www.snlp.ro Web analytics

Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Cumulul de datorii - studii DPCT ANP, partea I

alt

Cu ocazia Bilantului ANP, la standul Directiei Prevenirea Criminalitatii si Terorismului din ANP, a fost expusa o carte care contine studii realizate de DPCT pe diferite teme. Materialele au fost transmise si organizatiilor sindicale. Printre acestea se regaseste si subiectul datoriilor acumulate de personal si al gradului de risc pe care il prezinta aceasta situatie.

„(...) Argumentele privind oportunitatea unei cercetări pe tematica contractării de împrumuturi financiare multiple şi nerespectarea termenului de rambursare de către funcţionari ai sistemului penitenciar, deseori cuantumul total al ratelor fiind apropiat de nivelul venitului lunar realizat, fac trimitere cu precădere la multitudinea şi numărul sporit al factorilor de risc ce pot fi generaţi prin coroborarea dificultăţilor financiare cu alte surse de stres, şi implicit la efectele negative susceptibile a se produce atât la nivel profesional (compromiterea şi vicierea statutului profesional, a relaţiilor colegiale şi ierarhice), cât şi la nivel personal (tulburări psihocomportamentale, dificultăţi de ordin familial). (...)”

Document atasat

Acest articol a fost arhivat. Din acest motiv, nu puteți posta comentarii noi.

Comentarii

0 #7 de la finu Alecu 20-03-2012 20:28
Domnule Dumitrel cel mic,problema asta sistemica
a intrat in "silenzio stampa,ori s-a pierdut prin sistemul sau.Oricum daca-l contrazici pe nebarbieritul,a cesta nu te mai lasa sa postezi.Musai trebuie sa ai aceleasi idei ca si el.Poate ca este bine ca mai tace si el si a realizat ca in sistem, el nu este centrul sau si ca problema sistemului este de fapt problema universului romanesc.Chesti a cu coruptia,etc- vorbe in vint-este o problema veche de cind e lumea si sistemul nebarbieritului ,Ca o descopera el pe la Antena e o mare bagatela si arata ca omului ii place pe sticla.Sper sa nu mai amintesc de individul din sistem ptr ca avem lucruri mai bune de facut.Vina nu este a lui ci,a sistemului.Finu Alecu si cu Nasul sau trimit un salut de pace,armonie si iubire ptr tot sistemul,ba chiar ptr intreg universul :-*
+3 #6 Dumitrel cel mic 20-03-2012 16:56
Dragii mei scumpi "colegi" unde este problema sistemica? Un coleg tot intreba pe aici pe acolo, s-a pierdut in neant? Vreau si eu sa-l vad pe problema sistemica laudarosul, bagaciosul in seama, cel care da foarte bine pe sticla nebarbierit. De ce nu-si da si el cu parerea deloc?Ai ramas cuplat pe antena 3?

Ha, ha, ha, ha ce facusi bre? :P ;-)
+3 #5 Anonimus 19-03-2012 12:03
Pt siparezul,
Mare carcotas mai esti.Cum vrei tu sa mearga bine un serviciu condus prin unitati de fosti soferi, fosti santieristi, habarnisti de meserie. Asa este cum spune colegul Veselie, meseriasii din sipa ce sa faca si ei daca nu au obiectul muncii? Citesc si ei declaratiile de avere si-si fac o mica compunere, ca la clasele 1-4!
+1 #4 Pt siparezul 18-03-2012 21:47
esti mare carcotas. Iata, unul din multele rezultate ale acestei directii - www.diicot.ro/.../.
E recent, de azi.
0 #3 Veselie 18-03-2012 21:44
Datele sunt obtinute prin mijloace specifice! Citind declaratiile de avere!
+3 #2 siparezul 18-03-2012 19:40
Daca si acest serviciu inexistent ca rezultate a scris o carte ma ajuns rau si se vede?
Marius nu ai mama altceva mai bun de facut? Sunt atatea lucruri care nu merg incepand de sus pana jos iar mataluta cu subalternii v-ati descoperit veleitati de scriitori.

La munca copii mei!
0 #1 de la finu Alecu 18-03-2012 13:13
Stimati concetateni,spu sa finu Alecu ca el nici nu se obosi sa citeasca "cartea asta"a DPCT-ului si ca-i fu suficient textul prezentat.Hai bre,si astia scriu carti?Pai,stres ul ;-) apare si cind ai bani multi si cind n-ai deloc! :zzz

Google Translate

Cauta in site

 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 22:20
  nici una nici alta, integral :) / putin mai specifica intrebarea si ...

  Read more...

   
 • Anton 12.12.2017 22:10
  Din legea 284 - salarizarea - se mai aplica ceva in luna decembrie, sau ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 21:02
  nu numai din cauza normei se ia mai putin la escorte ci si din pricina ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 21:00
  inca nu se aplica noua legislatie integral / cf art 38 din L153/2017 ...

  Read more...

   
 • sindicalist 12.12.2017 18:01
  la punctele de lucru nu se poate acorda norma de hrana?pentru ca venim ...

  Read more...

Google AdS