www.snlp.ro Web analytics

Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

La drum, spre nametii din Buzau!

altAcum cateva minute am tras linie. 4 zile de telefoane, agitatie, organizare. O mobilizare generala ale carei rezultate ne-au surprins pana si pe noi. Am plecat de la ideea de a duce cateva ajutoare si am ajuns sa constatam insuficienta spatiului dintr-un TIR. Au cuplat aproape toate filialele SNLP si celelalte sindicate afiliate PUBLISIND dar un aport considerabil l-au avut entitati si persoane din afara structurii noastre, manifestandu-si solidaritatea fata de situatia satenilor cu casele ingropate in zapada de peste doua saptamani.

400 de milioane de lei vechi in 4 zile! 8 tone de furaje pentru animalele oamenilor din satele sinistrate! A fost solicitarea lor pe care s-a mulat generozitatea Patrorom prin presedintele confederatiei, dl Ioan Niculae, contactat de Dumitru Costin, presedintele BNS. Sute de pachete cu alimente donate de salariatii din penitenciare si din alte institutii. 1400 de litri de apa donati de firma Izvorul Cristalin. Asigurarea transportului furajelor de Asociatia pentru consilierea in cariera, prin dna avocat Tatiana Radulescu.

Un gest de mare sensibilitate care nu am vrea sa treaca neobservat, l-au facut detinutii din unitatile Jilava si Rahova care si-au donat ratia de alimente pe o zi. Salariatii au donat cu draga inima bani si alimente in cantitati mari. Administratia Nationala a Penitenciarelor a fost conectata permanent la eveniment si a acceptat din start sa asigure gratuit transportul ajutoarelor si echipei de insotire, suplimentand sustinerea, la propunerea directorului Penitenciarului Jilava, Catalin Stroe, cu o masina care va transporta 20 de detinuti din regim deschis pentru actiuni de deszapezire in zonele in care vom livra ajutoarele. Ministerul Justitiei, prin dl consilier Petronel Dobrica ne-a asigurat de intreg girul si sprijinul pentru reusita actiunii.

Luand in considerare dinamica evenimentelor si a discutiilor din ultimele zile, precizam ca nu am primit niciun virament sau donatie din sume colectate de alte organizatii care nu fac parte din actiune. Am incercat sa nu facem publicitate exagerata si inutila demersului dar nici sa riscam alunecarea in derizoriu in lipsa informarilor reale. Am fost interesati de o actiune de impact, care sa fie de natura a oferi speranta unui numar de peste 1000 de oameni sinistrati. Asa ne-am gandit cand am pornit actiunea si iata ca am reusit sa ne indeplinim obiectivul.

Maine dimineata plecam la drum la ora 7,30. Tinta: comunele Glodeanu-Silistea si Scutelnici din judetul Buzau. Speram sa nu avem incidente si sa ducem totul la capat in bune conditii. Cu sumele ramase in contul special deschis de SNLP, se vor achizitiona alte bunuri care vor face obiectul unui transport suplimentar care se va livra saptamana urmatoare si la care se va adauga o cantitate mare de medicamente donata de Federatia Sindicatelor din CNAS afiliata la BNS (presedinte Dan Anghel - un partener vechi al PUBLISIND), pe baza listelor pe care le vom prelua maine de la personalul medical din zona.

Pe lista de insotitori ai transportului (aproximativ 20 de persoane) se regasesc subsemnatul, Gabriel Chifu (secretar general PUBLISIND, coordonator al actiunii la nivel de federatie), prim-vicepresedintele SNLP si vicepresedinte PUBLISIND Mihaela Neacsu, Florin Stoica (presedinte filiala SNLP Jilava si coordonatorul pregatirii actiunii pe SNLP), Popa Vasile si Tran Cristian - liderii filialelor SNLP Spital Jilava respectiv BAGR, directorul Penitenciarului Jilava Catalin Stroe, alti colegi si militanti sindicali.

PUBLISIND si SNLP multumesc celor care s-au implicat si isi exprima convingerea ca expresia de pe fetele oamenilor care vor primi ajutoarele valoreaza cat mii de alte aprecieri.

UPDATE 1:

UPDATE 2:

Actiunea „Solidaritate pentru sinistrati” s-a incheiat cu bine. Nu fara aventuri, dar fara probleme majore. Detalii, poze si clipuri video vom posta in scurt timp. Asa cum deja am informat, nu am fost insotiti de presa si nici nu am chemat corespondenti media la fata locului, cu atat mai mult cu cat destinatia finala s-a decis in ziua deplasarii. In schimb, toata expeditia a fost filmata si fotografiata de un coleg cu specializare in domeniu. Daca va uitati atent la una dintre pozele deja postate, il veti vedea pe Sandu (salariat la BAGR) in portbagajul Loganului de Politie din avangarda convoiului. 

Cu greu reuseam sa-l tinem in masina. Ba deschidea portiera din spate a microbuzului si abia reuseau sa-l agate colegii de centura pentru a nu-l pierde pe drum, ba sarea din masina si se catara pe muntii de zapada pentru cateva cadre speciale, ba disparea din peisaj si aflam dupa jumatate de ora pe unde a haladuit. Atat de multe subiecte a avut intr-o singura zi incat, la final, cu mainile degerate si semiinconstient de frig a declarat ca daca cumva mai facem o astfel de actiune si nu-l luam este vai de noi. Case dezgropate din munti de zapada care depaseau cu 2 metri acoperisul, TIR-ul care mergea numai din derapaje atingand cu oglinzile laterale peretii de zapada in care se croise drumul de acces, impartirea ajutoarelor din remorca tractorului intr-un sat complet izolat (cu exceptia drumului peste camp, in tractor) si multe altele. 

Ajunsi in Bucuresti, am reusit cu greu sa-l convingem pe Sandu sa mearga acasa, intrucat vroia sa stea la serviciu peste week-end pentru montaj, din nerabdarea de a vedea ce a captat cu vechea sa camera video (pe care o are de 10 ani). A ramas ca luni sa faca primele montaje si speram sa putem posta ceva cat de curand. Multumim Sandu, pentru toata nebunia de care ai dat dovada!

Acest articol a fost arhivat. Din acest motiv, nu puteți posta comentarii noi.

Comentarii

-1 #50 un prieten 27-02-2012 12:37
Citez pe Bombonica:
Mai ..... cu chip de om care raspunde la numele de dumitrascu?
Noi gardienii din puscarii vrem sa ne cunoasca opinia publica drep oameni, nu tortionari.
Tu habar nu ai cum suntem perceputi inca in lumea civila.
Am un batran la bloc care din cand in cand, atunci cand ma vede in uniforma sti ce ma intreba?
Vecine mai bateti hotii la puscarie?
Asa vrei tu sa fim perceputi de oameni?
Tu nu stii decat sa-ti faci imagine pe spatele nostru.
Vezi ca stiu unele detalii picante de la asa zisa ta alegere ca presedinte la Bran.
Vrei sa spun prin ce manevra ai scapat de Raileanu din functia de primvicepresedinte si l-ai numit pe sluga de Mogaldea?
Stiu tot, habar nu ai tu, am si inregistrarea unei anumite parti din sedinta cu pricina.
Am fost acolo prezent, stai cuminte raule ca te arzi singur in focul pe care-l intretii.

Nu ar fi rau sa intrebati cum s-a intervenit ptr d-l(?)Mogaldea, la seful comisiei de examinare,in vederea ocuparii postului de sef serviciu psiho,acesta(Mo galdea)figurand in concediu medical),iar in urma unei interventii de la Bucuresti la seful comisiei,acesta a putut continua examenul.Sa ne mai intrebam de ce examenul s-a tinut in fieful d-lui(??)Dumitr ascu,in speta, Craiova?Sunt multe de spus,dar timpul le va rezolva pe toate...:)
0 #49 radu hilohe 27-02-2012 08:11
Am urmarit filmuletul de 10 minute pe care ni l-ati trimis.
Este cea mai solida actiune,care a fost organizata de
SNLP,de la infiintare si pina acum.
Chiar daca nu tine de cald,tot respectul ptr. cei care au contribuit cu sume banesti din teritoriu, si nu in cele din urma celor care s-au deplasat in zonele afectate si au pus osul la treaba.
Asta da solidaritate,ch iar daca unora[stim noi cine] nu le cade prea bine la ficat.
TOT RESPECTUL FRATILOR
+1 #48 popescu 21-02-2012 22:22
Lucram la escorte 10 ore,iarna prin zapada de 40 cm,in foisor cand se supara un sef ca nu te ridici in picioare cand trecea el tantos ramaneai fara scaune si fara rezerva,luam pedeapsa direct de la director la propunerea sefului,nu prea stiam ce sunt liberele,recupe rarile,fondul de timp individual etc,alarme la discretie,pe sectie ma saturam de numarat la hoti care ies la munca si cand veneau la 16-17 ,ma opaream in zonele intime de cat alergam,solicit au diferite lucruri normale pe care ca supraveghetor trebuia sa le rezolvi,supraag lomerare solicitari multe,activitat i multe etc,pana si cei de la birouri o duceau mult mai rau,au aprut sindicatele,fir ave la inceput mai viguroase dupa au aparut si drepturile,la munca decenta,la aparare,la opinie,la libere in sinul familiei,alarme trimestriale,pl ata ore suplimentare chiar si fractionate ca asa a considerat dl Dumitrascu atunci,recupera ri,imbunatatire a conditiilor de munca,program normal de lucru,procese deschise impotriva administratiei, etc.Respect pt . sindicate! ;-) ;-) ;-)
+1 #47 popescu 21-02-2012 20:30
Sa spun si putine lucruri bune de domnia sa (din cunostiintele mele)
1-Cu exceptia mai multor abuzuri pastorite de domnia sa o manipula foarte bine pe d-na Macovei,iar in putine cazuri aceasta manipulare a adus avantaje si personalului.
2-Este presedinte de sindicat,(feder atie) pt. persoanele care detin aceasta functie le pastrez o doza de respect,chiar si domniei sale cu mai multe rele decat bune din punctul meu de vedere.
Jsutific aceasta doza de respect deoarece pe timpurile cand lucram si aveam gradul de plutonier eram umilit zilnic ,nu aveam atatea drepturi (cu toate ca de unele nu mai beneficiem).
0 #46 popescu 21-02-2012 20:29
[quote name="Marcus"
Ma asteptam,am mai patit-o,publica doar ce vrea,insa cele relatate de mine sunt adevarate si asta il deranjeaza:
1-critica SNLP iar el a fost membru SNLP,aparat de avocatul SNLP cand a fost destituit(da,bi ne a fost si director general,politis t etc..ce n-a fost,dar nu mai este lucrator de penitenciar)
2-Alegerile la BRAN ale FSANP,a devenit presedinte dupa ce cu o zi inainte s-a inscris ca membru la sindicatul de la ARAD,alegerile au fost un simulacru sustin o parte din presedintii sindicatelor afiliate FSANP care au fost prezenti,s-au certat ,unii au plecat din FSANP,normal si eu as fi facut-o (dovada comentariile de pe penifest,cu sutele despre alegerile de la Bran si persoane din conducerea unor sindicate afiliate FSANP care au plecat)
3-Cand era director general sefii resurselor umane hartuiau preseditnii grupelor SNLP cu diferite adrese pusi de Dl Dumitrascu,recu nosc unii dintre ei acum.
4-La Adunarea generala de la BRAN fostul presedinte (pt. care am un respect deoarece este baiat destept) nu putea justifica 80 milioane de lei vechi,cat despre unii presedinti FSANP care decontau diferite cumparaturi facute la market pe sindicat,inclus iv chilotii se regaseau pe acele bonuri dl Dumitrascu nu mai spune nimic.
5-De cand e presedinte a facut diferite presiuni pe directorii de unitati sa-l sprijine sa-si mareasca sindicatele din unitatile respective sau sa infiinteze amenintandu-i voalat ca daca nu colaboreaza vor fi atacati dur pe blogul de scandal pastorit de dumnealui (surse directori care nu vor sa le apara numele) etc.
6-A redus cota de echipament pt. fpss in timpul mandatului sau de director gen la infima suma de 1500 lei si a achizitionat echipament pt. fpss de proasta calitate,dar dupa cum bine spune domnia sa de atunci nu s-a mai facut echipament deoarece nu prea scapam de el din magazii.
+1 #45 Optimistul 21-02-2012 19:21
Cred ca ar fi fost in regula ca reactia dlui Dumitrascu dupa acea nefericita adresa a ANP (justificata pri prisma ca SNLP a solicitat sprijin ANP/MJ si s-a implicat direct si energic in actiunea de strangere donatii pt. sinistrati) sa fi fost una controlata,nu furioasa si de atac la adresa SNLP,care nu si-a facut decat datoria sindicala=solid aritate fata de oameni,sustiner e,suport i situatii delicate,nu sunt membri dar sunt semenii nostrii.Acum dupa ce apele s-au mai linistit cred ca ar fi bine sa se treaca peste aceste evenimente neplacute dintre sindicate,actiu nea SNLP laudabila a fost umbrita de reactiile FSANP,dar pana la urma tot ce s-a organizat s-a facut pt. sinistrati,bani s-au strans,alimente s-a dus un tir,furaje etc. a fost foarte bine.Scopul actiunii a fost atins,misiune indeplinita! :eek: :eek:
+1 #44 Richard 21-02-2012 11:22
Dumitrascu,
S-ar fi renuntat la tirul de comentarii daca si tu renuntai la afirmatii de genul :"va plimbati cu tirul galben" si multe alte invective adresate celor care ti-au cerut o explicatie cu referire la atacul tau absurd pus pe seama unei nefericite adrese din partea ANP. Atat ti-a trebuit sa poti da curs unora si implicit vointei tale de a reaminti tuturor parerea ta despre SNLP si modul lui de a se organiza si functiona. Aceasta abordare din partea ta a fost cu adevarat ipocrita si de neinteles !

In rest, Stefan nu cred ca ar dori sa deschida site-ul tau si sa-ti citeasca comentariile. Bine face pentru ca reactia ar fi pe masura si chiar ar naste patimi. Oricum, nu stiu cat va mai dura tevatura asta pe care o provoci cu buna intentie Dumitrascule ! In final, chiar si membrii federatiei tale au constientizat ca duci o lupta surda cu propriile frustrari si cu mania persecutiei ce nu-ti da pace deloc....
+2 #43 Doru 21-02-2012 09:50
Felicitari pentru mobilizarea de care au dat dovada toti cei implicati in gestul umanitar din Buzau. De la Gherla, indiferent de optiunea sindicala, s-a apreciat tot ce ati facut. Cat despre Dumitrascu ce sa zi decat ca avea dreptate cel care a spus ca el nu putea desfasura o astfel de operatiune; pe el nu-l caracterizeaza asa ceva si in plus nu are nici puterea sindicala sa o faca. Si sustin si eu sa nu se mai adreseze cu ,,stimati colegi". Nu am fost colegi si nici nu vreau sa fiu vreodata.
+2 #42 Marcus 20-02-2012 22:01
Stefan,
Asa este ! Daca ai deschide acel site si ai citi comentariile lui Dumitrascu ai crede ca asta chiar are o (editat) provocata de structura noastra si de buna organizare ce ne este caracteristica. Asta l-a adus la disperare pe Dumitrascu ! Urla in stanga si dreapta ca nu are nimic cu SNLP in articolele care le concepe dar in schimb, la comentarii ne face cum ii vine la gura ! Un (editat).

Mi-a fost sila sa extrag din cmentariile lui si sa le expun aici ! Ar fi fost mult prea mult pentru niste oameni care au muncit si s-au straduit sa ramana OAMENI in acest demers de ajutorare a sinistratilor. Ar fi fost mult prea mult pentru ei sa citeasca jignirile si mizeria acestui (editat) avid de putere....

Raman la parerea mea ca intr-un fel ar trebui sa ne facem agenda proprie si sa ignoram intalnirile la care Dumitrascu ar fi prezent. Suntem majoritari si ne bazam pe criterii de bun simt si respect in activitatea noastra. De aceea si suntem apreciati !
+4 #41 Optimistul 20-02-2012 21:47
Impresionant!!! :o :o :o Felicitari lucratorilor de penitenciare care au inteles situatia oamneilor din desertul alb si nu in ultimul rand felicitari organizatorilor ,foarte,foarte impresionant,dr um prin 3-5 metri de zapada.Felicita ria sincere!SNLP
-8 #40 Sorin Dumitrascu 20-02-2012 17:39
Poate ca daca colegii care vad ce nu exista ar fi renuntat la tirul de comentarii, nici n-ar fi fost o discutie. Repet, ANP a gresit. Nu trebuia s-o faca.

Cine simte nevoia sa ma injure, unii au facut-o efectiv, penru ca am alta opinie inseamna ca fie nu intelege fie nu vrea sa inteleaga.

Daca ai deschide site-ul Stefane si ai numara ai vedea ca domina net la comentarii cei care au o problema cu reactia mea nu cei care critica SNLP.

PS. Nici eu n-am citit decat comentariul tau ultim, n-as vrea sa ma enervez inutil. Pot sa fiu vinovat pentru ce am spus dar nu pentru ce inteleg unii ca as fi spus.
+5 #39 Ștefan Teoroc 19-02-2012 23:13
Eu am incercat. Dar va inteleg si pe voi. Fac tot posibilul sa nu deschid site-ul partenerilor de miscare sindicala, tocmai pentru a nu acumula patima si pentru a reusi sa pastrez un echilibru si asa din ce in ce mai precar. Dar daca s-a ajuns la „tiruri galbene” deja cred ca n-o sa-mi mai bat capul nici cu editarile.
+5 #38 Bombonica 19-02-2012 19:11
Mai ..... cu chip de om care raspunde la numele de dumitrascu?
Noi gardienii din puscarii vrem sa ne cunoasca opinia publica drep oameni, nu tortionari.
Tu habar nu ai cum suntem perceputi inca in lumea civila.
Am un batran la bloc care din cand in cand, atunci cand ma vede in uniforma sti ce ma intreba?
Vecine mai bateti hotii la puscarie?
Asa vrei tu sa fim perceputi de oameni?
Tu nu stii decat sa-ti faci imagine pe spatele nostru.
Vezi ca stiu unele detalii picante de la asa zisa ta alegere ca presedinte la Bran.
Vrei sa spun prin ce manevra ai scapat de Raileanu din functia de primvicepresedi nte si l-ai numit pe sluga de Mogaldea?
Stiu tot, habar nu ai tu, am si inregistrarea unei anumite parti din sedinta cu pricina.
Am fost acolo prezent, stai cuminte raule ca te arzi singur in focul pe care-l intretii.
+7 #37 generatia de sacrificiu 19-02-2012 18:46
Prin aceasta acțiune am dovedit ca acest sindicat este puternic și asta datorita membrilor săi,liderii care au participat nu puteau face nimic fără membrii care au contribuit fiecare cu ce au putut.
Câinii latră și latră .
+1 #36 Marcus 19-02-2012 17:50
Ia priviti :

"Sorin Dumitrascu
on 19 februarie 2012 at 17:40 said:

...............

Dreptul la apărare nu e negociabil și nici prezumția de nevinovăție. Că e plină lumea de închipuiți care se cred și judecător și procuror, e altă discuție. Din fericire prostia e minoritară deși pare fără limite. Deci, ca să vă fie clar, vom impune respectarea dreptului la apărare și a prezumției de nevinovăție. Alții să se plimbe cu tirul galben prin zăpadă."

Ce spuneai mah Dumitrascule ? Ca nu ai nimic cu SNLP si ca tu ai ce ai cu ANP ? Meriti executat pe linie sindicala cat mai curand posibil ! Pacat de acei oameni care-i reprezinti ! Nu-i indrumi decat la rautate, invidie si mai mult le compromiti chiar libertatea in unele cazuri.
-2 #35 Anonim 19-02-2012 17:41
Dumitrascule esti un (editat).
Am intrat pe (editat) tau site-u si am citit doar comentariile tale, sunt (editat).
Esti un mincinos (editat) cand spui ca nu ai nimic cu SNLP dar ai niste comentarii de om (editat).
Vad ca in (editat) ta dai si sume si procente.
Vezi bai (editat) ca acolo sunt bani donati din cotizatii nu de la oameni.
De unde naiba sa stii tu asta? Ti s-a pus pata si gata.
Ce te mai lauzi acolo cu cei care intra pe site-ul tau!
Pai sunt tot (editat) ca tine, ei intra la comanda si stiu unul care mi-a spus din disperare, ca le cereti voi liderii sa atace snlp-ul si anp-ul, nu-mi testa nervii ca-i dau numele liderului si ce i-a cerut sa scrie.
Cati nemembrii sunt la Gherla mai creti... de spui tu ca banii donati la snlp erau 90% de la nemebrii?
Esti un (editat).
+1 #34 Fsanepist 19-02-2012 17:22
Bai dumitrascule urata natie de om esti.
Unde mama dracului vezi tu pacaleala anp in aceasta actiune?
Tu nu te poti desprinde de obiceiurile vechi pe care le intretineai tu cand erai DG?
Esti jalnic, esti un nimeni, nu ai pic de respect din partea mea sa stii, daca as fi langa tine acum sau as putea prin email (editat)
Noi cei multi din fsanp iti spun sincer cu aceasta ocazie ne este rusine ca tu ne reprezinti.
Dupa cum am citit mai sus am vazut cum ai ajuns presedintele nostru, promit sa cer declansarea unor alegeri generale pentru a schimba un impostor care se numeste dumitrascu.
Am ales sa scriu aici pentru ca pe site-ul nostru nu postai acest lucru.
Multumesc Stefan pentru intelegere si vreau sa transmit colegilor din snlp ca suntem mandri de ei si ca noi nu facem diferente de sindicate, noi suntem colegi si prieteni, doar cei ce ne reprezinta vremelnic o fac.
Felicitari tuturor participantilor la aceasta actiune din ambele tabere.
-1 #33 Marcus 19-02-2012 17:19
O MARE RUGAMINTE Stefan !

Asa cum bine ai propus sa nu mai aducem indiscutie cealalta structura si pe liderul acesteia, asa te rog ca de azi inainte sa nu mai permiti acestui Dumitrascu sa ni se adreseze cu "stimati colegi"...

Asta nu este colegul nostru, toti ceilalti membrii ai federatiei lui insa...sunt ! Si ii asteptam sa ni se alature daca vor sa fie tratati cu respect si cu responsabilitat e fata de actiunile si viata lor profesionala...

Actiunea SNLP ramane demna de respect si bineinteles mult respect si pentru oamenii care s-au implicat direct in asta ! Inclusiv celor din ANP si MJ care au inteles ca lucrurile pot merge bine daca au vointa sa asculte o structura respectabila cum este SNLP !
+4 #32 vicele 19-02-2012 16:55
Am invatat de la viata ca situatiile in care nu avem de ales sunt foarte rare.Am mai invatat ca fiecare alegere pe care o facem are consecintele ei,incarcatura ei de bine sau de rau.Haideti sa alegem sa nu raspundem la provocari.Sa alegem sa ignoram un comentator in loc sa intram in ,,mocirla" pentru a-i raspunde cu aceeasi moneda.Sa alegem sa ne concentram atentia pentru a ne atinge telurile si nu la ce mai fac sau spun cei de pe margine(oricare ar fi ei).Sa alegem sa fim buni.Nici macar mai buni decat ceilalti.Buni si atat.
D.Rotariu,vicepresedinte SNLP Oradea.
+3 #31 caleentd 19-02-2012 14:45
O rugaminte...dac a s-ar putea sa pastram ascunsa identitatea tuturor celor care am fost acolo,la ajutoare,la deszapezire,la impartit ajutoare din remorca.Eu am fost unul dintre cei din remorca si nu am nevoie de nicio recunoastere de merit.Mi-ajung fetele copiilor din momentul in care primeau un borcan de gem,ale oamenilor care plecau bucurosi cu sacul de mancare pt animale,cu pui,conserve si paine.Asta ca sa nu mai amintesc inclusiv de cainii care mancau painea de parca era cea mai buna si suculenta bucata de carne.
In ceea ce priveste " razboiul asta declansat si sustinut de Dumitrascu eu zic sa-l lasam balta,nu ai cu cine sa discuti,nu te lovesti decat de pereti.Lasam lucrurile asa,in curind o sa se manance intre ei ca pestii piranha atunci cind nu or sa mai aiba subiecte.Respec t pentru colegii de la actiune,din remorca,de la lopata,de la filmare,de la donare de bani si bunuri.Un cuvant?...OAMEN I.
-2 #30 Bulgare de nea 19-02-2012 13:56
:lol: Stefan tu ne atragi noua atentia cu privire la comentariile adresate Dumitrascului.D a el cand are de gand sa termine astfel de mizerii pe site-ul lor?Daca-mi amintesc bine el este cel care a deschis cutia pandorei(din nou?!).Deci va propun dragi colegi, care vreti sa-i adresati cateva ,,cuvinte de bine" Dumitrascului, intrati pe site-ul FSANP si ajutati-l sa primeasca (editat) ajutoare.
+5 #29 Brînduşa 19-02-2012 13:09
Felicitarile sunt prea putine fata de gestul pe care l-ati facut!
Insa le meritati din plin.
Toti cei care ati fost acolo, fara deosebire! Toti cei care s-au implicat in organizare! Toti cei care au donat!
In astfel de momente, chiar nu mai conteaza carcotelile, rautatile si alte mizerii lansate de altii. Atata timp cat te simti implinit sufleteste, gandindu-te ca intr-un colt de lume, un om are o cana cu apa, sau o paine masa si inca mai respira, datorita tie.
+6 #28 Ștefan Teoroc 19-02-2012 12:16
Adresez o rugaminte tuturor utilizatorilor: haideti sa terminam cu „urarile”! Personal consider ca este suficient!

Am transformat site-ul SNLP la indemnul vostru. Ati vrut articole mai multe, cu posibilitatea postarii unor comentarii pe prima pagina.

Acum deschid site-ul si-mi vine sa-l inchid imediat. Sterg, editez, moderez. Nu am la ce sa raspund, nu exista dialog, nimeni nu este interesat de nimic. Este suficient sa apara in ecuatie cealalta organizatie sindicala din sistem, ori liderul ei si gata, site-ul SNLP se transforma rapid intr-un fel de blog plin de invective.

Haideti sa punem punct! Este o rugaminte cu nuante de indemn. Asa cum am anuntat atunci cand site-ul SNLP a primit un facelift, as vrea sa intervin cat mai putin in moderare. Cu atat mai putin imi doresc sa sterg comentarii.
-1 #27 popescu 19-02-2012 11:08
Dle Stefan,am scris un comentariu critic fata de atitudinea dlui Dumitrascu si a FSANP,care au reactionat putin sau mai deloc si acum s-au trezit ca ar trebui si dumnealor sa fie in actiune,poate incercati sa depasiti acest moment provocat de FSANP si ANP,foarte bine ajutoarele s-au strans si au ajuns la acei oameni,e un lucru laudabil,organi zarea foarte buna,inteleg de ce nu l-ati publicat,vreti sa detensionati situatia,nu ma supar,chiar dovediti ca sunteti un bun manager si un adevarat lider de sindicat dar poate acest lucru va fi inteles de partea mai "carcotasa" (pt. ca sunt mai putini si trebuie sa atraga prin orice mijloc) ca slabiciune si iar incuraja sa denigreze tot ce faceti bun,s-a mai intamplat.
-1 #26 Marcus 19-02-2012 09:51
Mai dumitrascule !
Tu chiar nu ai limita ! Pai tu vorbesti de atacuri la persoana ? Tu care dai frau liber tuturor (editat) de pe site-ul tau sa arunce cu namol in tot ce misca si mai ales inspre liderii si membrii SNLP ? Nu ti-e rusine mai (editat) ?

Auzi mai Dumitrascule ! (editat)! De azi inainte sa nu te mai adresezi aici cu "stimati colegi" ! Ce coleg sa-mi fi tu mie cand tu esti un habarnist total in ce priveste munca de penitenciar mai "menegerule" public ? Ai ajuns in varful acelei federatii numai prin intrigi si jocuri de culise cum prea bine spunea colegul Popescu !

Mai Dumitrascule ! Esti de o ipocrizie totala ! Faci referiri la faptul ca nu ai nimic cu SNLP in articolele tale dar in schimb (editat) la comentarii numai mizerie asupra noastra !

Stefan, am rugamintea sa nu-mi moderezi comentariul ! Merita din plin cuvintele mele acest Dumitrascu urat la suflet si-n tot ce-l caracterizeaza ca individ !

Google Translate

Cauta in site

 • Cronos 16.12.2017 00:31
  Oare când vom realiza ca trebuie sa ne privească strict bucățica noastră?

  Read more...

   
 • un sindicalist 15.12.2017 22:11
  Felicitari domnule Stefan Teoroc, felicitari S.N.L.P. Numai voi sunteti ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 15.12.2017 21:47
  Inchidem aceasta disputa acum!

  Read more...

   
 • Ag 15.12.2017 21:32
  Da n ați vrea să stați acasă să vă plimbați o săptămână și apoi să ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 15.12.2017 21:17
  de impingem spre concursuri

  Read more...

Google AdS