www.snlp.ro Web analytics

Continuam. Ziua 4, inca un episod.

primary

Si astazi ne-am exprimat punctele de vedere in fata mai multor unitati, conform calendarului planificat si comunicat anterior: Penitenciar Timisoara, Penitenciar Targu Mures, Penitenciar Braila, Penitenciar Margineni, si SNPAP/CR/Spital Targu Ocna.

Fiecare cum am putut: unii nu am primit aprobare sa desfasuram aceste activitati, cand la extrema se permite neaplicarea legii si discriminarea. Unii am participat in numar mai mare, unii in numar mai mic. Dar fiecare ne-am  aratat si astazi in fata portilor. Am transmis mesaje, am justificat inca o data actiunile pe care le desfasuram si am reamintit revendicarile noastre. Am aratat si astazi ca existam, ca avem drepturi si ca suntem discriminati. Si n-ati reactionat nici astazi, doamna ministru! Multumim, noi continuam.

Catalina Chersin

PENITENCIAR TIMISOARA

timisoara 1

timisoara 2

timisoara 3

timisoara 4

timisoara 5

timisoara 6

timisoara 7

timisoara 8

timisoara 9

PENITENCIAR TARGU MURES

tg mures 1

PENITENCIAR BRAILA

braila galati 1

braila galati 2

braila galati 3

braila galati 4

braila galati 5

braila galati 6

braila galati 7

braila galati 8

PENITENCIAR MARGINENI

margineni s1 1

margineni s1 2

margineni s1 3

margineni s1 4

margineni s1 5

margineni s1 6

margineni s1 7

SNPAP/CR/SPITAL TARGU OCNA

VIDEO: https://youtu.be/-Xk3UZprhEw

tg ocna s1 1 tg ocna s1 2

tg ocna s1 3 tg ocna s1 4

tg ocna s4 7

tg ocna s4 6

tg ocna s4 5

tg ocna s4 3

tg ocna s4 2

tg ocna s2

 

 

{slider title=”Reflectarea in mass-media a actiunilor:” class=”icon”}

{/sliders}

11 COMMENTS

  1. [quote name=”Ionica cel vesel”]La mitingul de la ANP. … infumuratul manager de TANZANIA Vulpe M. va aplica planul B.= multa VRAJEALA … –> MINCIUNA , DEZINFORMARE …. cu scuzele de rigoare …. ca nu-i vina lui.
    Mare lucru ca managerul de TANZANIA sa nu spele putina … sa nu fi plecat intr-o misiune secreta 8) 🙂 😥 :-* 😥 …. la conita PRUNA la minister :-* :-* 8) …. !!![/quote]
    Sunt curios, Ionica Z L cel vesel, dacă luni vei fi și tu în fața Penitenciarului Iași, sau te vei ascunde, așa cum faci de obicei.

  2. Problema este ca s-a ajuns aici tot din cauza sindicatelor care au păsuit-o prea mult pe madam Pruna. Protestele trebuiau începute de mult timp si in nr mult mai mare

  3. Anp-Anpe- deschide conturile!… Vulpe si cu Pruna să plece- împreună!…..

  4. Aveți dreptate cu mai multe mitinguri dar ultimul trebuie sa fie cel puțin 1500 -2000 de participanți

  5. La mitingul de la ANP. … infumuratul manager de TANZANIA Vulpe M. va aplica planul B.= multa VRAJEALA … –> MINCIUNA , DEZINFORMARE …. cu scuzele de rigoare …. ca nu-i vina lui.
    Mare lucru ca managerul de TANZANIA sa nu spele putina … sa nu fi plecat intr-o misiune secreta 8) 🙂 😥 :-* 😥 …. la conita PRUNA la minister :-* :-* 8) …. !!!

  6. Debordezi de optimism domnule Coco !
    De ce ar fi degeaba mitingurile defalcate pe mai multe zile in unitati si nu ar fi degeaba acel miting, intr-o singura zi, la toate penitenciarele ? Picatura chinezeasca…
    Oamenii au nevoie sa fie impulsionati si incurajati sa-si apere drepturile. Soparle de genul asta cum ca nimic nu se rezolva cu iesirile astea in strada, ca oricum nu ne-ar baga nimeni in seama, tin de un servilism irational. De altfel, ne uitam in curtea altor natii si-i apreciem. Pana acolo, va trebui sa scapam de astfel de metehne, de atitudinea specifica unor unelte cuvantatoare.

  7. Degeaba se fac mitinguri zilnice in câte 2-3-4 penitenciare, este egal cu 0 si nimeni nu ne ia in calcul, poate decât ziarele locale.
    Important ar fi un miting la nivelul tuturor unităților penitenciare, in toat tara in același timp, sa fim auziți si văzuți cu adevărat. Iar vis-a-vis de colegul care a zis de nr membrilor pt mitingul de la ANP, e rușinos daca vor fi doar 50 de oameni. Nu vom rezolva nimic, din păcate …

  8. Buna ziua..dl Teoroc de cateva luni buni s-a pierdut un lucru esential pentru anul 2017..marirea normei de echipare…acusi ajungem iar la finalul anului 2016..si o sa spuna ca nu este timp…lucrul acesta cu semnarea marirei normei de echipare este de pe la inceputul anului 2016…ce se mai intampla…??stiu ca nu este un moment pentru acest lucru,deoarece suntem indreptati pentru obtinerea acestui salariu de merit dar sa nu uitam lucrul acesta cu marirea normei de echipare ca si aici sunt ceva bani(cu siguranta mai multi decat salariu de merit)..Multumesc.

  9. De ce s- a cerut aprobare doar pt.50 persoane la pichetarea de la anp? Așa s- a primit ordin,faceti gălăgie dar nu prea mare?! Era un bun antrenament pt.mitingul de la mj. …. La anp vor participa doar cei din București?

  10. Nesimtirea si ignoranta „d-nei” atinge cote ce sfideaza rationalul.
    Ma intreb oare pana unde o sa continue asa?!

  11. Dl teoroc întâlnirea cu dl ciolos,m justiție ,m. ,munci ,anpsi sindicate cînd este să spus că va fi săptămână asta

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)