www.snlp.ro Web analytics

Cresterile salariale (pentru aprilie-mai) se achita in perioada 12-16.06.2017

 

48 COMMENTS

  1. Buna seara,am si eu o intrebare, functia de agent nu prevede studii superioare,dar totusi un agent care face sectie si are studii superioare de drept,psihologie primeste spor de studii iar altul care face tot sectie si a terminat ingineria nu primeste?Parca este un pic de discriminare!!!!!!!!

  2. [quote name=”Stoian”]D-le presedinte , daca intra Lg. de salarizare , produce efecte ? De exemplu , cei cu studii s. , care nu primeau sporul , odata cu Lg. il va primii ? Multumesc .[/quote]

    Cu gramatica asta, sigur nu intrebi pentru tine despre sporul de studii superioare.

  3. D-le presedinte , daca intra Lg. de salarizare , produce efecte ? De exemplu , cei cu studii s. , care nu primeau sporul , odata cu Lg. il va primii ? Multumesc .

  4. Iar ne-au dus de nas. Nici o majorare de la 1iulie. Iar cei 25% de la 1 ian compensati cu plafonare sporurilor, sa ne rugam sa nu ne scada salariu!

  5. [quote name=”Doru de duca”]Domnilor lideri,poate le explicati celor peste 70% din angajatii ANP(agenti) cum de nu ati putut sa depuneti amendamente astazi la camera deputatilor,pentru a propune cresterea salariilor agentilor asa cum v-au cerut, pentru ca noua lege de salarizare sa nu ramana in forma vehiculata, care creaza diferente salariale foare mari intre agenti si ofiteri cu aceeasi vechime in 2022 , la care se vor adauga sporurile si va creste mai mult aceasta diferenta!!!!Colegii v-au tot cerut sa faceti demersurile necesare, insa se pare ca nu ati luat atitudine pentru ca cei care isi risca sanatatea,integritatea lor si a familiilor lor, sa fie remunerati conform acestori riscuri,nu cei care stau ascunsi ca trantorii prin birouri sa primeasca lefuri aproape duble.Ce le puteti spune colegilor si cum ii puteti privii in ochi cand acestia vor constientiza ce prevede noua lege de salarizare si vor lua atitudine???Vor lua atitudine pentru ca nu e posibil ca un politist local-fost gardian public sa castige astazi peste 5000 ron si sa ne rada in nas iar un lucrator de puscarie intre 2100-3500ron. Daca legea v-a fi aprobata in forma propusa astazi si ne se va mai putea face nimic,nu ne ramane decat sa incepem sa plecam in masa din sistem sau la pensie, ca sa ii lasam si noi cu caruta in drum si cu un deficit de personal si mai mare![/quote]
    Dle nemultumit, asa e normal sa se ia. Niciodata nu va avea mai mult agentul decat ofiterul. De ce te-ar reprezenta sindicatul mai mult pe tine decat pe ofiter (tot membru de sindicat si ofiterul)? Daca vei astepta sa te pensionezi pana cand vei avea salarul ca al unui ofiter, vei pazi criminali pe o statie orbitala. Poate ar fi mai bine sa te deranjeze ca ai salarul mai mic decat al unui actor sau bibliotecar, etc. Si asta ar trebui sa ne straduim sa rezolvam, accentuand in demersuri pe riscul meseriei. Si poate ar trebui sa ne mai gandim ca exista oameni care iau 1300 lei in mana pe luna. Sau ce te opreste sa te pensionezi sau sa migrezi la mai bine? Crezi ca daca pleci iti va duce cineva dorul? Vin altii care de abia asteapta sa se elibereze locurile si sa se inscrie la concursuri. Nu suntem de neinlocuit si stai linistit ca nu o sa ti se simta lipsa mai mult de cateva zile, oricat de bun ai fost in postul pe care l-ai ocupat. Sincer, daca ar fi dupa mine eu pe astfel de oameni i-as da afara, pentru ca ei ne dezbina si ne fac sa pierdem mult mai mult decat ne dam seama. Rautatea si dezbinarea, asta ne conduc.

  6. Doru de ducă
    Unde ai auzit tu de 5000 salariu la un polițist local ?

  7. D-le presedinte,mai luam maririle acelea dupa data de 12 iunie?

  8. Sa votat în Parlament Legea salarizării.Vom primi ceva în plus de la 1 iulie.

  9. Domnilor lideri,poate le explicati celor peste 70% din angajatii ANP(agenti) cum de nu ati putut sa depuneti amendamente astazi la camera deputatilor,pentru a propune cresterea salariilor agentilor asa cum v-au cerut, pentru ca noua lege de salarizare sa nu ramana in forma vehiculata, care creaza diferente salariale foare mari intre agenti si ofiteri cu aceeasi vechime in 2022 , la care se vor adauga sporurile si va creste mai mult aceasta diferenta!!!!Colegii v-au tot cerut sa faceti demersurile necesare, insa se pare ca nu ati luat atitudine pentru ca cei care isi risca sanatatea,integritatea lor si a familiilor lor, sa fie remunerati conform acestori riscuri,nu cei care stau ascunsi ca trantorii prin birouri sa primeasca lefuri aproape duble.Ce le puteti spune colegilor si cum ii puteti privii in ochi cand acestia vor constientiza ce prevede noua lege de salarizare si vor lua atitudine???Vor lua atitudine pentru ca nu e posibil ca un politist local-fost gardian public sa castige astazi peste 5000 ron si sa ne rada in nas iar un lucrator de puscarie intre 2100-3500ron. Daca legea v-a fi aprobata in forma propusa astazi si ne se va mai putea face nimic,nu ne ramane decat sa incepem sa plecam in masa din sistem sau la pensie, ca sa ii lasam si noi cu caruta in drum si cu un deficit de personal si mai mare!

  10. Nu sunt vesti senzationale. Previzibil de altfel. Au aparut fel si fel de amendamente care de care mai ingenioase care i-au dinamitat „anvelopa” lu Dragnea. Spre rau nu mergem, dar ne doream sa fie ceva mai bine. Am lucrat la o tema anume si am sperat sa reusim ceva. Inca nu stim ce am reusit pana nu vedem forma care se va adopta. Am evitat sa dam sperante si sa facem speculatii. Ne-am facut treaba pucntual si am evitat circul. Insa de data asta nu mai este ceva doar pentru penitenciare cum a fost lupta recent incheiata. Tot ce incerci sa aduci in plus in anexa 6 produce efecte in toata structura de aparare si irita MFP. Inca putin si ne lamurim

  11. [quote name=”Cristian Tudorache”]#29 Agent – a trecut mai putin de o saptamana. Pana la legea salarizarii avem legea 115 care „provoca” cresteri pentru salariatii din penitenciare.
    Sa se posteze articole exprese privind unele stiri, nu e marca SNLP. SNLP trateaza amplu si cu explicatii concrete/corecte cand exista subiect.[/quote]
    ……………………

    Ne poți spune ce „a rămas în picioare” din ceea ce ați propus și ce anume vom lua reprezentând măriri de salariu. Multumesc!

  12. Am o nelamurire,era vorba ca undeva prin luna iulie trebuia.sa primim o marire la salarii si parca 100 % la plata sambetelor,duminicilor si a sarbatorilor legale se mai aude ceva despre asta ? Multumesc !

  13. În seara asta sau terminat discuțiile din Camera Deputaților pe amendamentele rămase în discuție pt.sectorul de ordine publică și siguranță națională.Noi cu ce am rămas.Am câștigat ceva sau nu.Primim ceva de la 1 iulie.

  14. De ce nu se mai afiseaza pe site-ul ANP planificarea testarii psihologice in vederea sustinerii concursului pentru functiile vacante de conducere?

  15. Buna seara. Pana la urma, domnule Tudorache, s-a reusit modificarea art.37 din proiectul legii de salarizare?

  16. Dl presedinte, ce s-a votat azi la comisie privind sistemul nostru? Pierdem marirea castigata cu Legea 115? E de bine, e de rau?

  17. #29 Agent – a trecut mai putin de o saptamana. Pana la legea salarizarii avem legea 115 care „provoca” cresteri pentru salariatii din penitenciare.
    Sa se posteze articole exprese privind unele stiri, nu e marca SNLP. SNLP trateaza amplu si cu explicatii concrete/corecte cand exista subiect.

  18. Din 31 05(când a fost postat acest articol) nu s-a mai întâmplat nimic? La TV de vede altceva. De ce tăcerea aceasta???????

  19. Gata, vrajeala a luat sfarsit! Noile majorari au fost amanate!Cresterea salariala se va face incepand cu data de 01.01.2018, cu 25 %. Sa vedem daca se calculeaza salariul de la 1450 (minim pe economie) Am ramas cu cei 10 % (diferenta salariu de merit).Cardeala PSD, s-a sfarsit !

  20. [quote name=”Marius”]Una peste alta,marti e o zi decisiva in batalia pt art 37 LS pt toate sindicatele din sectorul aparare si ordine…Daca ramane in forma din Senat ,toata munca de pana acum (legea 115/2017) ,indiferent de calcule,e valabila 3 luni sau mai bine zis pana intra in vigoare legea salarizarii si orice majorare cat de mica dispare,urmand sa se aplice acel spor de fidelitate la salariul din martie2017.Asa ca sa uram succes celor care participa la negocieri[/quote]
    Așa este, e bătălia finală la Camera Deputaților, dar am aprecia dacă liderii SNLP/Publisind ar fi prezenți pentru susținerea amendamentelor. Din păcate la ultima întrunire la C.D. au fost prezenți (editat)

  21. [quote name=”Schengen”][quote name=”Marius”]Una peste alta,marti e o zi decisiva in batalia pt art 37 LS pt toate sindicatele din sectorul aparare si ordine…Daca ramane in forma din Senat ,toata munca de pana acum (legea 115/2017) ,indiferent de calcule,e valabila 3 luni sau mai bine zis pana intra in vigoare legea salarizarii si orice majorare cat de mica dispare,urmand sa se aplice acel spor de fidelitate la salariul din martie2017.Asa ca sa uram succes celor care participa la negocieri[/quote]
    Vreti sa spuneti ca aceste mariri castigate dureaza doar 3 luni? Deci legea salarizarii se aplica la salariul din martie..[/quote]
    Si daca legea nu este adoptata?Uite marirea, nu e marirea?

  22. [quote name=”Marius”]Una peste alta,marti e o zi decisiva in batalia pt art 37 LS pt toate sindicatele din sectorul aparare si ordine…Daca ramane in forma din Senat ,toata munca de pana acum (legea 115/2017) ,indiferent de calcule,e valabila 3 luni sau mai bine zis pana intra in vigoare legea salarizarii si orice majorare cat de mica dispare,urmand sa se aplice acel spor de fidelitate la salariul din martie2017.Asa ca sa uram succes celor care participa la negocieri[/quote]
    Vreti sa spuneti ca aceste mariri castigate dureaza doar 3 luni? Deci legea salarizarii se aplica la salariul din martie..

  23. Buna ziua, domnule Teoroc.
    Stiu ca ooate sunt alte lucruri de discutat si se discuta oe subiectul de mai sus, dar doresc sa va intreb daca stiti ceva de vreo eventuala sedinta de mutari intre unitatile Penitenciare in viitorul apropiat.
    Cam pe cand s-ar preconiza o noua ședință.
    Multumesc frumos.

  24. Una peste alta,marti e o zi decisiva in batalia pt art 37 LS pt toate sindicatele din sectorul aparare si ordine…Daca ramane in forma din Senat ,toata munca de pana acum (legea 115/2017) ,indiferent de calcule,e valabila 3 luni sau mai bine zis pana intra in vigoare legea salarizarii si orice majorare cat de mica dispare,urmand sa se aplice acel spor de fidelitate la salariul din martie2017.Asa ca sa uram succes celor care participa la negocieri

  25. [quote name=”cosack”]Am terminat Academia de Politie acum 20 de ani, iar salarizarea de atunci era deprimanta. Aveam 900.000 lei salariu plus vreo 250.000 compensatie chirie. Un calculator in rate si un mobil ma duceau la 600.000 lei (tanar care a dat de bani), iar chiria era cam 400.000. Un dolar, parca era 8.000. Noroc cu mama. Acum situatia e inzecit mai buna, si nu trebuie sa sufere tinerii care intra in sistem, doar pentru faptul ca si noi astia mai vechi am suferit. Lucrez in politie, si tin sa-l felicit pe dl Teoroc pentru transparenta, promtitudine in raspunsurile clare si pentru eforturile depuse pentru breasla lui. Ma informez despre salarizare de pe acest site in ultimile saptamani. Am observat totusi mici animozitati cu sindicatele de la noi, care, desi sunt departe de a fi perfecte, fac si ele ce pot si cum pot. Oricum din toata forfota asta sindicala, castiga toti din sistemul de aparare pana la urma, pentru ca unii vor dori si drepturile castigate de ceilalti. Eu va consider colegii mei si apreciez munca vostra si sper sa fie apreciata la adevarata ei valoare.[/quote]
    ………………………………………………………….

    Ma bucur ca mai sunt lucratori de politie care ne considera colegii lor.Cei noi nu stiu dar acum mult timp faceam parte din aceeasi structura si purtam aceleasi uniforme.Nu stiu daca este meritul Academiei de Politie pentru vorbele acestea frumoase dar sigur este meritul parintilor si celor 7 ani de acasa (care nu va lipsesc).Va felicit si ma inclin in fata dvs.Cu deosebit respect, un coleg, lucrator de penitenciar.

  26. Am terminat Academia de Politie acum 20 de ani, iar salarizarea de atunci era deprimanta. Aveam 900.000 lei salariu plus vreo 250.000 compensatie chirie. Un calculator in rate si un mobil ma duceau la 600.000 lei (tanar care a dat de bani), iar chiria era cam 400.000. Un dolar, parca era 8.000. Noroc cu mama. Acum situatia e inzecit mai buna, si nu trebuie sa sufere tinerii care intra in sistem, doar pentru faptul ca si noi astia mai vechi am suferit. Lucrez in politie, si tin sa-l felicit pe dl Teoroc pentru transparenta, promtitudine in raspunsurile clare si pentru eforturile depuse pentru breasla lui. Ma informez despre salarizare de pe acest site in ultimile saptamani. Am observat totusi mici animozitati cu sindicatele de la noi, care, desi sunt departe de a fi perfecte, fac si ele ce pot si cum pot. Oricum din toata forfota asta sindicala, castiga toti din sistemul de aparare pana la urma, pentru ca unii vor dori si drepturile castigate de ceilalti. Eu va consider colegii mei si apreciez munca vostra si sper sa fie apreciata la adevarata ei valoare.

  27. [quote name=”agent”]Nu stiu ce cauti tu bagare de seama,a fost o intrebare, asa sunt oamenii ca tine mor,de invidie ca la altii le mareste.
    Si tu cand ai fost angajat direct ca dupa cum ai scris nu (editat),nu te-a interesat daca iti marea salariul?
    In fine va rog sa imi raspunda cineva care cunoaste situatia.Multumesc[/quote]
    Tupeu de copil (editat)!
    Ar trebui sa va vedeti lungul nasulu (editat).
    Nu stiti decat sa va vaitati de cat de greu este pt voi pe sectie si sa cereti incontinuu bani bani bani
    (editat)

  28. Multumesc,ai dreptate ar trebuii sa ne ajutati nu sa comentati aiurea….dar asa sunt oamenii care scriu ,,cind”” cu i ….si,, sa fi”” cu un singur i.
    Se mai dau si inteligenti….

  29. Nu stiu ce cauti tu bagare de seama,a fost o intrebare, asa sunt oamenii ca tine mor,de invidie ca la altii le mareste.
    Si tu cand ai fost angajat direct ca dupa cum ai scris nu (editat),nu te-a interesat daca iti marea salariul?
    In fine va rog sa imi raspunda cineva care cunoaste situatia.Multumesc

  30. [quote name=”Pt Agent”]Mai nou incadratule!Ce mariri visati? Cind o sa ai masina vandalizata si o sa fi atacat pe strada de fosti clienti,atunci sa visezi la bani mai multi.[/quote]
    Fii intelegator si ingaduitor colegule. Unora dintre ei le va veni randul sa treaca si prin astfel de experiente neplacute, desi personal nu doresc nimanui asa ceva. Deocandata, totul este lapte si miere pentru ei, dar incet, incet vor gusta si din partile amare ale acestei profesii. Sa le uram bun venit in randurile noastre, sa incercam sa-i invatam sa-si faca cat mai bine treaba, sa avem aliati in ei, nu inamici pe ratiuni materiale si sa nu uitam nicio clipa de faptul ca nu multi dintre noi ies la pensie din acest sistem fara a avea afectiuni medicale destul de grave, deci au timp si au de dus. Rabdare. 😉

  31. [quote name=”Agent”]Buna ziua,la agentii noi incadrati sau cei care au iesit din scoala,in data de 12-16 o sa intre si diferenta de bani pana la minimul pe economie+ sporul de pericol + sal de merit?care ar fi suma totala cu aproimatie?Multumesc[/quote]
    Voi direct cu 50% marit.

  32. desi in acte vei avea cei 10 % diferenta la salariul de merit, se va aplica salariul minim, deci nu va conta.

  33. Mai nou incadratule!Ce mariri visati? Cind o sa ai masina vandalizata si o sa fi atacat pe strada de fosti clienti,atunci sa visezi la bani mai multi.

  34. Buna ziua,la agentii noi incadrati sau cei care au iesit din scoala,in data de 12-16 o sa intre si diferenta de bani pana la minimul pe economie+ sporul de pericol + sal de merit?care ar fi suma totala cu aproimatie?Multumesc

  35. Domnule Teoroc,se pare ca pe ministrul nostru il doare la basca de ceea ce a solicitat sindicatul si anume sa nu iasa in dezbatere publica doar cu proiectul statutului cuprinzand doar partea cu comisia de disciplina.Unde este proiectul cu statutul nostru intreg convenit care totodata cuprindea schimbarea denumirii,etc.Cred ca e momentul sa il facem sa ne respecte si sa tina cont si de doleantele noastre,nu doar ce il taie capul pe el si (editat) lui.Nu credeti?

  36. [b]#8 Radu[/b] – nu stiu ce au prezentat cei din Politie. Noi avem calculele noastre care oricum sunt „de bine” fata de cei din Politie.

  37. Fiecare are dreptate in felul lui. Tu nu vei lua drepturi de polițist nu?

  38. Nu știu ce calcule ați prezentat zilele trecute cu mărirea care ar trebui sa o primim de la 1 Aprilie dar ăștia de la Politie au prezentat niste calcule care nici macar nu se apropie de cele prezentate de noi.Cine are până la urmă dreptate.Vom vedea după salariul din Iunie .

  39. Ar fi minunat sa primim si fluturasi cu aceasta recalc.
    Asa vom sti fiecare cat a luat in mod clar.
    Asta daca marirea va veni dupa salariu asa cum reiese din articol.

  40. [quote name=”Adi V.”]Posibil victorie pentru 3 luni. Inca nu se stie daca o data cu intrarea in vigoare a legii cadru se vor si pastra aceste mariri salariale. Sper sa nu pierdem ceea ce sindicatul nostru a luptat din greu sa castige pt noi.[/quote]
    Stai sa vezi daca intra in vigoare legea cadru

  41. Sa nu ne dea 400 de lei si sa nu bage vreun cod fiscal in urma caruia sa dam inapoi 500.

  42. Posibil victorie pentru 3 luni. Inca nu se stie daca o data cu intrarea in vigoare a legii cadru se vor si pastra aceste mariri salariale. Sper sa nu pierdem ceea ce sindicatul nostru a luptat din greu sa castige pt noi.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)