www.snlp.ro Web analytics

Bilantul ANP pe 2015 s-a finalizat. Raluca Pruna nu a reusit sa pronunte sintagma „personal din penitenciare”

Astazi la ora 12,00 s-a finalizat festivitatea de prezentare a Bilantului ANP pe anul 2015. Ministrul Justitiei a onorat sedinta si s-a adresat participantilor. Am ascultat cu atentie inclusiv reluarea speechului ministerial dar nu am reusit sa detectam nicio singura referire la personalul din penitenciare. Am auzit foarte multe lucruri despre problemele detinutilor si ale personalului din serviciile de probatiune de altfel colegii nostri de suferinta a caror munca o respectam indiscutabil.

Chiar daca a fost o activitate de bilant reunita a ANP si a DNP (Directia Nationala de Probatiune) este frustrant pentru noi, desi nu ne mira, sa nu auzim nicio apreciere sau macar o referire neutra la salariatii din penitenciare. Ajungem sa ne dorim macar o critica, ceva. Cel putin sa avem certitudinea ca stie de existenta noastra. Aveti mai jos filmarea integrala. Poate ne-a scapat noua. Va rugam sa verificati voi. Doamna Pruna se mentine in mod evident pe linia pozitiei adoptate public in ceea ce ne priveste. Iar asta ne obliga sa luam atitudine si sa ne mobilizam.

click pe imagine pentru inregistrarea completa

Captura de ecran din 2016.02.11 la 12.26.31

 

26 COMMENTS

  1. Va salut cu respect. Am si eu o intrebare. De ce pe fluturasul de salar nu apare marrea de 10% la salarul de baza acesta avand acelas cuantum ca cel de pe luna noiembrie . Multumesc

  2. DRAGI COLEGI,
    AVEM SUFICIENTA RABDARE SI SUFICIENTA CAPACITATE DE CAZARE SA PRIMIM O ASA DOAMNA SPECIALA.ATUNCI NE VA CUNOASTE SIGUR

  3. OK. BINE PINA AICI.
    ACEASTA DOAMNA PRUNA VENITA DE LA BRUXELLES , NU STIE NUMAI DE DETINUTI SI DE PROBATIUNE , CEILALTI ANGAJATI DIN ALTE COMPARTIMENTE NU SUNT AMINTITI SI POMENITI DE M.J. , INSEAMNA CA CEILALTI NU EXISTA. …..
    VAI-SI AMAR DE NOI 😮 😀 😕

  4. D-le Presedinte, labeunuTv se promoveaza site-ul SNLP….
    O fi bine?O fi rau?..Eu zic ca e bine ,cu conditia sa n-o faca doar ‘jurnalistico-deontologic” si „pe interes”….
    Problema mea este ca se exprima cu vehementa un Cartianu,dar cu muuuuult mai putin par pe teasta!!! 😆

  5. [quote name=”MIHAI B”]NIci A NASTASE nu stia de JILAVA dar a aflat ulterior asa ca o sa afle si MINISTRESA ASTA unde se afla TARGSORUL[/quote]
    Vise frate,vise!!
    Brucselesu` e departe deTargsor…

  6. NIci A NASTASE nu stia de JILAVA dar a aflat ulterior asa ca o sa afle si MINISTRESA ASTA unde se afla TARGSORUL

  7. A cui a fost ideea sa amestece cele doua entități
    a fost un idiot. Noi PLEAVA parca nici nu am existat pentru PRUNA.

  8. 1. Domnul Bejan declara ca nu poate raspunde dumnealui pentru activitatea comisiilor de liberare conditionata.
    2. Madam Pruna intai ne jigneste, apoi ne ignora.
    3. Problemele noastre raman. Cine suntem noi?

  9. OUG 57/2015 asa prevede / studiaza si tu / daca nu erai salariat in 2009, teoretic nici salariu nu ar trebui sa iei pentru ca legislatia salariala este abrogata / dar legislatia salariala anuala stabileste anumite reguli tranzitorii mai mult sau mai putin normale

  10. Domnule Stefan Teoroc.Cu riscul de a devia de la subiectul acestui articol as avea și eu o întrebare.Este normal ca directorul unui penitenciar sa dea o decizie la nivel de unitate, prin care sa stabilească faptul ca valoarea chiriei va fi calculata la valoarea din 2009 ( adică fără majorări ), astfel diminuând semnificativ suma pe care o încasez pentru chirie, în condițiile în care în anul 2009 mici măcar nu eram un angajat al acestei instituții.

  11. Am văzut declarația d-lui Bejan ca nu e el responsabil de eliberări conditionate.Corect.E responsabil de nemodificată deciziei 619 în ceea ce privește lucrările științifice.Dacă abea Bun simt stabilea un termen de trei luni pt realizarea unei lucrări.Decizia a fost modificata de doua ori în mandatul sau. Cu cărțile lasat-o în coafa de peste.Poate numai pt ăsta ar trebui sa plece,a fost de parte viperelor nu a noastră.

  12. La salarul din februarie a disparut marirea de 10 % pai chiar isi bat joc de noi.Dl Teoroc vrem sa venim la protest dar de data aceasta fara sa mai fim intorsi din drum.

  13. Acum sa-l vedem pe domnul Bejan ne plateste cel mai tarziu saptamana viitoare banii pe cele doua luni.

  14. Apropos, OMJ cu plata in transe a echipamentului s-a publicat azi. Il punem mai tarziu ca sa nu stricam momentul (momentul Pruna).

  15. Doamna Pruna vrea sa afle ca existam si noi in subordine ei?
    O sa afle in mod sigur.
    Rusine pentru ea, mai ales ca e femeie si nu credeam ca poate avea un asemena comportament si caracter urat, sa nu spuna absolut nimic despre cei care doar ei stiu cum isi desfasoara activitatea in penitenciare.
    De ce trebuie sa fim acuzati de lucruri care nu le-am facut, dar nu spune nimic despre conditiile noastre de munca?
    O sa avem grija sa le afle doamna Pruna.

  16. [quote name=”Ștefan Teoroc”]Si ce vina are personalul ca se omoara intre ei la varf? Problemele noastre stau pe loc pana cand reuseste dna Pruna sa-l execute pe Bejan?

    Just the truth
    Atitudine am luat de la prima manifestare ostila si ne-am pozitionat clar. Mai ramane sa utilizam si mijloacele de actiune specifice iar pentru asta este nevoie de un proces decizional intern. Lucram[/quote]
    ………………………………………………………..

    Doresc sa-mi cer mii de scuze fata de dvs.Nu mai suport sa vad mizeria asta care ne conduce si care prin fiecare gest pe care-l face ne aduce prejudicii.Nu mai support ca dupa 15 ani de sistem si mizerii indurate de la astfel de oameni (care pot sa-i compar cu detinutii) sa vad cum suntem numiti, catalogati drept infractori doar prin simplul fapt ca acest guvern, fiecare govern a favorizat infractiunile.Am ajuns sa fim terorizati din toate partile datorita legilor prost facute.Vreau din toata inima sa fim respectati! Multumesc Dle. Teoroc pentru intelegere si rabdare !

  17. Nu pot sa cred cum poate sa ne ignore .Pregatiti pancardele si vuvuzelele sa ii facem bilantul la bolcon.Dl Prezident vrem sa adunam ghiocei din fata MJ-ului .

  18. Înțeleg dar d-lui Bejan i se datorează dosarul nostru de la DNA. Vom fi decimați .Dansul poate pleaca consul și scăpa.

  19. Domnule Teoroc, având in vedere comportamentul si deciziile luate de Pruna.. D-na nu pot folosi când vorbesc de asemea specimen…cred ca e necesar ca SNLP si FSANP sa ia atitudine si sa organizam un miting in fata ministerului…ordinul privind plata normei de echipare nu a apărut inca in monitorul oficial, cum e posibil ca 3 ordine semnate in aceeași zi sa nu apăra toate in timp util?cum poți justifica ca nu poți aproba mărire nr de articole din norma de echipare in an electoral când la RADPPS se negociază mărirea salariului începând cu 1 mai…cei de la RADPPS tot bugetari sunt…la ei cum e posibil? Si avem de ce sa facem miting : ochelarii…prima de vacanta…al 13-lea salariu…avem multe drepturi acordate de lege care momentan nu se aplica…

  20. Si ce vina are personalul ca se omoara intre ei la varf? Problemele noastre stau pe loc pana cand reuseste dna Pruna sa-l execute pe Bejan?

    Just the truth
    Atitudine am luat de la prima manifestare ostila si ne-am pozitionat clar. Mai ramane sa utilizam si mijloacele de actiune specifice iar pentru asta este nevoie de un proces decizional intern. Lucram

  21. Asteptam cam mult ca sa luam atitudine.Dupa ce ne calomiaza, aceasta (editat) are pretentia sa uitam.Nu putem uita si nu putem sta cu mainile in san! Eu refuz sa mai privesc imagini cu (editat) asta, tehnocrata (editat) !

  22. Nu-i nimic. Poate nu știe că existăm… Dar va afla când îi vom cânta serenada sub balcon!!! :-*

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)