www.snlp.ro Web analytics

Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Continuarea intalnirii dintre sindicate si Ministrul Justitiei

In cursul zilei de maine au loc doua intalniri. Prima dintre ele, care incepe la ora 9,00, este intre ANP si sindicate si vizeaza continuarea demersurilor propuse sau initiate cu ocazia intalnirii din data de 12 ianuarie 2012, coordonata de Ministrul Justitiei.

Invitatia:

„(...)Subsecvent aspectelor abordate cu ocazia întrunirii comisiei mixte de dialog social, va rugam sa raspundeti favorabil invitatiei de a participa la o intalnire de lucru ce se organizeaza maine, 25.01.2012, incepand cu ora 09.00, la sala de protocol a institutiei.

Tema intalnirii vizeaza stabilirea unui calendar al activitatilor ce se vor derula in perioada urmatoare, asa cum s-a convenit in cadrul sedintei comisiei, organizate la MJ, in data de 12 ianuarie a.c.

Intalnirea de lucru va fi coordonata de domnul comisar sef de penitenciare Dorin Muresan, Director general adjunct al ANP.

Va multumim si va asteptam sa participati.

A doua incepe la ora 12,00 are loc la nivel MJ, si are ca scop identificarea unor obiective si instrumente pentru imbunatatirea managementului in sistemul penitenciar (participa dl consilier Dobrica si sefii directiilor siguranta, reintegrare, resurse, economic si probabil juridic). Sunt invitate si sindicatele. Invitatia a fost facuta telefonic.

Acest articol a fost arhivat. Din acest motiv, nu puteți posta comentarii noi.

Comentarii

0 #3 Cristian 26-01-2012 21:40
E posibil ca deschiderea catre sindicate sa fie tardiva ?

Am suspiciunea ca totul este aranjat pentru o taraganare a unor situatii conflictuale ce s-au inradacinat in sufletul oamenilor. Totul pentru a calma mamaliga ce sta bufneasca ?

Dupa tot ce ni s-a intamplat, dupa toate ordinariile ce ne-au fost aplicate in mod abuziv fara a se tine cont de lucruri pertinente, dupa toate astea dialogul mai poate repara ceva ? Suntem constienti cu totii ca poate vor trece cativa ani pana se vor inchide ranile provocate de acesti oameni politici iresponsabili cu natia romaneasca.

Ce ma incalzeste la ora actuala nu este nici echipamentul, nici banii pe acest echipament, nici restul de bani, nici sporurile, nici conditiile de munca...unicul lucru pe care mi-l doresc este sa-mi recapat un dram de speranta pentru mine si familia mea iar acest lucru nu-l vad decat prin disparitia unui individ paranoic din fruntea statului, prin disparitia unor sclavi prezidentiali, prin disparitia unei clase politice daunatoare societatii si recredibilizare a unei alte clase politice care a avut de invatat in urma acestor mizerii create de actuala clasa politica !
0 #2 Ștefan Teoroc 26-01-2012 17:54
Hm...
Totul a inceput cu petitia SNLP in care ceream reglementarea problemei cu drepturile salariale (norme de aplicare, spor confidentialita te si fidelitate, etc)
Ulterior au inceput intalnirile, sedintele, dialogul.
Inainte de petitie, coordonarea ANP a fost data in sarcina altei persoane, dupa plecarea lui Radu Ragea...
Nu cred ca startul comunicari poate fi pus sub semn de suspiciune, chiar daca e posibil ca directivele sa orienteze mai mult spre deschidere catre sindicate.
0 #1 Tepes 26-01-2012 16:45
Eu cred ca MJ a avut informatii cu cateva zile inainte de protestele spontane si de aceea au fost foarte atenti cu sindicatele.

Google Translate

Cauta in site

 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 22:20
  nici una nici alta, integral :) / putin mai specifica intrebarea si ...

  Read more...

   
 • Anton 12.12.2017 22:10
  Din legea 284 - salarizarea - se mai aplica ceva in luna decembrie, sau ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 21:02
  nu numai din cauza normei se ia mai putin la escorte ci si din pricina ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 21:00
  inca nu se aplica noua legislatie integral / cf art 38 din L153/2017 ...

  Read more...

   
 • sindicalist 12.12.2017 18:01
  la punctele de lucru nu se poate acorda norma de hrana?pentru ca venim ...

  Read more...

Google AdS