www.snlp.ro Web analytics

Nu exista niciun Plan B. Visele de intrare in normalitate, pur si simplu se naruie

no plans square big

 

Sedinta CC ANP din 10 octombrie a fost ca un dus rece pentru partea sindicala. Acum cateva luni am sustinut si am laudat conducerea ANP aflata in exercitiu, pentru un inceput deschis, energic si datator de speranta. Si am vazut luni, pentru ca mare lucru nu am auzit, o echipa formata din oameni tineri si valorosi, cu experienta, toti directori de unitati sau fosti directori, fara nicio strategie clara, fara un plan sau idei pentru iesirea din criza sau cel putin pentru a evita colapsul care deja se profileaza pentru 2017.

Materialul de mai jos este o sinteza succinta a unei sedinte de aproape doua ore cu dezbateri aprinse pe anumite subiecte. Este bine ca avem si atat si respectam cel putin minimul de transparenta precum si rapiditatea cu care se livreaza informarile imediat ulterior sedintelor de consiliu din aparatul central, asa cum SNLP a propus. Din sinteza atasata nu transpare la cote reale dezastrul a carui perspectiva participantii la sedinta au putut sa o perceapa clar insa ofera totusi cateva indicii relevante, cat sa intelegem ce urmeaza.   

click pe imagine pentru PV al CC ANP din 10.10.2016

Captură de ecran din 2016.10.10 la 20.12.33

4 COMMENTS

  1. Noi nu avem nevoie de niciun plan B. Stim exact ce avem de facut si o vom face bine, pana la capat. Cu cei care vor ramane alaturi de noi. Indiferent cati

  2. Ok. Nu exista un plan B, pentru noi sau pentru guvernanți?… Cred ca pentru ei. Ce facem mai departe?…. Noi cei multi avem un plan Bun?

  3. Nu exista nici plan B nici C nu exista nici un plan,totul se face pe genuchi ,impotenta profesionala ……surubarit,acum se vede adevaratul profesionalism,lucram in sistem de avarie …………..fara nici o tinta.ZOMBI

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)