www.snlp.ro Web analytics

Eveniment EPSU / SNLP, septembrie 2013

a1625.09.2013
Eveniment EPSU / SNLP, 14 organizatii sindicale Europene din sistemul penitenciar
EPSU / SNLP event, 14 European unions within the penitentiary system

Printre invitati, ne-a onorat cu prezenta si dna Doina Adriana Pana, ministru delegat pentru dialogul social din cadrul MMFPSPV si dl Mircia Giurgiu, consilierul dnei ministru.
Dna ministru: „La nivelul MMFPSPV avem o comisie mixta tripartita care va analiza solicitarile sindicatelor privind actuala legislatie a muncii, cat si oportunitatea modificarii legislatiei, datorita multiplelor solicitari si reclamatii ale sindicatelor.Actuala legislatie a muncii favorizeaza patronatele.”
Dl consilier: „Am ascultat cu interes detaliile proiectului Itinerariul Dialog ID si, in acest sens invitam SNLP ca saptamana viitoare sa se prezinte cu un set de documente, pentru a vedea cum putem sprijini. „

Within the guests, Ms. Doina Adriana Pana, minister delegated for the social dialogue within the Ministry of Labour, Family, Social Protection and Elderly and Mr.Mircia Giurgiu, counselor of the minister, honored us with their presence.

In cadrul evenimentului, Adrian Neagoe in calitate de manager al proiectului Itinerariul Dialog ID, beneficiar Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare, a prezentat rezultate ale activitatilor derulate in cadrul proiectului, cat si obiectivele urmarite, relevante pentru multe tari din Europa.

 

Pe agenda evenimentului EPSU / SNLP, in data de 25 septembrie 2013, dupa finalizarea lucrarilor, a fost inclusa o vizita la Penitenciarul Bucuresti Rahova.

 

 

Presedintele comitetului NEA / EPSU (Administratia Nationala si Europeana / EPSU) Jean-Paul Devos: „In demersul sindical, exista un mesaj chiar de utopie, dar consider ca trebuie sa actionam cu picioarele pe pamant, dar cu capul in nori, pentru ca stelele din steagul European raman totusi aici, printre noi.”a3a15

a18

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)