www.snlp.ro Web analytics

Concurenti, informati-va – raspunsuri la intrebarile candidatilor

poza art rachitan1

 

SNLP a cules toate intrebarile referitoare la concursuri si le-a centralizat la Butonul rosu nou introdus in meniul din dreapta paginii noastre, oferind raspunsuri menite sa sprijine candidatii. Va invitam sa vizualizati actualizarea ampla de astazi cu un simplu click.

Continuati sa adresati intrebari si facem tot posibilul sa va mentinem informati. Speram ca efortul nostru sa inspire si alte institutii din Romania. Transparenta trebuie sa fie la loc de cinste in sistemul public si mai ales in structura de aparare a tarii, iar candidatii trebuie sa aiba sanse egale. Succes tuturor!

 

23 COMMENTS

  1. Buna ziua,de unde pot face rost de tematica pentru noile posturi scoase la concurs?Multumesc.

  2. [i][b][b]BUNA ZIUA ! UNDE SE AFISEAZA DECIZIILE CU PRIVIRE CERERILE DE TRANSFER/DETASARE?[/b][/b][/i]

  3. Intrebare: daca pe site, la modalitatea de incadrare, scrie ca se poate incadra si prin transfer, daca respectivul candidat presteaza in sistemul asta national de aparare, la fata locului de ce zic domnii ca nu se poate??

  4. În cazul în care sunt ultimul an la facultate la buget, iar diploma de bacalaureat nu o pot retrage decât după ce termin..nu este valabila copia legalizata a acesteia ca mai apoi sa o aduc și pe cea în original? (Undeva în mai-iunie)

  5. În cazul în care sunt ultimul an la facultate iar diploma de bac nu o pot scoate….nu este valabila diploma în copie legalizata pana termin facultatea?(adică in luna mai)

  6. [quote name=”eu”]Poate va ganditi la varianta tip grila sa avem si noi aeanse mai mari ca este cam mult de invatat iar timpul ne presează. Poate va ganditi si la noi multumim![/quote]
    Poate nu.

  7. [quote name=”Airama”]Buna ziua, va rog, ofiter din Ministerul Justitiei la MAI, se poate face?
    Va multumesc mult![/quote]
    Sa se faca ce? Daca doresti transfer numai cu aprobarea ministrului.

  8. Buna ziua. Daca am picat testul psihologic in februarie anul asta, mai pot da acum pentru concursurile ce sau scos luna asta?

  9. Buna ziua, va rog, ofiter din Ministerul Justitiei la MAI, se poate face?
    Va multumesc mult!

  10. Poate va ganditi la varianta tip grila sa avem si noi aeanse mai mari ca este cam mult de invatat iar timpul ne presează. Poate va ganditi si la noi multumim!

  11. „Copia chitanţei de achitare a taxei de concurs depusă de către candidaţii din sursă” se refera la taxa pe care trebuie sa o platim inainte de testarea psihologica?

  12. Buna ziua, ce documente trebuiesc la dosar pt a te inscrie. ma intereseaza m-ai mult pana la proba de psihologic. si taxa si cazieru trebuiesc pana la ex psihologic sau dupa ce treci de aceasta proba.

  13. Pot candida și dacă sunt în plin proces de obținere a atestatului de liberă practică, Nivel 1, în domeniul Psihologie clinică? (Am depus dosarul, astept, însă, interviul de la București…)

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)