www.snlp.ro Web analytics

Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Agenda decadei urmatoare

AgendaAdministraţia Naţională a Penitenciarelor îşi va prezenta, în data de 14 martie 2012, Bilanţul activităţii pe anul 2011. Evenimentul se va desfăşura, începând cu ora 10:30, la sediul Institutului Naţional de Statistică.

Marti 13 martie 2012 va avea loc o sedinta MJ/ANP cu directorii unitatilor subordonate ANP.

In cursul acestei saptamani se va decide la nivel MJ/ANP in privinta platii sporului de fidelitate pentru anul 2011 si in continuare.

Instructiunile de aplicare a Deciziei ANP nr 407/2012 privind compensarea zilelor de sarbatoare sunt in curs de elaborare in cadrul grupului de lucru ANP/sindicate. A fost elaborata o varianta de metodologie pe care continua dezbaterile.

Negocierea modificarii Acordului colectiv se afla in derulare, urmatoarea sedinta fiind planificata pe data de 19 martie 2012. Dl subsecretar de stat Petronel Dobrica si-a manifestat intentia de a participa la negocieri.

Demersul SNLP privind sectorul operativ se apropie de o noua etapa, in urma centralizarii datelor primite de la ANP si din unitatile subordonate si a evidentierii concluziilor. In scurt timp, SNLP va solicita o sedinta in cadrul careia va propune masuri. Materialul care se va elabora privind solicitarea sedintei sa va pune la dispozitia membrilor de sindicat.

Acest articol a fost arhivat. Din acest motiv, nu puteți posta comentarii noi.

Comentarii

0 #47 de la finu Alecu 21-03-2012 08:10
Dom Presedinte, oamenii de la...NASA asteapta propuneri din teritoriu.Bine, ei nu vor tine seama de ele,dar ce poate sa propuna finu Alecu daca nu stie ce vor specialistii.Sa vantii au sfetnicii lor si indiferent de solutii ei le vor aplica aiurea.Va saluta din sistem, finu Alecu si cu Nasul sau.
0 #46 Ștefan Teoroc 20-03-2012 22:09
Putina rabdare pana la emiterea precizarilor, apoi postam si comentam. Nu-i chiar asa complicat.
0 #45 de la finu Alecu 20-03-2012 21:30
Dom Presedinte ,nu am inteles nimic din Adresele ANP referitoare la Decizia 407.Dvs ce puteti spune?Prea e la modul general,sa dea si ei un exemplu concret sa pot intelege ceva..Oare nebarbieritul o fi inteles cum se aplica decizia 407 in sistem?
+3 #44 Element 20-03-2012 09:21
Stefan,
Nu stiu daca e potrivit sa aduc in discutie la acest articol o chestiune abordata de tine cu ceva timp in urma si anume fuziunea Publisind cu FNSA (Cartel Alfa) pentru obtinerea reprezentativit atii la nivel de sector de activitate, sectorului administratie publica bagandu-i-se "pe gat" si structuri de cu totul alta natura. La ce stadiu sunt aceste lucruri ? Din punctul meu de vedere este extrem de important acest aspect ...
0 #43 Ștefan Teoroc 19-03-2012 23:55
Oare nu reusim sa gasim alt subiect?
+1 #42 Tepes 19-03-2012 23:38
Nu stia ce strategie are dl Dumitrascu dar de fiecare data a inceput un scandal impotriva SNLP supa care a devenit pacifist o perioada pana se linistesc apele,apoi imediat a inceput un alt conflict,oare incearca sa aplice tactici vechi de hartuire continua a adversarului "concurentei".. ??
+1 #41 Optimistul 18-03-2012 16:05
DleDumtrascu la giurgiu cine este reprezentativ?S NLP sau FSAP,pana acum sustinetati sus si tare ca filialele si SNLP-ul nu pot obtine reprezentativit atea,cred ca sentintele de la rubrica reprezentativit ate de pe acest site va fac sa taceti si va faceti maro de invidie,ati mintit atunci cum va este felul,cat o va mai creada naivii.
"Sentinta reprezentativit ate nr. 8493 din 01 noiembrie 2011 - Filiala SNLP Giurgiu" dau exemplu de la Giurgiu pt. ca acolo este dl Mogaldea,cel mai vehement dar se pare ca nu e de ajuns sa spui balarii si minciuni in gura mare,oamenii te citesc in timp.Luati si cititi asa pt. dvs,sa nu mai mintiti altadata,rusini ca,rusinica. ' www.snlp.ro/.../documente-utile.html '
+3 #40 un nou incadrat 16-03-2012 06:12
Cunosc faptul ca intregul sistem penitenciar romanesc se confrunta cu serioase probleme,pe care le cunoastem cu totii.
Inteleg ca cei care conduc destinul anp-ului nu au facut totul ca lucrurile sa mearga ca pe roate[nicaieri nu merge]
Dar in opinia lui Dumitrascu sistemul penitenciar este o mizerie cum nu mai exista in alte sisteme care tin de siguranta nationala.
In opinia dinsului totul are culoarea neagra,ceea ce inseamna ca efectiv cadrele nu muncesc.
Este stiut faptul ca problemele,nu se rezolva peste noapte,este nevoie de o politica a pasilor marunti si siguri.
Ai dreptate ca cei din Maria Ghiculeasa au multe lacune,dar oare chiar nimic nu merge.
Toate comentariile fostului director[oare ce cauta la noi] sunt jignitoare la adresa intregului sistem,incita la nesupunere si deseori violenta.
In postarile tale Dumitrascule ,ne dai de inteles ca toti care tin de arma penitenciare ar trebui dati pe mina parchetului.
Cel care ar trebui sa fie luat la intrebari,ar trebui sa fii tu,ptr. atacurile murdare si jignitoare la adresa anp-ului.
Daca vrei sa fii citit si de altii,te poti incadra la ziarele de scandal,unde poti spune toate aberatiile pe care le debitezi.
Nu contest faptul ca spui si lucruri reala,dar prea esti pornit pe tot poporul roman.
Pentru a clarifica lucrurile poti avea cu Stefan si o dezbatere televizata[tot ai inclinatie spre sticla].
JOCI MURDAR,ASPECT CARE TE VA DESCALIFICA[ORI CUM NU ESTI AL NOSTRU].
Pentru multi dintre noi esti venetic[adica venit din alta parte] si pripasit pe meleagurile romanesti.
+4 #39 un coleg asa cum iti place3 tie sa spui 15-03-2012 19:06
Domnu Dumitrascu lucrez la Jilava va mai amintiti ca am fost la dumneavoastra in audienta cand erati un mare director general, ca fie vorba intre noi dumneavoastra conduceati anp-ul odar aveati mna libera de la mama dumneavoastra Macovei?
Mai stiti de mine? Sigur nu, doar ati rezolvat atatea probleme pentru salariati incat nu aveti pagini in agenda dumneavoastra aurita sa le scrieti.

Atunci candidam pentru o functie de conducere, eu un amarat de agent, dumnevoastra un mare director general. Ce doream eu la acea data? Sa pot participa la examen deoarece comisia numita de maria voastra director general nu-mi permitea deoarece viza medicala nu era data de un medic din sistemul penitenicar. Medicii din sistemul "civil" nu erau buni?

Stiti ce a facut maria sa dumitrascu? Mi-a dat cu FLIT.

(editat)Aparato rule de membrii de sindicat care-ti asigura tie salariu baban.

Sa-ti fie ............, nu pot scrie, am o meducatie, tu nu.
+1 #38 un lider din timpul domniei tale 15-03-2012 16:53
Dumitrascu Sorin DGA vrei sa scanez si sa trimit la tot sistemul adresa semnata de tine in care solicitai note scrise din partea liderilor si viceliderilor sindicali cu privire la motivarile sau stimularile sindicale oricare ar fi ele? Aparatorule fals ce esti inchide gura si dispari din activitatea sindicala esti un (editat), lasa-ne pe noi asa galbeni cum suntem.
+2 #37 de la finu Alecu 15-03-2012 15:42
Domnule Dumitrascu publica-mi pe site-ul matale comentariile, daca esti sincer si nu ai nimic de ascuns.Personal nu cred ca vei face acest lucru.Nu vreau ca pe acest site sa mai primesc raspunsuri de la d-ta ,pina nu le voi cere.Hai, sa fii sanatos!
0 #36 de la finu Alecu 15-03-2012 10:40
Domnule Dumitrascu,mai lasa-ne frate, macar aici sa mai rasuflam usurati! La matale pe mosie nu ne dai voie sa ne exprimam opiniile(cenzur ezi tot ce nu-ti convine) iar aici ne sufoci cu niste replici pe care le stim pe de rost.Mai mult ,uiti ca esti platit de sindicate si ptr sindicate,ca urmare nu poti sa interzici publicarea unor comentarii care nu sint in acord cu opinia matale,ei devenind persoane non-grata.Finu te vede mereu suparat,ia si te mai inveseleste,fra tioare! :lol: Bre,mai ia-ti un co suplimentar,cu alea 7 zile lipsa de la MM.Uite gasim 7 baieti si punem mina de la mina cite o zi si te ajutam,ca si matale ne ajutasi destul ;chiar uitaram sa-ti multumim.Pace,a rmonie si iubire de Nasul si finu Alecu
+1 #35 un manifestant din Jilava 15-03-2012 07:15
Bai dumitrascule esti prost informat ca de fiecare data, la Jilava nu s-a dat foc la papusi, tu in ziua aia te uitai la desene animate, la Gopo, habar nu ai tu ce inseamna un protest, tu le stii doar cu cascheta.

La Jilava s-au dat foc la trei coli de hartie format A4 cu chipurile a trei oameni care au facut numai rau tuturor salariatilor din ANP, doar tie nu.Unde vezi tu papusi in trei coli de hartie?


Tu esti de felul tau un papusar, am uitat te rog sa ma scuzi.tu nu faci atacuri la persoana? Mai omule tu ai dedublare de persoana cumva si nu stii? Esti penibil rau de tot.

In Acordul Colectiv tu ai solicitat capitolul cu imbunatatirea conditiilor de munca? Ce dracu conditii de munca ai imbunatatit tu cand erai director general, de unde atata preocupare acum cameleonule?

Tu vorbesti de propaganda galbena? Ce realizari ai tu in plan sindical pentru oamenii pe care reprezinti prin frauda nu prin alegeri corecte? Niciuna iti spun eu galgara, vrajeala si multa minciuna "dumitresciana".

Cum iti permiti tu dumitrascule sa spui ca ai crescut tu salariile, ai dat tu sporuri, echipament de cea mai proasta calitate? Uiti ca tu la Jilava si in tot sistemul ai taiat sporul TBC, microbul se oprea la gratia de pe sectie iar oamenii se imbolnaveau pe capete, doar la Jilava in 2 ani atunci au fost 9 imbolnaviri in randul colegilor mei.

Promit sa revin cu mai multe date, pregateste-te fenomenule "dumitrescian".
-2 #34 costelino 14-03-2012 23:11
dl stefan daca am ore suplimentare conducerea te poate obliga fara voia ta sa le iei cind doresc acestia fara referat semnat de tine
0 #33 de la finu Alecu 14-03-2012 22:07
D-le Presedinte,va roaga finu ca in situatia in care veti propune reintregirea co suplimentar ,aceasta sa nu se faca ptr personalul ce vine in contact cu ppl,ci,ptr personalul care lucreaza cu ppl,deoarece exista o deosebire mare de nuanta.Adica daca soacra-sa il viziteaza pe finu ,iar ppl plimba matura prin fata ei ar trebui sa primeasca si ea inca 7 zile co c-a venit "in contact" cu ppl-ul sau eventual sa-i dea si ei statut special !Haideti ca in ceasul al treisrezecelea sa separam personalul TESA(contractua l) de cel cu statut special!.Spusa finu ca ar vrea sa dezbata pe larg tema asta intr-una din zilele urmatoare
+1 #32 de la finu Alecu 14-03-2012 21:53
Domnule Presedinte Stefan Teoroc, finu Alecu ramasa surprins ca la intrebarile sale a raspuns tipul ala cu barbuta care mai apare pe la IREALITATEA Tv,ala cu aere macho amestecate cu acelea de om obosit, de crezi ca moare de grija sindicalistilor Cica nu vrea sa-i ghiciti numele ca nu merita efortul.Al doilea Einstein a venit cu replicile lui expirate sa mai erupa o data,mai tare ca Vezuviu si Etna la un loc.Fiindca finu nu primi raspunsurile de la dvs,va adreseaza inca o data cele 2 intrebari.Cu respect ptr semenii mei,eu,nasul lui Alecu
+2 #31 Tepes 14-03-2012 20:54
Citez pe Sorin Dumitrascu:
#4

1. I-am explicat si lui Ștefan vpă explic și dumneavoastră, Eram pe drum dinspre Sofia spre Bucuresti, n-am aprobat niciun comentariu. La Giurgiu am oprit si le-am aprobat si am si raspuns.

2. Pentru informarea dumneavoastra lucrez in domeniu de prin 1996, si am inceput de pe sectie. Dupa care am lucrat la MJ si ANP. Din cei 15 ani de munca, 12 sunt la MJ - ANP si 3 la MAI - INA si Politie. Daca dumneavoastra vi se pare tangential, n-am a comenta. Sa fiti sanatos.

Nu credeti deci tot ce auzit, multe minciuni circula. Daca va intereseaza viata si opera subsemnatului va pot pune la dispozitie un CV. Astept un mail.

pofititi mailul :"tepesvoda@ymail.com" dar neprelucrat,sin cer si obiectiv.Cu stima
+1 #30 Optimistul 14-03-2012 20:50
De sistemul integrat de paza,control si acces nu se mai aude nimc ,e in moarte clinica,numarul personalului scade,nr. ppl creste sa vedem cu cine o sa facem misiunile. :oops:
+4 #29 Neamtul 14-03-2012 20:14
Din pacate nu va lasati ignorat deoarece insinuati,ataca ti,denigrati continuu membri,liderii SNLP,pe aceasta demagogie va claditi strategia de atragere de noi membri,iar in cazul acesta nu puteti fi ignorat,daca nu ati mai provoca astfel de scandaluri atunci lucrurile s-ar linisti,dar nu va puteti abtine,ignorati SNLP si veti fi ignorat,nu mai pomeniti acest nume si totul va fi bine,schimbati- va strategia nu e sanatoasa. 8)
+2 #28 Vladimir 14-03-2012 20:06
In sfarsit un moment de claritate in mintea lui Dumitrascu !
Zici ca ai ocariera de 15 ani si ai inceput de pe sectie ? Pai nici la gradul de agent principal n-ai reusit sa ajungi datoritafaptulu i ca ai trecut la MJ...timp de 12 ani ! Pai ce stii tu de penitenciare mai Dumitrascule ? Nu e clar ca esti doar un oportunist ? Ai incercat cu mamica Macovei ca director in ANP si dupa ce nu ti-a mai iesit pasenta te-ai lipit repede de sindicat...
Intr-adevar ai avut priza la cei ca Raileanu, microbistul Stere,s.a.m.d. ....

Spune sincer Dumitrascule, cat timp ai "evoluat" efectiv printre hoti ?
+1 #27 Ofiterul 14-03-2012 18:45
O mare dezinformare (made a la Dumitrascu), in postarile prezentate, unde domnul lider (fsanp) considera ca suntem niste nevoiasi (slugi) fara minte usor de manipulat.

Sa nu uite stimatul "directoras" cat de urat a lucrat si actionat in perioada cat a fost liderul A.N.P., nu a facut ( reforma) nimic chiar nimic pentru inbunatatirea conditiilor de munca din sistem, ori de cate ori facea controale (turism pe banii cui !?!?) in teritoriu acesta pactiza cu functionarii care savarseau mari si grave incalcari ale legii, iar cand personalul ii prezenta (la raport) situatia reala din institutie (cazuri concrete) acesta imediat il informeaza pe comandantul puscariei IASI ( " PRIETENUL" lui !!!? instant creat) respectiv pentru a distruge acte, documente astfel acoperid neregulile, musamalizand cazurile. Asa a procedat domnul Dumitrascu cand a fost la Iasi in vizita de "prietenie".

Unde-i sunt calitatile lui morale si profesionale ?? ce sa mai zic de faptul ca prin atributiile specifice avea obligatia sa intervina pentru sanctionare celor vinovati. Ce sa mai vb. de INCALCAREA CODULUI DEONTOLOGIC al F.P.S.S. mai ales ca in speta era vb. de fapte penale grave (identice faptelor ofiterului de la Rahova si altele).
Consider ca a impulsionat prin gestul lui haosul si dezmatul din puscaria IASI, facandu-se vinovat de grave abateri profesionale. Cat tupeu, sa te autointitulezi pe la posturile T.V. ca fiind unicul reprezentant al salariatiilor din A.N.P. dupa tot ce-ai facut "constructiv" la IASI.

Sa nu uite domnul Dumitrascu ca vizitele "prietenesti" (motivatia data de Dumitrascu cazului respectiv) se fac in timpul liber si pe banii propii nu din fondurile A.N.P.

Cum sa reprezinte interesele salariatiilor din penitenciare un asemenea "domn" care a regizat si prezentat (un spectacol ieftin) marele spectacol de circ (aruncatul sepcilor la sediul P.D.L.) care nu-i reprezentativ pentru salariatii A.N.P.
0 #26 vasile 14-03-2012 18:34
Citez pe un nou incadrat:
Citez pe un nou incadrat:
Domnule Dumitrascu ne cunoastem de foarte mult timp.
Faptul ca vreti competitie,nu trebuie sa deranjeze pe nimeni,asa este in democratie........
Dar nu puteti sa va debarasati de atacurile la persoana,pe care zilnic le dezvoltati pe site ptr. a cistiga.
Va atragem atentia ca instigati personalul la violenta,in aceste zile tulburi.
Daca vreti un ciolan de ros,nu expuneti personalul la riscuri,sunt si alte modalitati nedemocratice prin care puteti ajunge in structurile de virf ale ANP-ULUI sau MJ-ULUI de unde puteti da dispozitii sa avem o tinuta coresunzatoare......sa imbunatatiti conditiile de munca ale angajatilor.
Am atras atentia,nu cu mult timp in urma ca iarasi ati declansat un razboi impotriva snlp-ului.
Daca vreti razboaie mediatice va informez ca de aceasta data va fi altceva.
In opinia mea sunteti un mare mincinos care sta zilnic in fata calculatorului,iar pe unde mergeti ,instigati personalul la violenta,nesupunere si alte promisiuni desarte.
De astazi o sa ne ocupam,in mod special de dumneavoastra.
Lansez tuturor liderilor si membrilor snlp sa nu mai lasam aceasta persoana sa manipuleze oamenii si sa raspundem pertinent si nu jignitor la atacurile murdare pe care le posteaza zilnic.

pentru ca cei pe care i-ai ajutat la concursuri au obtinut numai calificative slabe si au picat si testarile psihologice de la ex. de ofiteri,asa sunt de buni.

foarte corect si la obiect comentariu; se vede ca il cunoasteti pe acest personaj care a fost mediocru in cariera profesionala dar oportunist,prof itor desavirsit (cind era subofiter cadea din foisor de somn, iar cind era sa fie pedepsit si-a trimis legitimatia prin posta la a.n.p); in rest nu e vina lui ci a celor care l-au promovat in diferite functii(dir.gen .adj.-ilegal) desi nici macar habar nu avea despre munca de penitenciare. sa vedem daca pulici asta arogantule!!!!! !!!!
+1 #25 Sorin Dumitrascu 14-03-2012 16:57
#23
Lucrurile despre care vorbiti sunt simple fabulatii. Mi-am facut datoria si mi-o fac in continuare, chair daca asta va deranjeaza, aveti cumva si argumente?!

Afirmatia am inteles-o si știu că sperați să convingeți cu o minciună repetată.

Din păcate pentru dumneavoastră și atât cât mi se permite voi insista să-i spun minciunii minciuna, iar despre situația de la Galați și solicitarea celor 2 am tot povestit.

Că unii nu vor să înțeleagă că realitatea n-are nicio legătură cu povestea pe care o îndrugă, e deja o altă problemă.
+1 #24 Sorin Dumitrascu 14-03-2012 16:54
#22 CV-ul meu este unul singur. Daca vi se pare ca ceva n-ar fi corect va rog sa-mi spuneti. Incercati va rog cu argumente, afirmatia mincinoasa oricat de repetata ar fi tot minciuna ramane.
+3 #23 neamtul 14-03-2012 08:28
Citez pe un nou incadrat:
Ai reusit Dumitrascule sa ne detasezi cu forta doi colegi de la Galati,ptr. faptul ca au fost mai insistenti in luarile lor de cuvint,practic au cerut locuinta de servici.
Ai fost blind si au ajuns cei doi la Timisoara si Gherla,ptr. ca asa au vrut muschii tai.
Era cit pe ce ca unul din detasati sa-si piarda familia din cauza acestei detasari.
Acest lucru se intimpla,cind erai director adjunct si ai participat la bilant in unitatea galateana.
Ai mai reusit sa fii director economic la Rahova doar opt ore,timp in care lumea si-a dat seama ce caracter ai.
Daca astazi un membru fsanp ar pati ce au patit colegii nostri,care ar fi reactia ta?
Normal ca ar trebui sa ai o atitudine negativa,dar la aceea vreme cine ajungea la nasul tau,erai prea dotat.
Stim ca atunci cind erai director adjunct schimbai camasile ca pe ciorapi,ne-ai luat din banii de haine si le-ai dat alta destinatie,doar o aveai in spate pe mamica Macovei, (editat) si mai ai tupeul nemasurat sa zici de snlp ca este galben.
Poti sa infiintezi sindicate si peste prut,ptr. mine esti un mare mincinos si (editat) in acelasi timp.
Am inteles ca ti-ai cumparat pantofi cu doua virfuri,ca sa nu stie adversarii daca vii sau pleci,au fost cumparati de mamica Macovei din salariul de europarlamentar.
(editat)

Pa acestea le-a uitat si ca a impus prin forta pedepsirea,cont roale etc impotriva mai multor oameni din sistem care au avut mult de suferit din cauza aceasta si acum se da mare lider de sindicat,numai frustratii pot sa-l creada,atat.

Google Translate

Cauta in site

 • Cronos 16.12.2017 00:31
  Oare când vom realiza ca trebuie sa ne privească strict bucățica noastră?

  Read more...

   
 • un sindicalist 15.12.2017 22:11
  Felicitari domnule Stefan Teoroc, felicitari S.N.L.P. Numai voi sunteti ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 15.12.2017 21:47
  Inchidem aceasta disputa acum!

  Read more...

   
 • Ag 15.12.2017 21:32
  Da n ați vrea să stați acasă să vă plimbați o săptămână și apoi să ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 15.12.2017 21:17
  de impingem spre concursuri

  Read more...

Google AdS