PUBLISIND protesteaza alaturi de Blocul National Sindical

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Publică PUBLISIND va participa la Marsul BNS din 28 septembrie 2010, incepand cu ora 12,00, cu 2000 de membri de sindicat din toate sectoarele de activitate ale administratiei publice.

Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare SNLP, afiliat PUBLISIND, va avea o delegatie de aproximativ 1000 de functionari publici cu statut special echipati in uniforme, care vor intreba Guvernul Romaniei cum se pot organiza misiunile specifice in conditii de siguranta cu o schema vacanta 20% si cu peste 500.000 de ore suplimentare acumulate anual de cateva mii de salariati cu salarii ciuntite, in contextul in care o decizie a Parlamentului European privind repatrierea detinutilor va genera o crestere a populatiei penitenciare cu peste 50% in 2011.

Salariatii din asistenta sociala si protectia copilului vor striga Guvernului Romaniei ca este imposibil sa ingrijesti copii orfani cu dizabilitati si tulburari psihice contra unei remuneratii de 300 de lei pe luna !!!

Membrii Sindicatului National al Agentilor de Politie vor incerca sa afle de ce politistii au devenit dispensabili pentru presedintie si guvern si de ce diminuarile salariale sunt direct proportionale cu cresterea nivelului de performanta, a volumului de munca si a riscurilor profesionale.

Toti reprezentantii celor aproximativ 50 de sindicate afiliate PUBLISIND (finante, RA-APPS, control financiar, probatiune, consilii locale si primarii, politie comunitara, s.a.) vor marsalui prin Bucuresti marti 28 septembrie, alaturi de BNS, militand pentru un salariu minim la nivel national de 750 de lei (corelat cu valoarea reala a cosului zilnic), pentru mentinerea drepturilor de natura sindicala si a celor prevazute de legislatia muncii, drepturi care au inceput sa produca iritatii guvernamentale, precum si pentru sustinerea tuturor revendicarilor cuprinse in materialul actiunii.

Membrii de sindicat afiliati PUBLISIND cer respect profesional, vor sa nu mai fie perceputi ca o plaga a societatii, pretind ca sensul termenului bugetar sa fie reconsiderat, iar vrajba indusa intre categoriile de salariati sa inceteze.

• selea apevistu 26.05.2017 13:39
    sa nu inducem lumea in eroare ...tbc la PSPA SE PRIMESTE 2 ore ziua ...

• Ștefan Teoroc 26.05.2017 12:55
    Am informat ca urmeaza clarificari pe legea-cadru In mod cert referirea ...

• Ștefan Teoroc 26.05.2017 12:54
    #6 este un exemplu furnizat de ANP / sporul TBC este calculat la baza de ...

• pol.penitenciara 26.05.2017 12:41
    D-le presedinte,rubr ica ''specific''nu mai apare in fluturas?dispar e ...

• Stefan A 26.05.2017 12:19
    Dle Teoroc ce ne puteti spunde de comentariul #19 ? Salariul din ...

Ești sigur că ai un abonament bun?

Aruncă un ochi pe cea mai bună ofertă de telefonie din România. Oferta SNLP - Telekom.

Apelează 0737.08.75.22

Vreau și eu!