www.snlp.ro Web analytics

Majorarea de 10% – aprobata in sedinta de guvern de azi

iStock 2017 pay1 hctfvjIn cele din urma, cu discretia (evitam termenul „ermetizare”) exasperanta care il caracterizeaza, aflam pe ultima suta de metri ca ministrul Tudorel Toader a sustinut totusi in sedinta de guvern de astazi, proiectul de ordonanta de urgenta privind cresterile salariale din penitenciare. Inclinam sa credem ca proiectul initiat de MJ (!) si avizat cu o intarziere care a tinut pe loc o ora sedinta de guvern, va iesi exact in forma care va genera pace sociala, cel putin pe acest aspect.

In transmisiune directa, in sedinta de Guvern am avut ocazia sa-l vedem pe premierul Romaniei accentuand subiectul salarizarii din penitenciare ca fiind un subiect important pe ordinea de zi, prim-ministrul Mihai Tudose avand o adresare acidă catre ministrul justitiei care inchisese luarea de cuvand dupa salarizarea noastra. „V-ati grabit si ati stins becul, poate ne spuneti cate ceva de problemele din penitenciare…”

Alte detalii:

Ministrul Tudorel Toader a venit cu lămuriri după ce reprezentanţi ai ANP au susţinut că proiectul de ordonanţă referitor la majorarea salariilor ale angajaţilor din penitenciare nu se va dezbate. Ministrul Justiţiei susţine că proiectul a fost trimis si s-a primit avizul .

 

” Legea 152/2017 a fost aprobata si avem ordonanta prin care s-a marit nivelul de salarizare. A aparut o diferenta de salarizare intre cei facand parte din aceasi categorie. Proiectul prevede ca in limitele celor 10%, majorarea salariala se aplica si functionarilor din ANP. Avem toate avizele.”, a spus Tudorel Toader.

 

După ce şedinţa de Guvern a fost amânată cu mai bine de o oră, premierul Mihai Tudose a ţinut să lămurească care au fost motivele care au dus la această decizie.

 

„Ca sa nu mai fie voci care sa dea raspunsuri ciudate…va spun eu de acum: am asteptat pana cand domnul ministru Toader a avut avizat proiectul privind majorarea salariilor din ANP. Am considerat ca e de bun simt sa intarziem pana e gata proiectul” sursa Stiripesure.ro

2 COMMENTS

  1. Respect pentru presedintele SNLP, ma bucur ca nu avem in fruntea SNLP-ului oameni precum (editat)

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)