www.snlp.ro Web analytics

Guiness Book of Record: cea mai rapida intalnire MJ-sindicate, dupa investirea unui ministru

iordache

 

La niste ani lumina fata de stilul Ralucai Pruna care a descoperit sistemul penitenciar la 6 luni de la investire, noul ministru, Florin Iordache a intrat in posesia unui record pe care nu-l trimitem la omologat dar il mentionam pentru ca merita.

Indiferent ce se va intampla in continuare, Florin Iordache este primul si implicit singurul ministru care a invitat sindicatele la o discutie imediat dupa investire, fara sa fie necesara o solicitare din partea noastra. La nivel MJ, s-a produs o reconfigurare a echipei, dintre secretarii de stat ai fostei ministre fiind pastrata doar Gabriela Scutea un nume fara referinte pozitive in relationarea cu sindicatele.

In relatia ordonatorului principal MJ cu subordonatul ANP nu avem cunostinta de stabilirea unor atributii clare in sarcina unui anume secretar de stat, insa, provizoriu, a fost interpus secretarul de stat Constantin Sima care-si va face intrarea in sistem maine incepand cu ora 11,00 fiind planificata o intalnire cu sindicatele (!), la sediul ANP. In capul listei evident ca sunt probleme legate de buget, incadrari si conditii de munca dar vom aborda si alte subiecte pe care noi le consideram prioritare din perspectiva importantei pentru salariati. 

 

 

 

5 COMMENTS

  1. [quote name=”Ștefan Teoroc”]detalii
    poate mai importanta decat diplomele este experienta consistenta din parlament
    http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=182&cam=2&leg=2012&idl=1
    am avut ministri cu cv uri beton si care n au lasat in urma decat praf si buimaceala
    pentru noi este important ca cel care ne coordoneaza sa puna putin suflet si pentru personal / de diplome ne doare mai putin
    vom vedea[/quote]
    bun bun, printre niste banuit ii scapa si pe ai lui. ca tara e plina de bani si ei treb sa se intoarca la vechile indeletniciri… pana una alta cum a ramas cu ajutorul pentru cumpararea unei locuinte?

  2. Cu o licenta, doua masterate si un doctorat in 6 ani, e si normal sa fie asa de rapid…

  3. [quote name=”Catalin”]Se pare ca tara asta va reveni la normal. Succes maine si obtineti cat mai mult posibil.[/quote]
    Poze colegule, poza.

  4. Se pare ca tara asta va reveni la normal. Succes maine si obtineti cat mai mult posibil.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)