www.snlp.ro Web analytics

Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Acord colectiv, bilant pe prevenire si „liber” pentru fete

informationIeri, 5 martie 2012, intre orele 12,00 si 14,00, la sediul ANP a avut loc o prima sedinta de negociere a modificarii Acordului colectiv privind raporturile de serviciu. Acordul actual este in vigoare pana la data de 31 decembrie 2012, in urma prelungirii automate, astfel incat, nu poate fi vorba despre o renegociere decat in caz de denuntare si nu este cazul. Prin urmare este doar o modificare care nu poate schimba termenul de valabilitate al Acordului, dar prin care se intentioneaza reglarea unor aspecte in conformitate cu ultimele modificari legislative, precum si o rearanjare/renumerotare a articolelor pentru armonizarea cu actele aditionale de modificare/prelungire a actului colectiv.

Atasam proiectul pe care se dezbate, varianta de lucru cu observatii, propuneri si comentarii si precizam ca foarte probabil, cel mai sensibil punct din negociere este cel privind zilele alocate activitatii sindicale, platite de angajator, pentru liderii sindicali. Propunerea sindicatelor este de a se accepta plata a 5 zile pe luna pentru cate 2 lideri din fiecare organizatie, insa este o negociere in curs si urmeaza a se vedea daca se convine sau se stabileste o divergenta. SNLP a transmis in sustinerea propunerii sindicale o serie de argumente exemplificand cu contracte colective semnate in anul 2012 la nivel de grup de unitati sau cu prevederi din conventii ori recomandari internationale.

Urmatoarea sedinta are loc pe 19 martie 2012 si probabil ca va fi marcata de prezenta unor reprezentanti de varf MJ/ANP.

Astazi, 6 martie 2012, la ANP a avut loc bilantul Directiei Prevenirii Criminalitatii si Teorismului privind activitatea pe anul 2011. Ministerul Justitiei a fost reprezentat de dl subsecretar de stat Petronel Dobrica. Dincolo de realizarile prezentate de DPCT, Ministrul Justitiei isi doreste ca directia a carei activitate a fost analizata astazi, sa-si urmareasca cu mai multa asiduitate si cu prioritate rolul de prevenire, informarile si activitatile realizate post-eveniment avand mai putina relevanta din punct de vedere al eficientei. O parte dintre participanti au perceput mesajul ministerului ca fiind destul de dur, insa intelegem ca a fost vorba despre cerinte conforme cu scopul infiintarii structurii. Intr-un mod laudabil, dl subsecretar de stat a aratat ca este perfect constient de reactia absolut motivata a personalului din penitenciare care percepe actualizari de drepturi doar pentru persoanele private de libertate, tensiunile si chiar disperarea salariatilor confruntati doar cu ajustari salariale negative fiind un indicator deloc de neglijat, sens in care in ultima perioada de timp ministerul acorda un plus de atentie domeniului drepturilor angajatilor, dialogului si comunicarii, iar exemplul trebuie urmat de toate structurile subordonate (in lipsa unei informari oficiale, formularea ne apartine/incercam sa respectam sensul).

Maine, 7 martie 2012, se va adopta o decizie la nivel ANP privind ziua de 8 martie. Initial se optase pentru o zi libera acordata femeilor dar divergentele ulterioare au blocat demersul si au impus revenirea asupra deciziei. SNLP a sustinut respectarea traditiei zilei libere pentru femei dar a oferit si solutia (pe legislatia speciala) invoirii platite care insa prevede o procedura mai rigida respectiv o cerere care sa includa motive exceptionale si aprobarea angajatorului. In final, luand in considerare panta pe care a alunecat intreaga poveste, credem ca ANP va opta pentru recuperarea ulterioara a zilei libere, iar SNLP a propus ca in cazul in care se va impune recuperarea, aceasta sa se faca fractionat, fara limita in timp, astfel incat impactul asupra programului normal sa fie minimal.

Acest articol a fost arhivat. Din acest motiv, nu puteți posta comentarii noi.

Comentarii

0 #45 Vladimir 15-03-2012 18:54
Anonimule, da-i drumul lui Dabija sau Lapusneanu prin curte. Cine tu te lasa ?
+1 #44 Tepes 14-03-2012 21:02
Noi sindicate,infii ntate numai de sefi servicii,direct ori adjuncti si un singur agent supraveghetorc care este uns lider din toti cei 15 ofiteri,eah,eah ,unde a ajuns dorinta unora de afirmare ,lasati-ma cu sindicate maro de genul acesta,faceti-l catsa pt. sefi cu s....i in frunte.eah imi vine sa vo...t.Se mai si lauda cu el,ras de lume,se bazeaza ca oamenii din tara nu stiu aceste lucruri. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
0 #43 anonim 14-03-2012 11:47
Domnule???? Vladimir ma vad nevoit sa-l citez pe Dabija Voda,si daca vrei si pe Alexandru Lapusneanu !!! :D
+3 #42 Vladimir 13-03-2012 13:21
Asa e !
Tupeul l-a consacrat pe Dumitrascu. Si daca ar fi fost un tupeu care ar fi adus in prim plan problemele oamenilor si nu compromiterea lor ar fi fost in regula. Asta nu a stiut altceva decat sa-si elibereze (editat) chiar si fata de oamenii din federatia lui. Eu nu imi dau seama cum sarmanii aia suporta acest lider (editat) plin de aroganta. Nu de putine ori, oameni care comenteaza pe site-ul lui sunt jigniti de catre acesta.
Dumitrascule, sindicat nu se face in fata laptop-ului tau tocindu-ti unghiile pe tastatura. La adunari de orice fel esti ignorat si stii bine asta. Dar esti ignorat pe seama incapacitatii (editat) de a te alinia intr-un context de bun simt chiar si fata de activitatea sindicala. Pe unde calci compromiti totul.

Apropos: mai esti si "meneger" de firma privata ? (editat) La cat dispret se naste in jurul tau oricum nimeni nu va mai putea sa se gandeasca la tine cu privire la vreun ciolanas prin MJ. Chiar si pe acest om Petronel Dobrica, care dealtfel este un om respectabil in raport cu intentiile bune vis-a-vis de propunerile sindicale, l-ai stropsit cu mizerie comparandu-l cu acel (editat) care a plecat. Pentru tine Dumitrascule nu exista limite, si tocmai de aceea iti doresc sa-ti dea D-zeu mintea de pe urma pentru a mai avea scapare in lumea civilizata.
+1 #41 DAN 13-03-2012 10:51
Singurul lucru de care nu duce lipsa Dumitrascu este
-tupeul-.
Cand vede ca nu mai este bagat in seama (nu stiu cand este !!!!!!) , incearca sa iasa in fata cu te miri ce , este ca un ziar de scandal care daca nu pune o fotografie de femeie nud pe prima pagina nu este vandut
+2 #40 Cristian T. 13-03-2012 08:21
Acesta-i comentariul meu de pe fsanp. Sa puteti face diferenta intre realitate si ce urmareste Dumitrascu. Cu toate comentariile care-l vizeaza procedeaza la fel.:

Dumitrascule,
Inca o dovada de mitocanie crasa in ce te priveste. Stefan a postat intr-un context de bun simt fara a te jigni, fara a te face mincinos sau mai stiu eu ce invective si mai ales, ARGUMENTAT.

Inca din al doilea paragraf pe care-l postezi faci afirmatii ca nu stii cum e cu numerele astea prin federatia ta. Deci, esti cam rupt de realitate. Daca nici tu nu stii ca mare lider ce esti, cine sa stie ?

Sindicatele astea libere pe care le invoci sunt pline de oameni de genul lui Raileanu, oameni care doresc prin asta a obtine numai functii, numai foloase nemeritate. Sunt o adunatura de vociferanti fara pic de ratiune in ce priveste activitatea sindicala. Si cand aveai Penifestul la indemana se scaldau cum nu se poate mai bine in aceasta mocirla prin comentariile menite sa denigreze, sa atace, deloc constructive.

Nu stiu cat imi vei modera acest comentariu dar stiu foarte bine ca incet, incet, neavenitii care nu au avut parte de cariera in sistem se vor autoelimina, vor deveni la fel de lustrati ca "mamica" Macovei.....
+1 #39 Cristian 13-03-2012 08:11
Felicitari pentru reactie. Desi mi-e greata sa deschid site-ul lui Dumitrascu, totusi o voi face sa-i vad reactia. Normal ca, e posibil ca tu sa fi inteles gresit Stefan intentia lui de a fi baiat bun....ca doar el considera ca are dreptate in tot si-n toate. Din partea mea sa inceapa lupta. Dumitrascu, neavenitul asta, este in stare de multa mizerie. Si daca ar fi fost draq din sistem. Vine un neica nimeni din afara sistemului si da prosteala unor sarmani lucratori de penitenciar care se confrunta si asa cu o gramada de probleme.
+4 #38 Ștefan Teoroc 12-03-2012 23:01
Mesaj transmis liderilor SNLP
_______________________

Stimati colegi

Nu ne dorim confruntari cu alte organizatii dar nici nu putem sa ramanem indiferenti la atacuri. FSANP a inceput din nou sa se autoglorifice cu realizari sindicale si infiintari de noi sindicate. Aveti mai jos o mostra descoperita pe site-ul concurentei pe care de obicei nu il deschid dar astazi am gresit si iata ca m-am enervat. Am postat si un comentariu ca raspuns, comentariu pe care il transmit tuturor. Este foarte posibil ca in urmatoarea perioada divergenta sa reverbereze din nou in public. Nu ne temem si nici nu dam inapoi.

Stefan Teoroc, presedinte SNLP____________________________________________

fsanp.ro/

Comentariu Sorin Dumitrascu

„In ultimii 3 ani s-au afiliat la FSANP 6 sindicate (Targsor, Colibasi Spital, Colibasi Penitenciar – in curs, Multiproduct, Gherla, Oradea) 1 a dezertat (Margineni), 1 se va desfiinta (Baia Mare). Faceti singur calculele. Ca va place sau nu crestem in pofida piedicilor si fara sprijin ca altii. In 2 ani planul e sa fie sindicate independente in toate unitatile sistemului administratiei penitenciare.”


Comentariu Stefan Teoroc

Ma decisesem sa nu intervin sens in care reuseam sa rezist tentatiei de a citi.
Dar vad asa un fel de elan independent si patriotic de sindicate active care nu sunt nici „case de comenzi si nici agentii de turism”, ele „lupta pentru promovarea intereselor”, etc, incat m-am trezit in timp ce scriam acest comentariu pe care m-am si decis sa-l trimit spre moderare admin-ului:

Daca tot facem statistici independente, dinamica sindicala reala in ultimii ani este urmatoarea (nr aproximativ de membri):

Filiala SNLP infiintata la PMS Craiova - 300 membri
Filiala SNLP infiintata la Iasi - 40 membri
Filiala SNLP infiintata la Vaslui - 15 membri
Filiala SNLP infiintata Slobozia - 100 de membri
Filiala SNLP infiintata MJ - 15 membri
Filiala SNLP Fosti salariati (infiintata 2008) - 100 membri
Filiala SNLP ANP si-a triplat efectivul
Filiala SNLP Giurgiu si-a dublat efectivul
Sindicat Margineni afiliat PUBLISIND - 180 membri
Sindicat Satu Mare afiliat PUBLISIND - 200 membri
Sindicat Braila afiliat PUBLISIND - 100 membri
Sindicat FSANP Baia Mare dizolvat
Sindicat FSANP infiintat la Jilava prin dubla afiliere - pe cale de dizolvare (urmand disparitiei Sindicatului Fratia Jilava)

versus

Sindicat FSANP Spital Colibasi - aprox 20 membri
Sindicat FSANP infiintat Colibasi - aprox 30 membri
Sindicat FSANP infiintat Oradea - aprox 20 membri
Sindicat FSANP in curs de infiintare Gherla - 15 membri (3 posibil dublu afiliati)
(cu scuze pentru eventuale erori numerice)

Draga Sorin, intr-o discutie telefonica recenta stabilisem ca vom reusi cumva sa gasim un minim de armonie intre entitatile pe care le reprezentam. In interesul oamenilor care au parte de suficient stres pe alte planuri, discutasem ca vom evita confruntari deschise in plan sindical. Este o tara libera si daca oamenii doresc sa-si constituie alte sindicate decat cele existente, nu putem decat sa le respectam vointa. Ai respectat partial intelegerea in sensul ca nu ai mai postat atacuri directe in continutul articolelor dar ai coborat atacurile la nivel de comentarii.

Cand cladim miscare sindicala doar prin denigrarea concurentei avem o problema de scop, obiective si mai ales mijloace. Plasarea in derizoriu a unei organizatii care totalizeaza peste 50% din sistem reprezinta lipsa de respect pentru membrii care o compuns si lipsa de recunoastere a actiunilor de care tu esti perfect constient.

Nu voi consuma prea mult spatiu dar tu Sorin stii mai bine ca nimeni altul ca SNLP nu este prin formare nici pe departe la fel de galben ca FSANP prin extindere si prin preluare (2006-2008). Daca va fi nevoie sa explic, o voi face. Intre cele doua organizatii este o diferenta mare si nu este in dezavantajul SNLP. Se pare ca ai ignorat din nou cu dezinvoltura intentiile noastre pacifiste si ca probabil ne indreptam spre acelasi deznodamant inevitabil de lupta deschisa. Bineinteles ca atunci cand voi reactiona in acelasi stil vei spune ca tot noi am inceput, ca data trecuta.


Stefan Teoroc
Presedinte SNLP
+2 #37 A P 12-03-2012 20:50
Cred ca desfiintarea GI si transformarea in EO in unitatile cu regimuri SD si D este o mare greseala,daca ANP ar analiza obiectiv ar observa ca f.multe probleme sunt la p cu astfel de regimuri,cred ca dl Stancovici ar putea gasi alta solutie prin reducerea numarului initial de componenti (de ex 16 in total in loc de 20) si mentinerea ca EOS,cine va intervenii cand ppl il vor sti din serviciu?pregat irea este ca la EOS ,cand au timp acestia sa se pregateasca la fel daca sunt in serviciu?Reanal izati va rog domnilor din sectorul SDAR si mentineti EOS sunt foarte utile.
+2 #36 neamtul 12-03-2012 20:40
Diferenta intre SNLP si FSANP,SNLP posteaza despre acord si probleme pe sectorul operativ iar dincolo se impauneaza cu atragerea a 20 de membri din 500 cati are unitatea aceia,interesan t ca ceilalti doar pt. asta lupta.
+3 #35 Adi P 12-03-2012 09:44
Pt. un prieten si bun coleg care a trimis un comentariu scurt dincolo la colegii de breasla sindicala.
Ma intreb oare acesta este motivul?Iti raspund ,sunt Adi P,au fost intrebati colegi mai vechi daca vor sa treaca la OM dar au refuzat,este singurul coleg de la Craiova mutat pe o functie prin DZU la birouri,insa acum este la operativ la PPD,cei care au fost nu erau pe functie tot prin DZU ,tot asa au fost si ei.Nu agita apele ca nu o sa obtii destabilizare,e u oricand sunt disponibil la orice problema,oricum acolo trebuie sa stea cine isi face treaba,unul dintre colegii mai vechi eu stiu ca si-a facut-o si chiar am purtat discutii inclusiv su DSADRP despre mutarea lui,insa el a solicitat ca discutia cu directorul sa o aiba el personal,asa ca eu m-am oprit pana va avea el discutia cu directorul,ii respect decizia si-l sutin el stie asta eu am vorbit de nenumarate ori cu el,tu ai vorbit cu el ,ce ai facut pt.el?aa esti doar carcotas!!ce sa-i faci asa suntem noi oltenii.Te astept sa ma contactezi.Cu stima acelasi Adi.P :lol: :lol: :lol:
+3 #34 Fost lider SNLP 12-03-2012 08:09
Domnule Dumitrascu,spun eti-mi va rog de ce intitulati si subliniati ca in sfarsit doua noi sindicate "libere" la Gherla si Oradea?Nu inteleg eu daca stau in SNLP nu sunt liber?Cati membri au cele doua :40 impreuna,iar la Gherla cei aproximativ 500 de lucratori care stau in SNLP nu sunt liberi sau la Oradea cei 200 aproximativ care stau in SNLP nu sunt liberi?Eu ma simt jignit ca membru SNLP si fost lider sa-mi insinuati murdar si nejustificat doar propagandistic aceste aspect.La Gherla cand ati fost spuneati ca Stefan "nu stie ce vorbeste" cand a informat membri ca banii pe haine nu se vor da in primul trimestru al anului 2012,deoarece MF a refuzat cererea ANP,primul trimestru a trecut aproape cine a mintit?dumneavo stra dle Dumitrascu.De ce mai tineti pe site ca sindicat afiliat pe cel din Baia Mare pt. ca nu mai exista,s-a dizolvat prin lipsa membrilor,inclu siv presedintele FSANP a cerut singur dizolvarea cu asta nu mai faceti propaganda si nu mai sunteti "liber".Va rog sa-mi raspundeti daca vreti.Va felicit pt. noile sindicate infiintate,sa se mentina,concure nta nu este un lucru rau dar depinde cum este jucata aceasta carte a concurentei,aic i nu sunt de acord cu dvs.Sa ataci este usor,cititi pe blogul dvs si chiar in comentariile de mai jos dar sa scoti in fata doar adevarul,activi tatea succesele si insuccesele este mai greu.Cu stima :-? :-? :-?
+1 #33 anonim 11-03-2012 20:18
mai cita birfa pe degeaba
0 #32 un nou incadrat 11-03-2012 19:42
Cei care au aruncat cu caschetele [FSANP], ar trebui sa se simta vinovati ptr. disponibilizari le de la jandarmerie si politie.
Erau alte modalitati de a protesta,nu aceea prin care sa-si bata joc de uniforma,avem totusi un statut special.
Dar cine sa dea bine pe sticla decit DUMITRASCU si (editat) RAILEANU.
0 #31 Anonimus 11-03-2012 17:53
Pentru barbosul si orcile lui,
Voi stiti ca acordul colectiv e 100% initiativa sindicatului „galben” SNLP. Din cauza asta sunteti voi invidiosi fariseilor si misoginilor? Hai ca prin toleranta celor pe care-i huliti sunteti si voi semnatari, fara vreun merit, dar sunteti acolo datorita SNLP iar acum ii injurati.
Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti, asa spune un proverb, dar voi muriti zilnic de invidie si de rautate. N-ar fi cazul, loc sub soare e pentru toti, dar va place doar la intuneric domnule director general adjunct, am zis bine functia (sau o preferati pe aceea de director de firma privata)? Caci de-al nostru nu prea sunteti.
Ai fost refuzat de ministrul justitiei si tot mai vrei functii? Nu se poate, esti perseverent rau pe cioalaniada, vad ca se practica la voi de cand ti s-a predat fsanp de catre Alin Popescu si in compensare ai inchis putin ochisorii la niste chestii. Asa cum era el Popescu ala, parca nu era atata ura si vrajba in sistemul asta pana sa apara barbosii.
VANDUTILOR.
+2 #30 Ultimul mohican 11-03-2012 17:30
Am citit de curand o serie de comentarii rautacioase la adresa liderului de sindicat de la Galati postate pe un alt site unde acum ploua cu sindicate nou infiintate si m-am gandit sa scriu si eu 2-3 randuri pe aici. Initiativa oamenilor de a infiinta sindicate in vederea apararii drepturilor membrilor, acolo unde acestea nu sunt prezente, este laudabila. Nu este tocmai corect sa jignesti un om doar ca face parte din alta tabara. Probabil ca inca mai sunt colegi care cred ca este usor sa fii HILOHE RADU. Aici vorbesc de latura sa de leader grupa sindicala. Sunt membru de sindicat din prima zi si cunosc si activitatea predecesorilor sai care nu s-au ridicat peste medie. Au fost si realizari si lucruri care nu s-au putut concretiza. Este usor sa stai in spatele tastaturii si sa aduci critici. Este greu sa vii cu propuneri viabile, constructive, in special pe criza financiara pentru ca totul se reduce la bani. Nu cred ca a fost vreun membru de sindicat care sa fi avut vreo problema si pentru care HILOHE RADU sa nu fi batut la usa directorului. A primit intelegere de la cei de sus pentru ca nu a batut cu pumnul in masa ci a venit in sprijinul celor multi. Voi credeti ca daca ar fi fost altul, care sa faca totul ECHILIBRAT cum o face dumnealui ar fi avut sanse de succes? Intelepciunea este data de varsta si experientele de viata. Trebuie mentinut un climat de pace pentru linistea oamenilor. Probabil unii vor razboaie, certuri, spectacol, show ca sa se poata sparge unitatea gruparii galatene. Cei care nu sunt membri pot infiinta grupari cate vor pe noi acest aspect nu ne intereseaza si nu ne deranjeaza. Luni ne vom reuni si vom gandi cum putem sa sprijinim mai eficient financiar pe cei arestati.
0 #29 gavril 11-03-2012 17:30
Tot pentru domnul Dumitrascu :eek: :eek: , ne laudam cu sindicate noi infiintate...ge n Oradea si Gherla si este ok.... dar care au un numar de membrii 60-70 impreuna, dar....de ce nu spunem lucrurilor pe nume...Sindicat ul Mara de la Baia Mare(FSANP) nu mai exista ...ci doar sindicatul galben, la Satu Mare Sindicatul Somes(FSANP) are in jur de 40 de membrii .Am mentionat patru unitati in care FSANP are un nr. de membrii =110-120, iar SNLP/Publisind= 1200-1300.
0 #28 hanul tatar 11-03-2012 17:22
Ce stiti de grupele operative nou infiintate.O NOUA MINCIUNA A ANP CU MARIREA COEFICIENTULUI OARE :sad:
0 #27 anonim 11-03-2012 16:39
Citez pe fsanp:
Mai nenea bota ovidiu, pana sa devii fsanepist de ce dracu nu postai comentarii pe site-uri?
Are dreptate Calin, functiaaaaaaaaaaaa, ce-ti mai place?
Vezi ca dumitrascu o sa te faca si ofiter, dar cei avansati de el au ajuns rau, (editat).
Te gasii felicitarea ai?Pai seful tau mare spune ca voi barbatii fsanepisti suntei discriminati nu galbeni ca noi!
Cum deja iesisi din front mogaldeata de presedinte fsanp? Pastreaza linia partidului, e de rau altfel, cum va spune maria sa dumitrascu sa faceti, ai auzitara?

Zici ca cei avansati de el au ajuns rau?oare? vezi"Lumii"
+1 #26 un nou incadrat 11-03-2012 13:53
De cind si-a lasat barba Dumitrascu si a-nceput sa se uite urat la oameni, unii au si inceput sa-l stie de frica, ce chestie...
Fii sincer si spune Dumitrascule:
Daca incepind de pe data de 01.04.2012 ti se ofera un post de subsecretar de stat la MJ,cum procedezi?
Trebuie sa fii cinstit si sa recunosti ca ai cerut acest lucru pe holurile MJ-lui desi pe atunci te multumeai si cu mai putin.
+1 #25 un nou incadrat 11-03-2012 13:31
Dumitrascule,te tot lauzi ca infiintezi sindicate,dar nu amintesti de JILAVA si BAIA MARE, unde ai primit palmute serioase. Poate crezi ca este suficient sa apari si gata, ploua cu sindicate care se mai si mentin peste ani avand o activitate relevanta. Asteptam sa ne surprinzi cu activitatea pe care o vor avea noile sindicate.
Stii doar sa ataci la persoana si sa te tot lauzi ca esti mama ranitilor, stind toata ziua cu calculatorul in brate.
Daca vrei razboi,atunci o sa ai parte de asta,de fapt ai mai procedat asa.
Daca nu ma insel tu ai culoarea galbena,nu SNLP-ul, aceasta culoare o ai prin mamicuta ta MACOVEI, pe vremea careia alergai disperat sa ingrosi randurile FSANP.
Ai plecat din INA ca sa faci bine lucratorilor din sistem.
Acest lucru sa-l spui elevilor de la Tg.Ocna,dar nici aia nu te cred.
Singura trasatura pe care o apreciez la tine este ceea de CAMELEON.
0 #24 de la finu Alecu 09-03-2012 18:27
Si domnu asta este afiliat? ha,ha,ha...S-o intrebam pe Carmen Hara ce urmeaza! Politica...va spune finu,sau ministeriatul.P ace ,armonie si iubire.Cu respect ptr semenii mei,eu, nasul lui Alecu
-1 #23 fsanp 09-03-2012 15:13
Mai nenea bota ovidiu, pana sa devii fsanepist de ce dracu nu postai comentarii pe site-uri?
Are dreptate Calin, functiaaaaaaaaa aaa, ce-ti mai place?
Vezi ca dumitrascu o sa te faca si ofiter, dar cei avansati de el au ajuns rau, (editat).
Te gasii felicitarea ai?Pai seful tau mare spune ca voi barbatii fsanepisti suntei discriminati nu galbeni ca noi!
Cum deja iesisi din front mogaldeata de presedinte fsanp? Pastreaza linia partidului, e de rau altfel, cum va spune maria sa dumitrascu sa faceti, ai auzitara?
0 #22 Ștefan Teoroc 09-03-2012 12:53
Nu ti-am anulat niciun comentariu. Mai pune o data.
-6 #21 de la finu Alecu 09-03-2012 11:02
Domnule Presedinte Stefan Teoroc,finu Alecu intreaba ,cu ce v-a suparat asa de rau ca nu-i mai postati comentariile,as a nefericite cum sint?Spusa finu ca in viata lui de sindicalist nu stie decit o singura persoana care din Iancu Jianu Zapciu a devenit Iancu Jianu Haiducul,dar are mari dubii ca a reusi metarmofoza!Ace asta persoana e iute la minie si repede te cenzureaza(nu taie capete nevinovate). Si tot omul asta iti pune etichete la ...logica,ca si cum numai una ar fi buna (dupa logica lui). Finu e fin si nu cere nimanui sa ghiceasca cine e..ba mai mult ,cica orice asemanare cu alti "actori" (de pe scena vietii) din zilele noastre e ...pura intimplare.Pace armonie si iubire ptr semenii mei ,eu,finu lui Alecu.

Google Translate

Cauta in site

 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 22:20
  nici una nici alta, integral :) / putin mai specifica intrebarea si ...

  Read more...

   
 • Anton 12.12.2017 22:10
  Din legea 284 - salarizarea - se mai aplica ceva in luna decembrie, sau ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 21:02
  nu numai din cauza normei se ia mai putin la escorte ci si din pricina ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 21:00
  inca nu se aplica noua legislatie integral / cf art 38 din L153/2017 ...

  Read more...

   
 • sindicalist 12.12.2017 18:01
  la punctele de lucru nu se poate acorda norma de hrana?pentru ca venim ...

  Read more...

Google AdS