www.snlp.ro Web analytics

Haideti sa invatam sa ne opunem in masă! Nu – contributiilor platite integral de angajat! Semnati acum!

Haideti sa ne mobilizam! Dureaza 10 secunde!

Este campania noastra!

Cat mai multe semnaturi ne pot ajuta sa evitam dezastrul!

SEMNATI ACUM, AICI !


NU ! EXPERIMENTELOR SOCIALE PE ROMÂNI

logo_cam_1_jpg.jpg

 

PETIŢIE împotriva intenției Guvernului de a transfera contribuțiile sociale integral în sarcina angajatului  

Solidaritate, responsabilitate socială, echitate, echilibru – sunt principii de bază statuate în Convențiile și Recomandările Organizației Internaționale a Muncii, dar și în Tratatele și reglementările europene. Din păcate, ca multe alte caracteristici ale unei societăți democratice mature și dezvoltate,  ele nu reprezintă o preocupare pentru clasa politică din România.

Intenţia Guvernului României de a transfera contribuţiile sociale exclusiv în sarcina angajatului, este una care dovedeşte felul în care guvernanţii ignoră nu doar legislaţia europeană în vigoare, dar şi nevoile şi drepturile cetăţenilor români, obligaţi să fie cobai pentru măsuri și politici netestate nicăieri în lume. Prin urmare, considerăm această decizie a actualului guvern de a transfera integral în sarcina salariaților responsabilitatea finanțării sistemului de pensii și asigurări de sănătate – ca fiind o măsură incoerentă, hazardată şi total defavorizantă față de cel în slujba căruia ar trebui să fie guvernanţii: poporul român.  

Semnaţi petiţia iniţiată de Blocul Naţional Sindical împotriva acestei iniţiative a Guvernului României, luaţi atitudine cu privire la o măsură ilogică, ce defavorizează salariaţii din România, şi împiedicaţi să devenim unica ţară europeană în care contribuţiile sociale sunt aruncate doar pe umerii angajaţilor! (cititi mai mult)

https://www.petitieonline.com/nu__experimentelor_sociale_pe_romani

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)