www.snlp.ro Web analytics

Toata Europa va fi informata. Abuzul si discriminarea trebuie sa inceteze!

flag ue

SNLP va transmite tuturor institutiilor europene, precum si europarlamentarilor, Presedintelui si Prim-ministrului Romaniei, o scrisoare deschisa la care lucram in prezent si care va avea titlul „Drepturile omului sunt un lux, iar aplicarea legii – doar o optiune”. Daca am ajuns sa organizam blocarea unui sistem numai pentru ca exista ezitari personale in aplicarea legii, atunci inseamna ca Romania nu este guvernata, cel putin in domeniul justitiei!

Scrisoarea, care  va descrie abuzul autorizat de MJ asupra salariatilor din penitenciare prin privarea de un drept prevazut de lege, va fi tradusa in engleza si va fi insotita de toate documentele care dovedesc tratamentul discriminator aplicat personalului din sistemul administratiei penitenciare. Pe aceeasi linie, s-au exprimat deja alte institutii si personalitati inclusiv europarlamentari, toti fiind deja in tema cu problemele din sistemul nostru:

http://psnews.ro/revolta-magistratilor-ajunge-la-bruxelles-norica-nicolai-atac-la-raluca-pruna-exclusiv-138475/

„Doamna Prună ar fi trebuit să-şi dea demisia încă de când a făcut acea afirmaţie îngrozitoare, cu privire la «drepturile omului – un lux teoretic». Doamna Prună nu se califică pentru o astfel de funcţie, dacă gândeşte în maniera aceasta. Atunci ar fi trebuit, cu siguranţă. Acum, este la latitudinea premierului dacă va decidă să o demită sau să-i ceară demisia”, a arătat europarlamentarul. Nu în ultimul rând, Norica Nicolai a dat asigurări că va ridica problema justiţiei din România în Parlamentul European.

 

„Cu siguranţă, va trebui – în Comisia de Drepturi şi Libertăţi – să avem o discuţie cu privire la situaţia administrării justiţiei în România, pentru că nu numai chestiunea magistraţilor, ci şi ceea ce se întâmplă în penitenciare încalcă grav drepturile omului şi deciziile CEDO. Toate acestea ar merita o dezbatere şi o să am o discuţie în grupul liberal, să propun această dezbatere în Comisia de Drepturi şi Libertăţi”, a încheiat Nicolai.

10 COMMENTS

  1. Dati-le banii la hoti pt infractiuni si de personal băteti-vă joc.asa ceva numai in Romania vezi.

  2. [quote name=”sacalul”]Nu ne dati 20% dati-le prietenilor 50% pana in 2020,bafta finilor.[/quote]
    CE LEGATURA ATRE UNA CU ALTA nu sint unul care ia 50 % ,cu uni ca tine no sa dam inainte de tot

  3. [quote name=”sacalul”]Nu ne dati 20% dati-le prietenilor 50% pana in 2020,bafta finilor.[/quote]
    AI VB CIND TREBUIA SA TACI

  4. Ce spun dnule Ministru Paslaru și dna Ministru Pruna oamenii din sistemul ANP ca-i discriminați ca au avut sefi poate obedienți poate corecți și nu au acordat 7 ani salariul de merit acelorași lucratori??!! O sa creadă ca nedreptatea e dreptate!!!Ce părere o sa aibă de tehnocrati dvs care mai rau a încurcat lucrurile decât le-a descurcat,stiti cumva dlor translatori ca in sistemul penitenciar munca silnică este în viigoare,ca sunt oameni care numai anul acesta pana acum au efectuat in medie 200 de ore suplimentare nerecuperate și neplatite,ca mai au ore nerecuperate de anul trecut și de mai mulți ani în urma de ordinul sutelor??!!Stiti ca dacă ești corect și aplici legea detinutii te trimit la parchet cât ai zice peste,pe lângă 1-2 uscaturi suspectate de corupție tot personalul este integru cu toate ca este terfelit la TV ale căror patroni sunt la pușcărie iar dna Pruna se plimba prin tari străine??! Unde vreți sa ne duceți sa ne urcam pe puscarii,sa va înjurăm și scuipam pe unde va prindem sa copiem tratamentul care ni-l aplica noua detinutii!!??

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)