www.snlp.ro Web analytics

Notificare Miting MJ pe 19.10.2016. Pregatim asaltul decisiv

Miercuri, pe 19 octombrie 2016, incepand cu ora 12,00 va avea loc mitingul comun SNLP-FSANP in fata Ministerului Justitiei. Atasat – notificarea depusa la Primaria Municipiului Bucuresti. Urmeaza stabilirea sedintei pentru avizare. Fie frig, ploaie sau zapada, vom fi acolo in numar cat mai mare si ii vom cere Ralucai Pruna sa plece si sa ne lase. Iar in drum, sa-l ia cu dumneaei si pe Marius Vulpe, directorul general in care ne-am pus mai multe sperante decat a putut el duce. 

notificare pmb prnt

5 COMMENTS

  1. Vin si eu !! Desi sunt nou angajat, doresc sa sprijin colegii si in acelasi timp sa nu ajung si eu in situatia lor . Acum e momentul nostru !

  2. [b]#2 gica[/b] – Tichilesti, unul dintre penitenciarele unde agentii exercita aceasta functie…din lipsa de ofiteri !

  3. toată lumea la protest . Sunt drepturile noastre fraților , muncim in condiții inumane !!!!
    Va aștept la protest !!!!

  4. Fiti convinsi ca poama va fi plecata din MJ pe data de 19!Daca nu chiar plecata din tara!Dar asta nu ne impiedica sa luam atitudine,sa fluieram,sa vuvuzim,sa strigam si sa-i uram de…sanatate,Prunei,Vulpii si Paslarelului grizonat.E ca-n fabula aia cu vulpea,pruna si cu corbul….Hai sa dam cu ei de pamant fratilor…cat si-au batut astia joc de noi….cat ne-au slugarit cate doi pe sectie la 360 de hoti,cat ne-au tinut pe gard 12-13 ore fara schimbare…cat ne-au muncit in ploaie,vant,ger si arsita, cate 10 ore pe zi,fara libere,concedii si invoiri….cat ne-au umilit acum cu marirea de 20% de care beneficiaza toata structura de aparare si pruna si cu vulpea se fac ca ploua…daca nu v-o placea sa-mi ziceti mie…cutu!Hai ura!Du-te acasa…Pruna mincinoasa….du-te acasa…Pruna mincinoasa…

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)