www.snlp.ro Web analytics

Sentinte la mutari – cele 139 de solicitari

approve 1254550 960 720

 

Prin grija unui ANP deranjat de informarile sindicale facute imediat la finalul sedintelor, a trebuit sa muncim mai mult si inutil. Anterior sedintei nu au mai fost transmise materialele in format editabil ci in format pdf cu ditamai mentiunea „draft confidential” de parca ar fi vreun secret de serviciu nu finalul unei proceduri publice.

Astfel incat am fost nevoiti sa facem mentiuni cu pixul si apoi sa fotografiem cu telefonul documentele pentru ca ora terminarii sedintei nu a mai permis scanarea. Prin urmare, daca va deranjeaza (cu referire la mesajele disperate care au fost sterse pana la incarcarea listei) ca „am intarziat” cu o informare care altfel nu ar fi aparut niciodata urmand sa aflati de la resurse din unitati rezultatele sau daca aveti obiectii cu privire la calitatea imaginilor – asta e! Cam cu atat putem noi sa va ajutam.

Sa faca ANP sau cine vrea, mai mult! In concluzie, la capatul unei sedinte interminabile, finalizate pe-nserat, publicam rezultatele analizei solicitarilor de mutare centralizate la nivel ANP (click pe imagine):

Captura de ecran din 2016.05.04 la 19.29.29

 

 

63 COMMENTS

  1. cineva are o problema grava, acuta: Sistemul, sindicatele, sau cei ce au facut cererile…

  2. Pt „o fata „: pt ca ai invatat ai ajuns departe de casa. Nu vezi cine ajunge acasa inaintea tuturor?!? Ultimele fete, ultimele medii sunt primele care pleaca… In acest sistem a ajuns sa nu ma mai mire nimic…

  3. [b]#60 Nostradamus[/b] – de ce n-ar crede ? Crezi ca un ofiter specialist IT gasesti pe toate drumurile ?

  4. [quote name=”Florin Stoica”]
    Cei din 2015……….. [b][b][u]sau acolo unde au fost mutati ofiteri din promotia 2015 era nevoie urgenta de un specialist in acea unitate[/u][/b][/b]……….. Tu chiar crezi ce ai scris aici? Sa fim seriosi.

  5. Inainte de promotia 2016 vor
    Mai
    Fi discutate mutari.. Ok .. Si vor avea sanse ei din 2015? Dar cei din 2014? Poate nici
    In toamnă nu ne aprobă… Poate ii repartizeaza pe cei din scoala acasa la
    Ei ..

  6. Nu vad sa scrie nimic desprre cei cu „da”.vreau o informatie.in iunie in august sau cand?
    Va multumesc

  7. [b]#55 Ag[/b] – citeste cu atentie comentariile. Florin Stoica a raspuns chiar foarte clar!

  8. Chiar nu se poate sa primesc si eu un raspuns cand se pleaca pentru cei care au primit „da” ???!!!!

  9. Cei care nu se regasesc pe lista(am mai spus lucrul acesta)inseamna ca la momentul sedintei nu aveau toate avizele primite, vor urma si ei intr-o alta sedinta.
    Cei din 2015 care au primit aprobare aveau probleme deosebite(sotia era singura cu un copil de 11 luni, altul avea mama bolnava grav cu documente care spuneau ca are metastaza)sunt cateva exemple care imi vin acum in minte sau acolo unde au fost mutati ofiteri din promotia 2015 era nevoie urgenta de un specialist in acea unitate si transferul a fost facut pe aceeasi specialitate pe care lucra acesta.
    Credeti-ma pe cuvant ca nu a plecat nimeni pe pile, au fost aprobati 42 din 139 si e firesc sa fie si nemultumiti.
    Probabil inainte de repartitia promotiei 2016 vor mai fi aprobate mutari si atunci cei din 2015 vor avea sansa sa ajunga acasa insa trebuie sa luati in calcul faptul ca statele de la unitatile din zona Craiova, pitesti, Tg.Ocna se vor ocupa ele nu vor putea fi marite anual, asta e clar si atunci unii dintre voi nu vor mai avea unde sa ceara transferul, e frustant dar e o realitate.

  10. Pentru cei care nu s-au regasit pe lista discutata ieri – vor urma si alte sedinte in care se vor discuta cererile voastre. Nimeni nu cunoaste la momentul actual o data fixa cand vor avea loc aceste sedinte.
    [b]#43 un agent[/b] – posturile vacante pentru care se organizeaza concurs de ocupare sunt blocate pana la definitivarea acestui concurs. Daca nimeni nu a primit aviz pozitiv de mutare pe acele locuri, este evident faptul ca aceste posturi sunt in procedura de ocupare prin concurs.
    [b]#44 florin[/b] – nu considera ca le cunosti problemele personale. Presupun ca si tu ai probleme personale mai mici sau mai mari pe care nu le faci publice printre colegi. Cei care au primit avize pozitive din promotia 2015 chiar au probleme serioase. Si presupun ca nu doresti sa le facem publice aici. Putina respect fata de colegi nu strica.
    [b]#45 with[/b] – daca ANP nu apela la procedura de 4 ori luate cate 10, generatia 2015 beneficia de aceleasi conditii de discutare a cererilor de mutare ca toate generatiile anilor trecuti. Si presupun ca inca mai ai colegi in unitate din generatia anilor trecuti…

  11. [quote name=”Bizaaar”]E clar ca nu se poate multumii toată lumea.eu de 15 ani am renunțat sa mai cer mutarea.m am stabilit acolo unde m au detasat si gata.peste tot e România,avem cu toții mașini.daca ai facut o obtiune si ai ales sa lucrezi la închisoare atunci….. Nu căutati Vinovații in sindicate.nu știți nimic din ce se întâmpla in trecut pana la apariția lor. Va respect dle Teoroc!!![/quote]
    Sa mai spui 1 data dar cu litere mari sa citeasca bine toti bobocii de pe aici

  12. [quote name=”bc”]Se vede de la o posta ca cei din 2015 nu au avut sanse decat cei cu pile nu cu probleme serioase cum spun ei…este un sistem corupt si au pretentia la noi sa fim cinstit…nu avem cum atata timp cat cei de sus sunt corupti…toti care au fost aprobati din 2015 au avut pile la ANP!!![/quote]
    Din pacate sunt f multe semne de intrebare

  13. Multumim de rezultate si pentru munca depusa!! Dar spuneti-ne va rog pentru cei cu nu, ce trebuie sa facem? Putem deja sa depunem urmatorul raport? Parca era vorba ca va mai fi o sedinta inainte de repartitia promotiei 2016..cred ca multi mai au intrebarea aceasta si va rog frumos sa ne dati un singur raspuns sa ne putem lamuri toti. Multumesc anticipat!!

  14. Somn usor domnule (editat), alaturi de familie…. Si eu dorm cu sotia mea, dar in paturi diferite…..ne despart doar 500 km. Ma bucur ca ANP tine cont de reintregirea familiei….

  15. Am invatat un an de zile, am luat o nota peste 9.30 si cu toate astea sistemul ma arunca la 400 km departe de familie, asta insemnand departe de sot care lucreaza intr.un alt sistem similar. Cand sa am speranta ca pot ajunge acasa? Dupa ce intra in serviciu incadratii direct si nu vor mai fi locuri disponibile? De ce nu se iau in calcul si notele cu care s.a terminat scoala?

  16. [quote name=”bc”]Se vede de la o posta ca cei din 2015 nu au avut sanse decat cei cu pile nu cu probleme serioase cum spun ei…este un sistem corupt si au pretentia la noi sa fim cinstit…nu avem cum atata timp cat cei de sus sunt corupti…toti care au fost aprobati din 2015 au avut pile la ANP!!![/quote]
    daca aveau pile, erau deja unde vor sa se transfere 😛

  17. Buna seara, ce se întâmpla cu cei care nu au fost menționați in lista???

  18. Generatia 2015 ce sa mai astepte? Ocuparea locurilor de catre cei care se vor incadra direct?

  19. S-a tot sustinut ca nu se muta nimeni din promotia 2015,dar vadar vad ca se tot aproba transferuri. Ciudat este ca noi noi ne cunoastem colegii si le cunoastem si „problemele”. Oare cat isi mai bat joc de noi?!?

  20. Erau locuri disponibile la penitenciarul unde am facut cerere dar niciunul din cei care au facut cerere catre acest penitenciar nu a primit aviz pozitiv. Pentru cine sunt acele locuri?

  21. eu am depus in martie raportul si nu m.am regasit in nici o lista …. ce pot sa fac ???

  22. Buna seara. Pentru cei care au cereri aprobate din aprilie cind vor fi emise deciziile de mutare? Multumesc.

  23. Multumim SNLP !! Fara voi nu stim cand am fi aflat raspunsurile. ii sfatuiesc pe ceilalti participanti la conversatie sa-si infraneze frustrarile si sa multumeasca sindicatului pentru ca au aflat ce decizie s-a luat in privinta lor ! Meritul este incontestabil. Ar trebui incurajate astfel de actiuni care nu fac decat sa promoveze transparenta decizionala!

  24. Pt SPD, o sa fi anunțat de structura de resurse umane.

  25. Buna seara. Imi spune si mie cineva de ce nu sunt pe lista? Si ce trebuie sa fac?

  26. Se vede de la o posta ca cei din 2015 nu au avut sanse decat cei cu pile nu cu probleme serioase cum spun ei…este un sistem corupt si au pretentia la noi sa fim cinstit…nu avem cum atata timp cat cei de sus sunt corupti…toti care au fost aprobati din 2015 au avut pile la ANP!!!

  27. Draga Ag ar trebui sa sti ca un adevarat lider sindical este motivat in primul rind de dorinta de a face dreptate.este un luptator indirjit cu coloana vertebrala si care nu in ultimul rind ar trebui sprijinit de membri care formeaza acel sindicat si care fara un lider descris mai sus ar fi doar cu numele sindicat .
    Cunosc din pacate oameni ca tine care considera ca un lider sindical este o sageata .oameni fricosi ascunsi pe la colturi incapabili sa- si faca singuri dreptate.rusine!

  28. [quote name=”Florin Stoica”]Cererile celor care au în derulare procedura de schimbare se vor rediscuta după încheierea acesteia, nu trebuie făcută alta,
    si eu cum pot afla cand se rediscuta cererea?

  29. M am uitat peste liste nițel …majoritatea sunteți boboci …

  30. Domnule Teoroc spuneti-ne daca stiti cand se va mai tine urmatoarea comise la ANP sa stim si noi cei care am primit NU cand facem alte referate?

  31. Următoarea sedinta de mutari e greu de spus când va fi, ar trebui sa înceapă standardizarile celor 35 de unitati ramase de verificat si asta datorita SNLP care a obținut acest lucru datorita proiectului din fondurile norvegiene. Va înțeleg supărările și nemulțumirile dar din punct de vedere managerial al resurselor umane ce director general ANP ar aproba plecarea dintr’ o unitate sa plece 10-15 oameni?

  32. E clar ca nu se poate multumii toată lumea.eu de 15 ani am renunțat sa mai cer mutarea.m am stabilit acolo unde m au detasat si gata.peste tot e România,avem cu toții mașini.daca ai facut o obtiune si ai ales sa lucrezi la închisoare atunci….. Nu căutati Vinovații in sindicate.nu știți nimic din ce se întâmpla in trecut pana la apariția lor. Va respect dle Teoroc!!!

  33. Pentru cei cu da din vara nu exista nici cea Mao mica șansă să se revină supra deciziei, sunteți buni de cinste.

  34. Cererile celor care au în derulare procedura de schimbare se vor rediscuta după încheierea acesteia, nu trebuie făcută alta, pentru cei care nu se regasesc pe aceasta lista singura explicație este aceea ca nu au primit toate avizele de la structurile de specialitate din ANP și nu au putuit fi prezentate de strucura de resurse umane pentru discutare, când vor fi gata se vor discuta

  35. Sunt curios draga Ag., cine ai vrea tu sa ma plateasca pe mine dupa ce mi-am pus cariera-n cui acum 10 ani ca sa reprezint poporu din sistem? Ca din munca voluntara nu cred ca as reusi sa-mi platesc ratele.

    Si tot tu sa incerci sa-mi spui ce ma obliga pe mine mai exact sa ignor rugamintea ANP de a nu divulga rezultatele sedintei, doar de dragul de a va tine pe voi informati?

    Si ce justifica divergentele interminabile cu ANP pe tema postarilor noastre transparente, ca sigur injuraturile tale nu au acest dar?

  36. In legătura cu „da din vara” mai exista vreo Sansa ca sa se răzgândească ANP si sa nu se mai aprobe?

  37. [quote name=”Ag”]Vad ca domnul Teoroc este foarte deranjat ca unii s-au aratat foarte deranjati si au scris unele cuvinte urate. Are dreptate dar trebuie sa ii suporte pentru ca pana la urma din banii nostri se afla acolo sa ne reprezinte. Dupa ce ca nu au incercat sa ajute oamenii sa ajunga langa familii mai sunt si indignati ca ”vezi Doamne” ne au pus listele si noi tot nu suntem multumiti…[/quote]

    Mi-e rusine ca am colegi ca tine.

  38. domnule Florin…trebuie sa mai fac o cerere de mutare sau se rediscuta cererea care e la anp ?

  39. Se mai analizeaza si maine alte solicitari de mutare? Nu m-am regasit pe lista…

  40. Vad ca domnul Teoroc este foarte deranjat ca unii s-au aratat foarte deranjati si au scris unele cuvinte urate. Are dreptate dar trebuie sa ii suporte pentru ca pana la urma din banii nostri se afla acolo sa ne reprezinte. Dupa ce ca nu au incercat sa ajute oamenii sa ajunga langa familii mai sunt si indignati ca ”vezi Doamne” ne au pus listele si noi tot nu suntem multumiti…

  41. Tin sa va multumesc pentru eforturile dvs. Dl. Teoroc. Sunt cknvins ca si cei care sunt dezamagiti de rezultatele sunt in asentiment cu mine. O intrebare am si eu, sper sa ma lamuriti:
    -am depus o cerere de transfer pe data de 1 martie, catre 2 unități, ambele pe operativ. De la prima am primit ‘da’ iar de la a 2’a am fost sunat ca nu s-au vacantat posturile si daca doresc sa optez pt SRS. Nu apar pe niciunul din tabelele postate in ultimele zile. Banuiesc ca din moment ce am fost sunat de unitatea 2 dupa ce in prealabil am primit ‘da’ s’a depus vreun demers de catre anp in sensul acesta. Ma puteti lamuri va rog? Stima!

  42. Pt SPD, unitatea e obligată sa scoată prima data posturile vacant la schimbare pentru cei din unitate iar posturile ramase neocupate vor fi scoase la mutare din alte unitati. In unitatea unde vrei tu sa mergi e declansata procedura de schimbare, după ce se finalizează se vad posturile vacante și se rediscuta cererea ta.

  43. Pentru cei la care se precizeaza” da din vara“ mutarea se va produce odată cu repartitia colegilor de la Tg Ocna,

  44. Buna seara. Eu nu apar pe nicio lista. Care ar putea fi motivul?

  45. Domnule Teoroc, eu nu sunt menționat in lista, din ce cauza?

  46. [quote name=”Ștefan Teoroc”]Bd – Se va face departajarea prin punctaj conform criteriilor din OMJ / asa se intampla in toate situatiile in care pentru acelasi post au fost aprobate mai multe solicitari[/quote]
    Si acest lucru cand se întâmpla ? Alte comisie,alte așteptări ?

  47. Urmatoarea sedina cand va fi ? Daca am
    Primit nu? Mai avem
    Sanse la vara in august inaintea
    Promotiei ?

  48. Domnule lider de sindicat, va rog sa imi spuneti cum e posibil sa imi dea negativ ANP in conditiile in care este post vacant pe functia de LST inca de acum o luna de zile? Domnii acestia de la ANP ce vegheaza? Dorm in bocanci? Odata cu aceste concursuri s-au eliberat niste functii pe care le pun la dospit. Pentru ce au mai facut sedinta asta daca totul a fost de mantuiala. Trebuie sa mergem in instanta pentru orice rahat? Asteptam decizia oficiala 🙂

  49. Multumesc frumos pentru aceste liste. Am doar respect pt SNLP.

  50. Bd – Se va face departajarea prin punctaj conform criteriilor din OMJ / asa se intampla in toate situatiile in care pentru acelasi post au fost aprobate mai multe solicitari

  51. Domnulw Teoroc eu am primit simplu „da”.imi putegi spune cu ce data o sa fiu mutat?
    Cu stima,

  52. DOMNULE Ștefan Teoroc,am o nelamurire:la pozitia 67 sunt eu si nu stiu la ce se refera „se amana pana la finalizarea schimbarilor pe unitate”….ce se amana? mutarea sau se discuta din nou cererea?

  53. Domnule Teoroc cu toata considerația pentru efortul Dvs as avea o întrebare:suntem 4 ofițeri cu DA pentru acelasi post…ANP ul a fumat ceva? Ce se întâmpla in situația in care suntem 4 cu DA?

  54. Comentariile cu injuraturi nu ajuta pe niciunul dintre cei care ati primit un refuz la solicitarea de mutare si nici nu isi vor atinge tinta (ANP) pentru ca suntem nevoiti sa le stergem, insa ne poate face pe noi sa deducem ca prin dorinta noastra de a va tine informati nu reusim decat sa obtinem un stres suplimentar si inutil. Poate ca pe viitor va fi mai bine sa lasam ANP sa si faca treaba in ritmul propriu si sa ne vedem de ale noastre.

    Vecin – In preajma datei la care va fi repartizata promotia de absolventi si/sau declarati admisi noii colegi care actualmente sunt doar candidati la concurs.

  55. Refresh la articol / a fost setat sa se publice la o ora la care am fost siguri ca vom avea si documentul incarcat

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)