voi ati vrut asa.Ti-e rusine cu colegii tai sau mancai la sala mica? :oops:
0 #1 Boc 09-03-2013 10:28
Boc a avut caracter fata de astia. Cu siguranta o sa-l regretam... deja stam pe intuneric si in frig la serviciu, popotele le-au inchis, salilel de mese sunt gheata si esti obligat sa mananci in birou cot la cot cucei care lucreaza etc. Si cate o sa mai urmeze! Gazele de sist e doar un exemplu de ipocrizie pura la cei care ne conduc astazi

Google Translate

Cauta in site

 • Ștefan Teoroc 22.09.2017 18:42
  se mai fac iar norma e n jur de 1000 lei

  Read more...

   
 • E4 22.09.2017 12:28
  Ministrul de interne da pe repede inainte cu adoptarea unor articole ...

  Read more...

   
 • simona 22.09.2017 11:56
  cred că, în lumina celor postate de colegi aici, trebuie revizuită ...

  Read more...

   
 • acces 22.09.2017 11:55
  Pentru mai multa exactitate , inteleg ca pentru norma de hrana nu se ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 22.09.2017 11:05
  La ce compensatii te referi? Decizii CEDO? Daca a avut o astfel de ...

  Read more...

Google AdS