www.snlp.ro Web analytics

HG nr 512/2017 – 14 August este zi libera

Compensarea – integral pe 19 august sau fractionat pana pe 25 august

HG 5122017 14 aug zi libera

9 COMMENTS

  1. [quote name=”alxx”]Buna ziua, am si eu o intrebare, la sfarsitul lunii viitoare plec in concediu in alta tara, trebuie sa fac raport la unitate ca parasesc tara?[/quote]
    cine te-a adus ,ma,in sistem?pleaca,fara sa spui,ia si legitimatia cu tine!unde lucrati,mai baieti,la Apaca???

  2. Buna ziua, am si eu o intrebare, la sfarsitul lunii viitoare plec in concediu in alta tara, trebuie sa fac raport la unitate ca parasesc tara?

  3. Nu ma incalzeste cu mimic acest liber.defapt el noci nu conteaza pentru cei ca mine.mai am de luat pe cel de ziua penitenciarelor,plus inca vreo 15 zile din concediul pe anul tre ut ,la care se adauga cel din anul asta.mai se adauga la sirul lung de recuperari.dle presedinte Teoroc,cum reusim si noi sa fim unitari cu salarizarea ?si aici ma refer la acordarea sporului de praf in perimetru.mai suntem cateva pnt(pe codul vechi)care nu beneficiem.

  4. [b]#4 un oarecare 25-07-2017 13:28[/b] – dupa cum s-a mai spus pe aici, majorarea de care amintesti s-a stabilit pentru personalul militar. A nu se confunda cu fpss din politie sau penitenciare. Pentru acest 15%, SNLP intervine argumentand cresterea si pentru fpss din penitenciare prin criterii de apartenenta la aceeasi familie ocupationala si elemente de discriminare.

    Referitor la legea pensiilor militare, nu exista o lege a pensiilor militare pentru interne si aparare si una separata pentru noi. Pe legea pensiilor militare intra intreaga structura de aparare.

  5. dul Tudorache ce informatii ne dati in ceea ce priv maj salariala de 15% care se da la mapn, mi ?
    ministrul apararii si cel da la interne au asigurat ca actuala lege de pensionare ramane valabila pt ei. in cazul nostru cum ramine?
    multumesc

  6. Domnule presedinte ,cred ca ar trebuii sa va indreptati atentia asupra desfasurarii serviciului in sectorul operativ.Nu trebuie sa asteptam sa ne moara colegi ca sa putem emite si noi pretentii ca supraveghetorii si cei care executa misiuni in sectorul sa o faca in siguranta.
    Cei din politie spun ca a avea această meserie în România este ca și cum ți-ai asuma o misiune sinucigașă sau te-ai condamna singur la moarte….ma intreb oare supraveghetor la cateva SUTE de condamnati ce o fi?

  7. Off topic: de ce in loc sa asteptati sa fiti invitati la tv nu organizati sedinte de presa? Mai multi lideri de la mai multe sindicate reuniti pentru aceiasi cauza pana la urma la nivel central sau local pot organiza o sedinta de presa.Cine ne impiedica sa fim vizibili? Prin miting esti mai mult injurat decat incurajat.

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)