www.snlp.ro Web analytics

SNLP catre MJ si ANP: Ultimatum 10 august 2015

click pe imagine pentru adresa completa

Captura de ecran din 2015.07.20 la 19.13.48

56 COMMENTS

  1. Oare ce le mai spunem la oameni ? Că toți liderii suntem niște BABE , neputincioase !!! Probabil o să ajungem să ni se acorde drepturile cuvenite , numai în urma unor sentințe judecătorești ! NU este normal ! Din fericire în SNLP la majoritatea unităților , liderii sunt BĂRBAȚI ! Asta face diferența !

  2. [b]Stefan Teoroc 2015-07-23 17:52 – Basta[/b] – În noua lege a salarizării unice, nu apar cei cu studii postuniversitare sau de masterat. De asemenea, în anexa VII nu se face nici o distincţie între agenţii cu studii postliceale. Ce te faci cu agentul care are un masterat în domeniu şi lucrează pe sectia de deţinere? Oare nu ar trebui actualizate şi aplicate în practică noile state de organizare?

  3. Dar despre punctele 5 si 6 din adresa se mai stie ceva, respectiv sporul de studii superioare si stabilirea beneficiarilor pentru 50% cu consultarea sindicatelor? Sau se acorda din oficiu doar celor mai buni, alesi fara consultarea sindicatelor si pe perioada nelimitata ( vesnic )?

  4. [quote name=”Stefan Teoroc”]Terminati cu agitatia. Sunteti ca niste babe. Care mai de care interpreteaza bugete si zvonuri… Vom primi toti banii dar la salariul din august nu intra decat norma de hrana iar acest lucru va fi sanctionat de SNLP.[/quote]
    Aveți dreptate..suntem ca niște Babe. .nu mai credem nimic..sistemul ne a făcut așa. .fapte vrem..de vorbe suntem satui

  5. Terminati cu agitatia. Sunteti ca niste babe. Care mai de care interpreteaza bugete si zvonuri… Vom primi toti banii dar la salariul din august nu intra decat norma de hrana iar acest lucru va fi sanctionat de SNLP.

  6. S-a rezolvat tot ! Bataie de joc la rectificarea bugetara! Din 100 de milioane s-au aprobat 4 ! Cred ca e vremea sa iesim in strada sisa cerem revenirea in MI ! Acum ori niciodata!

  7. Suplimenteaza cu bani pt. conditiile de detinere pt. cand vor veni la penitenciar, nu ca angajati, ci ca si cazati.

  8. Dl Presedinte propun sa faceti un ultimatum si in mas-media,tv,ziare sa vada toata lumea ce se intampla in acest sistem condus de niste oameni care tin de ciolane ,nu au curaj sa-si asume raspunderea respectiv:cazanciuc,bejan,stancovici si toata sleahta lor;DEMISIA PENTRU TOTI,sa ne lase dle daca nu sunt in stare,sa lase pe altii care sunt mai competenti.

  9. Dupa cum vedeti, draga domnule Teoroc, doar cu solicitarile pe care le-ati facut de la MJ, nu se detensioneaza situatia. Ba se tensioneaza si mai mult. Personalul din sectorul operativ este mai nemultumit ca niciodata. Nu cred ca mai este mult pana la o „revolta a cadrelor”. Si nu prea vad o cale de a se imbunatati situatia decat prin plata restantelor, cel putin a unei parti cat de cat consistenta din acestea. Eu sper ca la rectificare sa se urgenteze plata restantelor salariale.(chiar in totalitate s-ar putea plati pana in data de 10 august).

  10. De 16 ani de cand sunt in sistem am avut incredere in doi oameni si ne au dezamagit profund. Este vorba de dl. Bala care venea director general ca specialist din sistem si actualul ministru care cred ca va amintiti era director general adjunct si ne-a intampinat in ANP cand am infiintat SNLP. Acum domnul ministru face referire doar la coditiile infractorilor, iar despre lucratori nici vorba. Ce ma doare cel mai mult e ca am ajuns sa ne plangem pentru niste drepturi si ce drepturi- o suma mizera la norma de hrana si cam atat. Chiar ca suntem vai de capul nostru si cred ca la felul in care ne plangem doar prin postari nu meritam mai mult si ne meritam soarta.

  11. Domnule Stefan poate raspundeti si la intrebarea lui,,Satul de bla,bla-uri”
    Domnule Teoroc ce stiti de marirea de 100 Ron care trebuie acordata incepand cu 1 Iulie la cabinetele medicale si reintegrare? In unitati nu a venit nici o adresa din partea ANP cu privire la 100 Ron ci doar informarea facuta de sindicat.Nu mai vorbim ca acest drept s-a fost acordat la spitale din decembrie 2014!!!!!Nu stiu de ce la noi doar cu 1 Iulie si cred ca ar trebui verificat de ce doar cu aceasta data se va acorda la noi !Cand vom primii concret acesti bani?Cu sporul de studii superioare,ince pand cu ce perioada se va acorda? Daca va dura inca o luna sau doua, el se va mai acorda doar pentru cel mult o luna,doua si din decembrie daca ar trece noua lege de salarizare atunci se vor face noile incadrari, cu noile salarizari la tot personalul si il vor lua doar cei care vor fi incadrati ca agenti cu studii superioare si pentru care banuiesc ca se va cere unitatilor sa spuna care functii necesita incadrarea acestor agenti cu studii superioare pentru a fi astfel incadrati.Ne puteti lamurii si pe noi cu privire la aceste aspecte?Multumim!,,
    Nu de alta dar ne intereseaza pe mai multi ce se va intampla cu aceasta problema.

  12. Beton dl Cazanciuc suplimenteaza cu bani anp pentru conditile puscariasilor am impresia ca el nu stie ca mai sunt si oameni care ii supravegheaza pe acesti puscariasi sa le fie rusine.

  13. Comentariul asta pare plasat in afara a tot e se discuta aici. Nu sunteti informati???
    Citesti si tu macar adresa de la articolul la care ai postat comentariul? Ca de raspunsurile mele la comentariile anterioare nu mai zic. Deja e complicat
    Da, normal ca Anp incearca sa plateasca norma si suta de lei, asa cum am mai spus si cum am cerut in adresa de mai sus insa nu isi asuma altceva decat dupa rectificare. Ce altceva sa informam? Fa un efort si citeste postarile. Ce sa faca sindicatul? Iese in strada de suparare si cere plata restantelor. Daca esti in sindicat, ar trebui sa iesi si tu. Si atunci ai intreba mai degraba „ce facem?”, nu „ce face?”…

  14. Domnule Teoroc, stiti foarte bine inca de ieri, ca, A.N.P. a trimis o adresa in unitati prin care se cer sumele de bani pentru norma de hrana marita! Si asta pentru ca asa e normal sa se faca inainte de rectificarea bugetara de pe 28.07.2015.
    Dar….ce ne puteti spune despre faptul ca[b] NU S-AU CERUT SI SUMELE DE BANI AFERENTE ZILELOR DE SAMBATA SI DUMINICA (75%) LUCRATE INCEPAND CU 01.01.2015?[/b]
    Stiti ceva de acest lucru?
    Daca gresesc cu ceva, imi cer scuze!
    Daca am dreptate, va rog sa-mi spuneti ce face sindicatul si de ce nu suntem informati despre ce se intampla?
    Multumesc!

  15. Basta – de aproape 2 saptamanai ne ocupam de legea unitara de salarizare. Federatia PUBLISIND este reprezentativa in mai multe sectoare, nu putea lipsi de la negocieri mai ales ca reprezinta BNS in tot ceea ce se elaboreaza in sectorul public din Romania. Putem intra oricand in acest subiect postand detalii si observatii deja lansate de noi insa sesizam o orientare predilecta a tuturor doar pe problema majorarilor si restantelor si nu vrem sa fim acuzati ca distragem atentia. Am mai patit-o in trecut.. Vom mai continua o perioada sa gestionam cu toata forta acest capitol pentru ca atunci cand luam deciziile clare sa ne putem ocupa la capitolul comunicare si de alte subiecte deosebit de importante in care suntem implicati. Insa daca incepem sa vorbim despre salarizarea unitara atunci chiar trebuie sa ne ocupam de asta. Nu putem actiona intercalat si fragmentat

  16. Sursa”Mediafax”:Casanciuc la rectificare,va suplimenta bugetul anp pentru…conditiile din penitenciare?[?[sfidare sau inconstienta??? 😕

  17. „Marti, la rectificare, avem banii pentru dublarea alocatiilor si pentru toate celelalte lucruri adoptate de Parlament. Marti avem sedinta pentru rectificare. Nimeni nu pierde niciun leu, rectificarea e pozitiva. Avem mai multi bani decat s-a trecut in Legea Bugetului, vestea proasta e ca multi dintre dvs – si aici ma refer la institutii – nu ati reusit sa cheltuiti toti banii”, a transmis premierul, la debutul sedintei de guvern.Iata ce decla PONTA,asa ca dnii de la minister,de la anp nu au nici-un motiv sa nu ne respecte toate drepturile si sa nu ne dea banii.

  18. D.le Stefan…s-a consulatat cineva cu sindicatele cu privire la elaborarea legii salarizarii? Sau o realizeaza fara consultarea sindicatului? Va intreb deoarece din ce observ in presa, lucratorii din penitenciar iar sunt in coada listelor de mariri…respectiv 12,5%, iar diferenta dintre grade este de 20 de ron…in timp ce la ofiteri sar cu 700 ron de la un grad la altul….Nu ii lasati sa-si bata joc de noi,…ca o alta ocazie mai buna de a schimba sau clarifica ceva, nu o sa mai avem prea curand. Avand in vedere ca mariri de salariu nu am mai avut din 2007,2008…consider ca procentul de 12,5% e scandalos raportat la maririle care se anunta in sectorul bugetar. Va multumesc.

  19. Pai ar trebui presati domni din anp sa trimita in unitsti adrese in care sa cslculeze toate restantele care sunt si pana pe data de 3 august ar sti cati bani sa vireze in fiecare unitate si bani pe haine sper ca se actualizeaza la preturile care sunt acuma nu la preturile care au fost in 2009iar daca nu se intampla avest lucru pe data de 10 august in 15 iesim in strada.

  20. Ma gandesc ca o fi vreo scoala de conducatori lasi si fricosi de unde selecteaza ANP si MJ sefii!

  21. Prea lasam noi de la noi,in timp ce ei rad si vor huse de piele la tabletele de serviciu! Hai sa le mai dam si un sut in partea cu care gandesc ( si,nu sigur nu gandesc cu capul conducatorii astia ai nostri )!

  22. Eu vin la protest indiferent de cati vin. Iar legat de chestiunea cu plata la 10 septembrie,nu trebuie acceptata,asa cum la altii se poate de pe o zi pe alta ,sa se poata si la noi.HUO!Cand au luat Skoda Superb de zeci de mii de euro,s-a asteptat la fel?

  23. Până la urmă,tind să vă dau dreptate d-le președinte…păi la câți văd eu că au aplicat la întrebarea d-trăiesc, dacă este să mergem la vreun protest,cred că o să încăpem toți intr-o mașină cum ar fi un smart spre exemplu…aşa că vorba aia „fie pâinea cât de rea tot mai bine’n….germania” sau „las’o bă că merge aşa”.Vă salut cu respect şi dau o bere când luăm banii,dar tare îmi este că o să dau o țuică fiartă( că o să fie frig afară)

  24. Intrbare la doua capete.
    Bilete de odihna zero.
    Legislatie schimbata zero.
    Mai trece un an si nu am schimbat nimic.

  25. Si totusi de nu s-ar putea da si pe 12,13,14,15 august si trebuie sa asteptam pana la salariul din septembrie? Pana la urma este vorba de drepturi restante….DE CE ar trebui sa asteptam pana pe 10 septembrie? Care ar fi explicatia d.le Stefan?

  26. Domnule Teoroc ce stiti de marirea de 100 Ron care trebuie acordata incepand cu 1 Iulie la cabinetele medicale si reintegrare? In unitati nu a venit nici o adresa din partea ANP cu privire la 100 Ron ci doar informarea facuta de sindicat.Nu mai vorbim ca acest drept s-a fost acordat la spitale din decembrie 2014!!!!!Nu stiu de ce la noi doar cu 1 Iulie si cred ca ar trebui verificat de ce doar cu aceasta data se va acorda la noi !Cand vom primii concret acesti bani?Cu sporul de studii superioare,incepand cu ce perioada se va acorda? Daca va dura inca o luna sau doua, el se va mai acorda doar pentru cel mult o luna,doua si din decembrie daca ar trece noua lege de salarizare atunci se vor face noile incadrari, cu noile salarizari la tot personalul si il vor lua doar cei care vor fi incadrati ca agenti cu studii superioare si pentru care banuiesc ca se va cere unitatilor sa spuna care functii necesita incadrarea acestor agenti cu studii superioare pentru a fi astfel incadrati.Ne puteti lamurii si pe noi cu privire la aceste aspecte?Multumim!

  27. Din cate vad eu, ati mai amanat-o o luna. D-le Teoroc,s-o dam pe bune….dvs ati scris aici ca se vor lua banii in iulie,apoi in august . Se arunca multimii cateva oase,vezi norma de hrana si banii pt cabinete medicale,asa se mai potolesc oamenii. NU ATI VAZUT,OAMENILOR, CA S-A DAT?….va fi raspunsul. Dar noi venim in continuare la munca, acceptam tacit ceea ce ni se ofera. Dar la un conflict spontan nu v-ati gandit dvs si cei din MJ? Cum reactionati daca la cateva unitati din tara se vor urca oameni pe cladiri sau vor refuza sa intre in serviciu? Stiu, sunt nebuni,asa se va spune…. NU, domnilor,oamenii s-au saturat sa fie mintiti. Daca se accepta compromisul pe care dvs ni-l propuneti,deci pe care dvs l-ati acceptat deja, banii vor veni,DACA…vor mai veni,abia in ianuarie. Sau se vor prescrie. Uitati-va in ochii oamenilor din foisoare,al celor de pe sectii,al tuturor si nu acceptati.

  28. Pai gândiți-va si voi, mama ei de rectificare ca m-a albit (la interne nu a mai fost nevoie de nicio rectificare, si-au asumat plati pe bugetul existent / la ai noștri șefi le tremura chiloți / nu salariații contează ci siguranta lor in fata Curtii de conturi / dar pana acum nu am văzut vreun sef din structura de apărare scuturat pentru ca a dat salarii si drepturi / dar vine ea si vremea socotelilor): guvernul hotărăște pe 28 Iulie, apoi urmează publicarea in monitor, apoi începe corespondenta, se trimit solicitările pentru deschideri de credite între instituții si ministere etc. De la aprobarea unei hotărâri pana la intrarea banilor in conturi se întâmpla zeci de rahaturi procedurale. Nu vedem cum s-ar putea încadra toate astea pana in 3-4 aug când trebuie cam închise calculele. Normal ca presam de acum dar punem înainte probabilități ca sa luam decizii eficiente.

  29. pai bai Stefane daca rectificarea e pe 28 iulie de ce nu se dau banii in august sau poat ii da pe 10 septembrie, octombrie, noembrie , decembrie.

  30. Pescarul – daca avem confirmarea ca s-a aprobat tot in materie de drepturi la rectificare sigur ca vom asalta MJ ANP pentru plata urgenta si nu la salariul din Septembrie așa cum am cerut si in adresa postata. Însă presupunând ca nu se poate decât pe 10 sept, ieșim in strada pentru asta sa nu?

    Nu Titi, nu este deloc o întrebare perversa. Nu putem lua decizii singuri pentru ca nu vrem sa fim singuri la un protest si sa rada de noi Cazanciuc, Bejan & Co. Pentru ca in realitate cam așa credem ca se va întâmpla cu plata drepturilor. Mulțumim tuturori pentru răspunsuri. Ne ajuta!

  31. Daca nu se pot da banii pe data de 10 august de ce nu se pot da pe data de 20 august.

  32. Eu zic ca daca ne promite Ministrul Justitiei Impreuna cu Directorul ANP intrun interviu televizat ca pe data de 10 septembrie ni se vor da toate drepturile restante si actualizate la zi atunci nu ar trebui sa iesim in strada dar daca nu au curajul sa dea un interviu si sa promita aceste lucruri televizat sa-i vada toata lumea atunci eu zic ca ar trebui sa iesim in august in strada.Aceasta este parerea mea.Va multumesc.

  33. mi se pare mie sau este o intrebare perversă??? domnule preşedinte cu tot respectul,fără a vă acuza de ceva cum fac alții, dar tocmai vă explicam cum este cu „răbdarea”puțin mai jos!!!…eu unul zic să aşteptăm până in ianuarie că nu mai este mult,şi aşa nu prea avem ce să facem cu atâția bani pe care îi primim la majorarea normei de hrană…da’bule zareaua,mişcădel cadeaua (adică să fie intr-un ceas bun,vorba unui prieten de’al meu din Surinam)

  34. Nu mai tine vrajeala si prosteala din ianuarie pana acum tot am rabdat si ne-au mai dat momeala sa stam potoliti cu banii de haine din luna aprilie…sa va raspund si la intrebare din pct meu de vedere nici o secunda amanare….poate sa vina ministrul justitiei si cei din anp cu iisus hristos de mana sa imi dea garanteze ca nu mai cred nimic am tolerat aproape un an

  35. Sa se faca demersurile si daca pe 10 09 nu suntem la zi atunci pe 15 09 suntem in Bucuresti

  36. [quote name=”Stefan Teoroc”]Intrebare la care vreau un raspuns sincer, ferm si asumat:

    [b]Daca pe data de 10 august, in salariu va fi inclusa majorarea normei de hrana si suta de lei pentru cabinete si socio iar ANP va asigura in scris ca in urma rectificarii bugetare din 28 iulie pe 10 septembrie se vor achita toate drepturile restante, la zi, se justifica sau se impune organizarea de proteste in luna august sau nu?[/b]

    Noi le-am luat in calcul si le putem declansa. Motive sunt suficiente. Insa am vrea sa stim daca in strada vom fi doar cativa lideri sau poporul doreste cu adevarat sa strige si sa lupte in contextul descris mai sus.[/quote]
    D-le presedinte,ce valoare ale vorba(scrisa 😉 ) a celor din ANP?

  37. Intrebare la care vreau un raspuns sincer, ferm si asumat:

    [b]Daca pe data de 10 august, in salariu va fi inclusa majorarea normei de hrana si suta de lei pentru cabinete si socio iar ANP va asigura in scris ca in urma rectificarii bugetare din 28 iulie pe 10 septembrie se vor achita toate drepturile restante, la zi, se justifica sau se impune organizarea de proteste in luna august sau nu?[/b]

    Noi le-am luat in calcul si le putem declansa. Motive sunt suficiente. Insa am vrea sa stim daca in strada vom fi doar cativa lideri sau poporul doreste cu adevarat sa strige si sa lupte in contextul descris mai sus.

  38. Eu, acord toata speranta mea faptului ca in timp util se vor rezolva divergentele dintre noi si M.A.I., iar daca nu se va realiza asta ma voi urca pe PALATUL GUVERNULUI si voi striga : DEMISIA!

  39. asp – a spus premierul cu gura lui astazi ca va fi aprobata marti, deci pe 28 iul cum am anuntat deja

  40. Circula niste zvonuri cum ca rectificarea bugetara o sa aiba loc PE 11 August!!!stiti ceva Mai mult decay noi dnule Teoroc?

  41. Pe cand un ministru ca dl OPREA si la MJ sau un director la ANP??? Singura solutie MITINGURI facut galagie cu presa dupa noi mers la emisiuni tv si explicat ce ne doare , Oprim toate PL iar munca sa ne-o facem ….REGULAMENTAR asa cum scrie la carte si sa vezi atunci cand sar in sus inca 30000!!!! Poate atunci vor afla ca existam si noi pt ca daca ne vedem de treaba ne iau de prosti.

  42. (editat )deja creeasa panica,spunand unor colegi ca vom lua acesti bani in…septembrie?[?[E doar un svon sau o noua amagire??? 😡

  43. Eu propun sa le deschideti ptr toate cele 75 de revendicari…… 75 actiuni in justitie,pe civil,penal si administrativ!De asemenea,propun,ca un umil slujbas fara multa minte si carte,ca in fruntea ANP sa revina MAGISTRATII,in toate functiile top 2 (si in unitatile subordonate).Astept initiativa SNLP!

  44. Buna ziua,aceasta adresa sa o trimiteti,va rog,si Vice-primului-ministru responsabil de siguranta nationala Gabriel Oprea poate se ia o masura mai urgenta.

  45. Ma bucura ce vad aici,Dl Presedinte dar trebuie sa mergem pana la capat cu protestele,gen oprit munca in toate unitatile in acelasi timp pana la solutionarea TUTUROR PUNCTELOR si chiar sa cerem DEMISIA MINISTRULUI cazanciuc ,(nu merita scris cu majuscule) cel care merita -OPREA GABRIEL UN MINISTRU adevarat care tine cu oamenii lui si care ii apreciaza la maxim ptr munca lor,BRAVO .Daca nu vom proceda pe picior de forta nu vom vedea nimic si sa nu cedam,sa ne fie date toate drepturile(toti banii)
    Dragi colegi a venit momentul sa ne unim si sa ne mobilizam, nu mai cedam este ultima sansa daca nici acum,atunci cand?

  46. Sa le fie rusine! Rusinicaaaaa.
    Pe ei pe mama lor.
    Greva e solutia, sa vedem ce ne vor face daca refuzam sa intram in serviciu.
    Nesimtire totala se numeste acest mod in care ne trateaza sleahta asta de mincinosi si imbuibati.

  47. Parca vad ca raspunsul ANP MJ va fi sa asteptam rectificarea.Va multumim dl Teoroc pentru eforturile care le faceti pentru noi ca sa primim toate restantele lsa fim si noi o data la zi cu toate drepturile banesti.

  48. „””RĂBDARE”””(substantiv feminin)-înseamnă să te stăpânești. Sunt şapte emoții:bucuria,mania,neliniștea, adorarea,mâhnirea,teama și ura.Dacă un om nu se lasă în voia lor înseamnă că are răbdare…dar totuși…până când? Cred că a venit timpul să ascultăm (de) hit’ul celor de la BUG-„să cânte trompetele”

  49. Asteptam mitingul !!! Speram sa-l putem avea daca platile se fac doar partial sau intarziat !!! Ne-am saturat cu totii !!! Ultimatum la ultimatum si inca trei ultimatum-uri !!! Nu-i suficient ? Cea de sus este lista de revendicari, daca ramane macar una nerezolvata, facem miting sau anulam din nou?

  50. Corect!…..Am vazut ce le-ati trimis celor din MJ. Dar raspunsul lor cand il afisati?

  51. Cel putin de la inceputul anului acesta ni se spune că se vor da banii promiși. Eu cred că cineva joacă un rol dublu aici… primim aceleasi minciuni specifice celor care ne conduc. Haide-ti oameni buni să facem ceva practic, teoretic deja s-a facut destul. Am asteptat atat de mult luna martie in care ni s-a promis ca ”cel târziu” vom primi banii, apoi ni s-a spus ca ”cel târziu” în luna aprilie, apoi sigur ”cel târziu în luna iulie , apoi august si acum septembrie. Nu credeți că suntem luați de proști???? Doresc răspuns sigur și vorbesc și în numele altor colegi DORIM RĂSPUNS SIGUR ȘI SĂ NU MAI FIM LUAȚI DE PROȘTI! Mulțumim pentru seriozitate!

  52. Am dat ultimatum la ultimatum la ultimatum cred ca AJUNGEEE!!! E timpul sa se termine cu „cardeala” ca sincer ne_am cam saturat

  53. A dat Dumnezeu s-o vad si ”pasta”!Dle.Teoroc, ce face (editat), doarme?Parca eram: ”toti pentru unul si unul pentru toti!”

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)