www.snlp.ro Web analytics

Mutari – iunie 2016

shutterstock 93807943

 

In cursul zilei de ieri (pana la ora 21,00) si azi (pana la ora 18,00) au fost discutate la ANP solicitările de mutări formulate din unități – aproximativ 450 de cereri. 

Nu au fost acceptate solicitări din operativ in DEA, cu cateva exceptii motivate punctual.  In ceea ce priveste solicitările formulate de ofiteri – pot fi operate imediat, la agenti, în majoritatea cazurilor, se va rezolva la repartitia promoției 2016 SNPAP. 

S-a incercat soluționarea favorabila a cât mai multor cereri de mutare pentru eliberarea posturilor și scoaterea la concurs in etapa II. Atașat – listele cu insemnarile facute de noi in timpul sedintei. Se pare ca ANP a decis sa publice si pe pagina proprie lista rezultatelor.

Am convenit cu conducerea ANP să nu publicăm rezultatele până măine dimineață, pentru a nu fi scăpări. În seara aceasta DMRU verifică să nu existe soluții contradictorii la aceleași solicitări sau mai multe aprobări pentru aceeași persoană. 

Adrian Neagoe/Florin Stoica

NOTA: rezultatele reprezinta adnotari sindicale fara rezultatul verificarilor integrale ANP (o singura observatia pana acum – Vatafu a primit doua aprobari / una se va anula / probabil va fi aprobata alta solicitare)

 

 

39 COMMENTS

  1. Lista nu este oficiala ? Pot sa ma vad mutat acolo , iar in lista ANP sa figurez negativ ?

  2. Sigur,cei care au primit(Da in iunie sau Da in vara)sa plece tot cu promotia,adica cu 1 septembrie,stiti ceva?

  3. Buna ziua, as dori sa stiu daca este posibila refuzarea mutării la o alta unitate sau retragerea cererii de mutare daca aceasta deja a fost aprobata ?

  4. Buna seara. Pentru cei care am avut aviz pozitiv la mutare in sedinta anp din 4 mai cu ce data vom pleca? Va multumesc!

  5. Cei care au primit Da in vara,cu ce data pleaca acasa?Astept un raspuns.Multumesc.Ne-au luat-o cei din promotia 2015 inainte,ei sunt deja acasa.

  6. Bună ziua! Dragii mei,încercați să țineți cont și de cei căsătoriți cu copii acasă și ei vor aviz pozitiv!!!Acei copii vor sa crească alături de mama și tata.

  7. daca mai depunem cereri de mutare am mai avea vreo sansa sa prindem acasa dupa ce s-a tinut comisia…..Multumesc!

  8. se poate renunta la mutare dar inainte de emiterea deciziei si nu ca regula ci ca exceptie in cazuri justificate si cu acceptul decidentului / poate fi implicat sindicatul / chiar astazi am gestionat o astfel de renuntare

    DZU este o decizie … zilnica / regimul ei este oarecum abiguu / ca jurisprudenta ele au mai stat si in picioare cand au fost atacate / insa legal, cat timp ocupi o functie in stat si ti se stabilesc alte atributii fata de cele existente in fisa postului fie prin anexe sau alte completari, ar trebui sa ti se aduca la cunostinta si sa semnezi / in niciun caz o fisa a postului nu ar trebui „completata” cu atributii integrale ale unei (sau ale unor) alte functii / ma rog, fenomenul este extins in structura de aparare / DZU tine loc de oameni / n-avem reusrse dar avem DZU / implica sindicatul si refuza atributiile noi daca le apreciezi ca abuzive

  9. Buna ziua! Imi cer scuze ca întrebarea mea nu este la subiect insa daca mi-ar raspunde cineva as fi recunoscator… Cat timp poate un director sa te puna prin Dzu sa lucrezi pe alta functie decat cea detinuta? Va mulțumesc

  10. [quote name=”Agent”]Daca nu mai dorim sa ne mutam, putem face ceva sa rămânem la unitatea unde suntem in prezent?[/quote]

    Chiar asa se poate refuza transferul?

  11. am si eu o intrebare
    pe lista dvs si pe (editat) apar cu DA iar pe portal NU
    ce s-a intamplat?

  12. mutari ,mutari……..chiar alte probleme nu mai sint ce tot atat cu solicitarile astea ,cind au venit in sistem nu mai cereau mutari atunci ca sa poata intra in sistem acceptau or ce ,si ar trebui sa se tina seama la admitere pt fiecare zona, la jilava acum cu mutarile astea ramanem gaura rau, uni din acestia care solicita nu sant macar in sindica

  13. Daca nu mai dorim sa ne mutam, putem face ceva sa rămânem la unitatea unde suntem in prezent?

  14. [quote name=”Agent 89″]Ar trebui sa se țină cont mai mult de motivele pentru care solicitam mutarea decar de lipsa funcțiilor pe coeficientul respectiv . Sunt cazuri concrete cu ” deces in familie mama rămasă singura ” unul dintre ele , ” părinții bolnavi cu acte doveditoare si întregirea familie tot cu acte doveditoare nu s-a luat in considerare si vezi ca iti vine x-ulescu care a spus ca a depus cererea citez :LA MIȘTO” , si vezi ca ajunge acasa înaintea ta doar pentru simplu fapt ca penitenciarul respectiv are funcție pe coeficient de 2.5 , iti vine sa te intrebi unde e dreptatea. Ar trebui sa se țină un pic cont si de vârsta noastră a celor care mergem de acum pe 30 de ani si sa va gândiți ca familia e cel mai important lucru in viața nu banii pentru care facem atâtea sacrificii iar la urma rămânem cu un gust amar. Tot ce vreau sa transmit in acest mesaj este ca cei care vroiau si erau îndreptățiți sa ajungă acasa nu au ajuns , iar cei care doar au încercat , au ajuns fara probleme . Mulțumim ca a-ti luat in considerare numai ce a-ti vrut si ca problemele cu adevărat reale au fost trecute cu vederea si aruncate la gunoi .[/quote]

    Ai facut praf limba romana!

  15. Buna seara. As dori si eu sa stiu care ar putea fi motivele pentru care nu au fost aprobate unele cereri desi au primit aviz pozitiv de la penitenciarul unde se dorea mutarea desi suntem promotia 2014 si cu motive intemeiate, si au fost aprobate cereri colegilor din 2015 si unii fara motive intemeiate. Va multumesc.

  16. Ar trebui sa se țină cont mai mult de motivele pentru care solicitam mutarea decar de lipsa funcțiilor pe coeficientul respectiv . Sunt cazuri concrete cu ” deces in familie mama rămasă singura ” unul dintre ele , ” părinții bolnavi cu acte doveditoare si întregirea familie tot cu acte doveditoare nu s-a luat in considerare si vezi ca iti vine x-ulescu care a spus ca a depus cererea citez :LA MIȘTO” , si vezi ca ajunge acasa înaintea ta doar pentru simplu fapt ca penitenciarul respectiv are funcție pe coeficient de 2.5 , iti vine sa te intrebi unde e dreptatea. Ar trebui sa se țină un pic cont si de vârsta noastră a celor care mergem de acum pe 30 de ani si sa va gândiți ca familia e cel mai important lucru in viața nu banii pentru care facem atâtea sacrificii iar la urma rămânem cu un gust amar. Tot ce vreau sa transmit in acest mesaj este ca cei care vroiau si erau îndreptățiți sa ajungă acasa nu au ajuns , iar cei care doar au încercat , au ajuns fara probleme . Mulțumim ca a-ti luat in considerare numai ce a-ti vrut si ca problemele cu adevărat reale au fost trecute cu vederea si aruncate la gunoi .

  17. Observ ca mie mi-au gresit promotia cand am absolvit SNPAP ,am terminat in 2012 si nu in 2015 cum este afisat in tabel (pozitia 77) .

  18. Pe un site de știri apare ordonanța de urgenta in care suntem inclusi si noi… Fara nicio discriminare fata de celelalte structuri de apărare.citez:
    (5) Prin excepţie de la prevederile art. 1 alin. (1), începând cu luna august 2016, pentru personalul militar, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciarelor din aceeaşi instituţie sau autoritate publică, în soldele de funcţie/salariile de funcţie în care nu sunt cuprinse sumele compensatorii corespunzătoare soldei de merit/ salariului de merit în plată la nivelul anului 2009 se include 50% din cuantumul sumei compensatorii corespunzătoare soldei de merit/ salariului de merit în plată la nivelul anului 2009.,
    (6) Începând cu luna august 2017, pentru personalul prevăzut la alin. (5), în soldele de funcţie/salariile de funcţie se include diferenţa de 50% din cuantumul sumei compensatorii corespunzătoare soldei de merit/ salariului de merit în plată la nivelul anului 2009.
    stiripesurse.ro

  19. Buna ziua stimati domni, cu o intrebare vin in intampinarea dumneavoastra.
    Daca nu am depus nici o cerere de mutare pana in acest moment, mai exista vreo sansa pana la repartitie sa se mai faca vreo sedinta de mutari?(Am cereri depuse in anii anteriori dar cu aviz negativ de fiecare data)
    Am 6 ani de lucrati in sistem si inca nu am ajuns acasa!
    Multumesc!

  20. Ma scuzati, cred ca nu m-am exprimat bine, este vorba de o mutare in interesul serviciului, solicitare facuta de conducerea unui penitenciar pe un post liber de asistent social.

  21. [b]#15 Ofiter[/b] – te rog sa fii mai explicit. Ai depus vreo cerere pentru un penitenciar care a solicitat la randul lui mutarea unor categorii de personal in cadrul acestuia ? Nu inteleg intrebarea…

  22. Ce stiti despre cererile de mutare la solicitarea unitatilor? Astept un raspuns de aproape 3 luni, aceste cereri nu s-au discutat?

  23. si uite asa s-a incheiat si epopeea salarizarii la puscarie, dar nu-I bai noi am avut si avem mai mult decat altii, deci trebuie sa tacem si sa ne vedem de treaba
    FOARTE FRUMOS

  24. Din cate am vazut eu in ordonanta salariul de merit o sa creasca decat ptr. militari si politisti!Asa etse d-nul Tudorache?Sa ma insel.Daca este asa se mai poate face ceva in privinta asta.In legatura cu sporu de studiu la mine la unitate sa rezolvat cu noul stat.Multumesc!

  25. Se stie exact cand termina cei de la snpap??? Zvonuri sunt destul ca la inceputul lui iulie ca la inceputul lui august… ?!?

  26. #10 Liviu – Culoarea este irelevanta. Cei cu DA au primit aviz pozitiv, cei cu NU aviz negativ.

  27. De ce unii sunt trecuti in tabel cu rosu? Unii au da iar altii nu…?

  28. Ag. Soare Constantin Adrian (pozitia 190) are aviz negativ.

    [b]#6 daniel[/b] – dupa cum bine ai observat, ordonanta stipuleaza, privitor la structura de aparare, echitate in privinta salariului de merit. Functie de cum vor decurge lucrurile in continuare, structurile sindicale isi vor seta actiunile.

    [b]#8 Dan[/b] – vezi raspuns #2 Cristian Tudorache

  29. Buna ziua,referitor la avizul pozitiv la mutări cu dap,o sa plecam odata cu promoția 2016snap,nu?

  30. Neata buna! De ce la Ag. Soare Adrian există un semn de intrebare daca are aviz pozitiv?

  31. inechitatea dintre 10% si 25% plus sporul de studii superioare din sistemul anp cum ramane comform ordonantei salarizarii?

  32. Va multumesc pentru raspuns si va doresc o zi buna si/sau serviciu usor.

  33. Acestia nu se afla sub rezerva repartitiei celor din scoala insa, functie de situatia particulara a unitatii din care pleaca sau in care urmeaza a se muta, mutarea poate avea loc ca in cazul celor cu Dap.

  34. Buna Dimineata ! Cei care au doar ” Da ” cand de cand pleaca pleaca ? MULTUMIM !

  35. Dap- e sub rezerva repartitiei celor de la Snpap. Deci, avizul este pozitiv !

  36. Buna dimineata. Stie cineva ce reprezinta raspunsul „dap” ?
    Este „da” , este „probabil” , se va mai discuta ?
    Va multumesc.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)