www.snlp.ro Web analytics

Sedinta pentru elaborarea Proiectului de modificare a Legii 293/2004

Ieri, 16 martie, a avut loc prima sedinta pentru elaborarea Proiectului de modificare a Legii 293/2004.

La sedinta au participat membrii comisiei, asa cum reiese din documentul atasat. Pe langa acestia au mai fost prezenti in prima parte a discutiilor dl dir gen adj Ungureanu si directorii resurselor si juridicului din ANP – Iftinca Gheorghe si Pieleanu Manuela.

S-au discutat practic aspecte de organizare a sedintelor, transparenta procesului precum si probleme de baza cum ar fi procentul in care se preconizeaza modificarea actului, intrucat prevederile in vigoare stabilesc ca in cazul in care actul va fi modificat integral sau in cea mai mare parte atunci nu mai este vorba despre o modificare ci despre necesitatea aprobarii unui nou act.

In principiu, nu va fi cazul emiterii unui nou act dar s-a pus si problema unei modificari radicale de structura.

S-a luat act de toate observatiile primite din teritoriu si s-a construit un document de lucru in format tabelar (atasat)

In elaborarea Proiectului se va porni de la acest document de lucru, urmand ca rezultatul fiecarei sedinte a comisiei sa fie postat pe Portalul ANP pentru observatii din teritoriu (aceasta este doar o propunere / nu a fost inca transata problema).

Comisia si-a stabilit ca program de lucru fiecare zi de marti si joi intre orele 13,00-15,00 pana la finalizarea Proiectului.

Cand titularii nu au posibilitatea sa participe, va participa un supleant.

 

Stefan Teoroc – Presedinte S.N.L.P.

 

Documente atasate:

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)