www.snlp.ro Web analytics

Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Habent responsalitatem

d439Avem atributii, avem responsabilitati, inca nu avem activitate dar avem timp sa o constatam. Atasam decizia DG ANP nr. 439/2013, prima decizie emisa de domnul Bejan. Vedem cu putina surpriza ca doamna director general adjunct Pieleanu primeste un portofoliu interesant de complex, respectiv resursele, contenciosul, reintegrarea, medicalul si psihologia personalului. 

Document atasat

 

 

Acest articol a fost arhivat. Din acest motiv, nu puteți posta comentarii noi.

Comentarii

0 #12 Asclepios 22-05-2013 17:21
În situația relatată în comentariul anterior mă întreb ce au făcut cei de la personal pentru acest om?!Unde este răspunderea profesională a celor care lasă un om în voia sorții, fără drept de a mai munci și fără pensie?!
De ce nu poate fi angajat omul cu data de 25 mai ca angajat civil până la atingerea vârstei pentru pensionare civilă?!
De ce nu s-a concretizat propunerea ANP de a se acorda prelungiri până la vârsta de 62 de ani , în special în situația specialiștilor? ! În ultimii 3-4 ani nu am angajat decât absolvenților școlilor militare arma penitenciare, școli care nu dau specialiști ca : medici, asitenți medicali, sociali sau de farmacie, psihologi, contabili, etc !
În actuala coaliție guvernamentală PSD susține că face o politică socială, unde este grija socială pentru aceste situații, pentru că din păcate nu este o situație unicat?!
0 #11 Asclepios 22-05-2013 17:14
Știu că nu are legătură cu articolul dar este o situație disperată și nu pot să nu o fac cunoscută.
Tema este profesionalism vs. amatorism !
În unitatea noastră în urmă cu doi ani s-au întrerupt raporturile de activitate preotului unității la împlinirea vârstei de 57 de ani și omul a fost lăsat în voia sorții !!!Cum?!Simplu, nu avea 15 ani vechime ca și militar, deci nu se încadra la condițiile necesare pentru a beneficia de pensie militară?! Pentru o pensie civilă nu avea vârsta necesară pensionării?!Să continue să lucreze ca F.P.S.S. nu se poate pentru că a epuizat cei MAXIM DOI ANI prelungire care se pot acorda la atingerea vârstei limită pentru pensionare a F.P.S.S. 55 de ani?!De ce în aceste condiții nu i s-a putut prelungi angajarea ca personal civil până când atingea vârsta de pensionare civilă?!Acesta nu este un răspuns pe care să-l pot da eu ?!Cum poate fi lăsat în voia sorții un cadru competent care a dăruit în anii cât a lucrat în sistem, a dăruit multă energie, suflet și profesionalism sistemului și în schimb a primit...
Acum după doi ani compartimentul de personal al unității noastre recidivează!Asi stentul medical Gheorghe Negrea s-a angajat în sistem la 1 decembrie 1999 și avea vârsta de 43 de ani și 7 luni, în acest an pe 24 aprilie a împlinit 57 de ani și vineri 24 mai îi expiră ultima prelungire pentru serviciu.Aceeaș i situație nu se încadrează la condițiile unei pensii militare din cauză că nu are 15 ani vechime ca militar (îi mai lipsesc aproximativ 4 luni)?!De pensie civilă nu poate fi vorba la 57 de ani, bărbații se pensionează acum pe la vreo 63 de ani, în creștere spre 65 care va fi vârsta de pensionare civilă în doar câțiva ani?!Deci începând cu 25 mai 2013 omul va fi liber profesionist, liber să facă foamea el și copilul lui student ?!Unde mai pui că omul este văduv de doi ani, soția lui mai tânără cu 10 ani decât el ,a murit de cancer în 2011.
0 #10 hihilohe 09-05-2013 01:11
Citez pe RADU HILOHE:

Are sistemul oameni capabili,absolventi de academie,dar nu se arata stiind ca nu au nici o sansa.

Serios? Te pomenești că absolvenții de academie or fi ceva supermani? Hai mă!!!!
0 #9 gigilica cel mic 08-05-2013 16:24
Eu sunt mic nu stiu nimic dar intreb:
Cate interpretari pe lege a dat doamna Pieleanu din functia de director la juridic?
ZERO!
Cate propuneri de modificare a actelor normative specifice sistemului a facut doamana Pieleanu?
ZERO!
Cate metodologii clare de aplicare a legislatiei noastre specifice a emis directia condusa de doamna Pieleanu?
ZERO!
Atunci cum credeti ca poate fi director general adjunct doamna Pieleanu?
Sa coordoneze asemenea directii?
Hai sa fim seriosi!
Succesuri doamna Pieleanu!
0 #8 zeno 08-05-2013 15:06
inca mai sper(nu stiu de ce?) sa vad acea faimoasa REORGANIZARE.in anii1993-1994 de exemplu aveam aprox.1100 ppl,si aveam 8 ofiteri.acum avem cam 600 de ppl sivreo 70 de ofiteri.asta sa fie reorganizarea?d aca m-ar si ajuta cu ceva ar fii ok.
0 #7 finul Alecu 08-05-2013 13:58
Pantomimica pe manele..asta am avut pina acum !De acum inainte ..va fi pe muzica simfonica.
0 #6 finul Alecu 08-05-2013 10:15
Ma simt onorat! Este unul obraznic,Vladut ,as vrea sa-i spun Vlad,momentan nu pot,cu ala nu discut! Cum am putin timp liber,discutam. Putem incepe cu intrebarile adresate d-lui Teoroc,(la care domnia sa n-a raspuns),daca esti de acord, sau cu alt subiect pe care-l consideri important.Chiar daca am puncte de vedere contrare dumitale,si nu sintem de acord, sa stii ca te respect ca interlocutor.Mi stoul de care vorbesti..are si alta semnificatie..h az de necaz!Si satira sau ironia poate fi o forme de opozitie.Discut am cit ma pricep:antiteze - adevarat sau fals,privilegii si oprimari,norme drepte si strimbe,implica re si lasitate,intere se care distrug costructia,ura ca forma de existententiala perpetua ,pina unde suportam..etc
0 #5 Marcos 08-05-2013 08:01
Mai exista Directia de prevenire a criminalitatii si terorismului sau serviciu?? Ma poate lamuri cineva,sau este o greseala de "dactilo"!!
0 #4 Almond 07-05-2013 22:13
Alecule,
La momentul asta exista frustrari datorita numirii unei individe care nu a demonstrat cam nimic in sistem : madame Pieleanu. Cel putin siumt ca exista astfel de frustrari. Si, pe buna dreptate ! Cum poti accepta o individa la un asa mare nivel cand stii prea bine ca nu a demonstrat nimic ? Din contra, a fost o nulitate pe buna dreptate nefiind in stare sa-si asume un minim de responsabilitat i pe linia actelor administrative.

Si, in acest context, mai suntem in stare sa facem si nistouri ? Nu degeaba suntem aici !

Mi-ar face placere sa ne intalnim, sa te cunosc cine esti, sa vad ce poti si ce idei ai pentru a ne fi mai bine. De papagali vorbitori ne-am cam saturat.
0 #3 RADU HILOHE 07-05-2013 19:02
Va veti rupe gitul stimata doamna cu atitea responsabilitati.
(editat)
Are sistemul oameni capabili,absolv enti de academie,dar nu se arata stiind ca nu au nici o sansa.
La reorganizare s-a spus ca vor fi doi directori adjuncti si iata ca de fapt avem trei.
Cea impinsa de politic sunteti dumneavoastra-S TIMATA DOAMNA.
Deci din start una se spune si alta se face,in cine sa mai ai incredere,daca la virf se petrec astfel de lucruri.
Am inteles,lucruri le vor merge in continuare rau,deci fratilor minciuna a devenit sport national in cladirea din MARIA GHICULEASA.
VAI DE MAMICUTA NOASTRA.
0 #2 finul Alecu 07-05-2013 16:11
Am vazut o stire legata de participaea ppl-ilor la un concurs-"detinu tii au talent".Cind vor participa si fpss la un concurs gen -fpss-ii danseaza ptr altii?
0 #1 finul Alecu 07-05-2013 15:44
O vorba din batrini spune ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul.N-am intilnit viceversa,adica .. ce sa faci cind pomul nu e laudat!! Pina acum am auzit numai de pomi laudati..dar am ramas ..."interzis"!! Ha,ha,ha!

Google Translate

Cauta in site

 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 22:20
  nici una nici alta, integral :) / putin mai specifica intrebarea si ...

  Read more...

   
 • Anton 12.12.2017 22:10
  Din legea 284 - salarizarea - se mai aplica ceva in luna decembrie, sau ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 21:02
  nu numai din cauza normei se ia mai putin la escorte ci si din pricina ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 21:00
  inca nu se aplica noua legislatie integral / cf art 38 din L153/2017 ...

  Read more...

   
 • sindicalist 12.12.2017 18:01
  la punctele de lucru nu se poate acorda norma de hrana?pentru ca venim ...

  Read more...

Google AdS