www.snlp.ro Web analytics

Decizia DG ANP 348/2016 – standarde de personal. Se reiau reorganizarile

 

56376 1368537296745

MJ a avizat intr-un final Decizia DG ANP nr 348/2016 referitoare la standardele de personal din sistemul penitenciar, proiect propus de SNLP in 2014. Standardizarea a produs deja efecte pe mandatul ministrului Cazanciuc fiind reorganizate o serie de unitati in conformitate cu standardele stabilite.

Dupa venirea doamnei Raluca Pruna la varful MJ, reorganizarea a fost intrerupta ministerul solicitand ca standardele sa faca obiectul unei decizii care sa fundamenteze intregul proces de reorganizare. Avand in vedere acest aspect, ANP a transmis proiectul de decizie la MJ pentru avizare.

In prezent Decizia DG ANP, avizata in prealabil de MJ, este emisa. Prin urmare in cel mai scurt timp reorganizarea unitatilor va fi reluata in paralel cu mutari si concursuri. Cum spuneam – un an 2016 in care nu ne vom plictisi. Daca cumva exista riscul asta, are grija dna Pruna sa ne scoata din monotonie. Atasam decizia si anexele, integral.

 

17 COMMENTS

  1. la acest concurs nu pot fi respinse dosarele candidatilor din sursa interna / aveau maxima libertatea sa mearga la concurs / am mai explicat asta

  2. Buna seara, as avea si eu o întrebare… Este normal ca un actual agent de penitenciare sa nu i se ofere șansa prin concurs sa concureze pe o funcție liberă in stat iar acea funcție sa fie oferită celor care vin din sursa externa

  3. ti-am raspuns deja, catalin / nu / se poate doar incerca adaugarea de noi atributii prin fisa postului / poti face comentarii daca ti se da la semnat / nu te grabi sa semnezi / cere protectia sindicatului

  4. ..buna ziua ….multumesc ca mia ati raspuns…..vroiam sa stiu daca mi se poate schimba functia mea actuala(cumparaturi PVC) cu alta functie fara vointa mea….am precizat ca momentan lucrez in cadrul unui pluton, dar vreau ca pe viitor sa vin pe functia mea actuala….ma tem sa nu mi se schimbe functia mea cu alta fara vointa mea….este ilegal???

  5. schimbarea de functie este o modificare a raportului de serviciu / dar tu sigur te referi la modificarea fisei postului fara sa fii schimbat din acel post / daca ocupi un post a carui denumire indica clar misiunea (supraveghere, paza, escortare) nu ti se pot aloca alte atributii corespunzatoare unui alt post, insa se practica in sistem / daca postul se denumeste simplu agent operativ atunci se pot aloca atributii din intreg sectorul operativ / sub ce forma se incearca adaugarea de atributii? anexa la fisa postului?

  6. buna ziua….incep prin a multumi multumi sindicatului pentru actiunile intreprinse …..si astpt raspunsul la urmatoarea intrebare….Mi se poate schimba functia pe care o detin de 8 ani (respectiv cumparaturi PVC ), cu alta functie fara sa fiu de acord???mentionez ca tot de atat timp execut serviciu in paza si supraveghere, si mi s a spus ca se pot modifica functiile…..E LEGAL?????..va multumesc..

  7. Si la SE Cluj? Fara sefi de tura? Sau o sa avem standarde „particularizate”?

  8. In aceste momente, pe postul realitatea, dna pruna descrie conditiile de munca ale magistratilor de-a dreptul… inumane!! O afirmatie extrem de interesanta… Dar de conditiile in care ne desfasuram noi activitatea(plecam de-acasa dar nu stim daca ne intoarcem) ce spuneti doamna?? Si nu avem nici pe departe salariile colegilor! Ar fi minunat daca am simti ca suntem sub tutela dvs.!!!

  9. de ar fi asa am 5 functii :)) chiar credeti ca se va implementa, lipsa de personal e prea mare…. 🙁

  10. Pai si e facem acum când supraveghetorul de pe Secție este si însoțitor ,si la curților de plimbare?si nu am reușit nici sa terminam concediile pe 2015??de unde oameni??dle președinte aceste standarde sunt orientative sau obligatorii?

  11. Sindicatul sa supravegheze punerea in aplicare a acestor standarde si sa observe la timp mutarea agenților în alte locuri decât cele pe funcția pe care a fost numit.

  12. In seara aceasta la Realitatea tv la JOCURI DE PUTERE, Rares Bogdan o are invitata pe Raluca Pruna.

  13. Sporul se activeaza la numire in noul stat / daca se intrunesc conditiile legale

  14. Asteptam si sporul de studii odata cu reorganzarea unitatilor sau vom ramane dezamagiti in continuare?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)