www.snlp.ro Web analytics

Alarma-n sistem. „Noul” guvern blocheaza posturile vacante

Vocal Health Voice Alarm Bells Issue 4 1

Conform unor informatii confirmate partial, aflam cu stupoare ca guvernul nou desemnat urmeaza ca nu mai tarziu de maine in prima sedinta a executivului reeditat, sa adopte cu sec o ordonanta de urgenta prin care blocheaza ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante. 

Pentru sistemul penitenciar asta ar echivala cu un real dezastru. Ramane de vazut daca vor fi prevazute exceptii si care vor fi acestea. Ne gandim ca cel putin posturile angajate in procedura de concurs, aflata in derulare, sunt asigurate, insa ramane de vazut. Asa cum ne gandim ca era excelent sa reusim sa angajam proceduri macar pentru posturile pentru care avem finantare.

14 COMMENTS

  1. Din pacate de cand lucrez in acest sistem accederea s-a facut extrem de dificil, personal am dat un examen proba scrisa din specialitate pe 8 mai (da ziua partidului comunist roman, sic) si m-au incadrat taman de Ziua Nationala a Romaniei si asta se intampla in urma cu 20 de ani…

  2. nu / in mod normal, chiar daca vor decide cu adevarat blocarea (ne dorim sa ramana la nivel de informatie neconfirmata!) posturile aflate in procedura de ocupare nu ar putea sa fie blocate / insa, poate mai inventeaza ei ceva si pentru asta, pe nserat / ca la capitolul gratieri de ex s-au aratat inventivi

  3. Bună dimineața, am examen săptămâna viitoare. ..Ar afecta aceasta eventuala blocare și pe cele care sunt programate ptr.susținerea probelor?Ar fi cumplit …Își bat joc de noi.

  4. Ministru’ ala cu 3 viteze ce zice?Normal ca o sa tina cu ei-Statutul de ce nu-l da promulgare??? 😡

  5. Se blochează activitatea, sistemul încă nu a angajat pe cat a pensionat. Și desigur, ieșim în stradă!

  6. „Si pe cod portocaliu/Tot in strada am sa fiu”
    Poate ziua de maine va aduce clarificari…

  7. Sa blocheze ei ocuparea posturilor vacante ca avem si noi ce sa blocam. De exemplu activitatea in tot sistemul simultan. Motiv: lipsa de personal. Anticipat la masura guvernului (speram sa nu se confirme) raspunsul Filialei Giurgiu (nici nu indraznesc sa mai informez/consult membrii)….blocam activitatea si mergem …sa vorbim cu guvernantii!!!

  8. Exista doar o singura solutie: protestele! Cu nemernicii ăștia, nu mai apucam pensionarea. Huuaaa!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)