www.snlp.ro Web analytics

Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Oferta Cosmote-Romtelecom 2014 dedicata SNLP-PUBLISIND

tabDupa cum probabil stiti din mass-media, in segmentul telefoniei mobile si nu numai, in Romania se va naste in viitorul foarte apropiat un gigant cu care ceilalti operatori se vor lupta cu greu. Prima etapa a fost deja parcursa, respectiv fuziunea Cosmote cu Romtelecom, urmand preluarea ambelor de catre T-Mobile unul dintre cei mai importanti jucatori din acest domeniu, la nivel mondial. T-Mobile este marca a concernului german Deutsche Telekom. SNLP/PUBLISIND colaboreaza cu Cosmote de multi ani, grupul de abonati la nivelul sistemului penitenciar fiind considerabil.

In asteptarea reconfigurarii companiei in formatul mentionat, SNLP/PUBLISIND a solicitat Cosmote/Romtelecom o noua oferta, mai performanta si mai atractiva decat cele ale competitorilor promovate prin intermediul altor structuri asociative, cele mai importante, active si la noi in sistem, fiind formate din politisti dar si din lucratori de penitenciare. Avand in vedere solicitarea SNLP/PUBLISIND precum si istoricul relatiei de parteneriat, Cosmote/Romtelecom a avansat o oferta care este deja activa incepand cu data prezentului articol si care intruneste criteriile la care am facut referire.

Oferta de abonamente este facuta pe 4 paliere, varful de gama fiind abonamentul de 12 euro/luna in cadrul caruia abonatii au nelimitat si gratuit urmatoarele optiuni: minute nationale, SMS in retea Cosmote si in retele nationale, minute in retea Cosmote, minute in retea Romtelecom, minute internationale zona 1, precum si 1 GB trafic de date (in cazul depasirii plafonului, scade viteza de trafic fara a influenta pretul facturii).

Oferta Cosmote/Romtelecom 2014 dedicata SNLP/PUBLISIND include si o serie de alte detalii cum ar fi subventii deosebit de consistente la telefoane mobile (inclusiv terminale din gama de varf) precum si 3 tipuri de tablete gratuite in cadrul unor anumite abonamente. Speram ca negocierea recent incheiata sa respecte asteptarile membrilor de sindicat si ale familiilor lor (!), astfel incat numarul de abonati sa creasca permitand SNLP/PUBLISIND semnarea unor acorduri si mai avantajoase in viitor, atunci cand etapa de rebrand a companiei se va finaliza, respectiv incepand cu 2015.

Precizare: oferta este accesibila salariatilor care au calitatea de membru SNLP/PUBLISIND, numai prin intermediul organizatiei. Se va completa un formular care reprezinta accept de retinere pe statul de plata al contravalorii facturii lunare iar centralizarea si plata acesteia este in sarcina sindicatului. Avem un protocol cu ANP inca de acum 5 ani. Oferta nu poate fi accesata pe persoana fizica de la centrele Cosmote/Romtelecom ci doar prin intermediul sindicatului si al reprezentantului nostru de cont, fiind de tipul corporate. In acest sens trebuie constituite grupuri de abonati a caror marime este flexibila. Initial Cosmote stabilise o limita minima de 50 de abonati insa acest plafon poate fi flexibilizat de la o situatie la alta. ATENTIE la actualizarile ofertei, aplicate periodic! 

Oferta Cosmote/Romtelecom 2014 dedicata SNLP/PUBLISIND

Acest articol a fost arhivat. Din acest motiv, nu puteți posta comentarii noi.

Comentarii

0 #59 Neamtul 16-02-2014 20:39
Citez pe Teapa:
Am trei intrebari (editat):
1- concurenta dvs are sau a avut contul bancar blocat in urma unor datorii sau nereguli contabile?
2-concurenta BNS a avut si are contul blocat din cauza unor nereguli pe fonduri europene?
3-Fuziunea BNS-Cartel Alfa a picat si din ce motive?
Daca doriti sa-mi raspundeti pt ca sunt lucruri in care nu sunteti implicat direct dle Stefan Teoroc,dar pt o informare corecta a lucratorilor sistemului va rog sa publicati aceste intrebari si raspunsurile daca le aveti.Multumesc si sper sa nu aplicati cenzura ca dincolo,nu aveti motive.

Cred ca aderanjat aceste intrebari concurenta dvs de ati editat numele,insa daca au doar asemena reactii inseamna ca este adevarat,pt mine e clar domnii de la federatie au mari probleme dar le tin sub pres,fratilor o sa iese la lumina si este mai grav atunci. :lol: :D
0 #58 Lucian Niculae 07-02-2014 23:01
Rasp nr 1 pt.Eduard Hint, se poate pastra numarul, chiar si portarea lui, persoana de contact este liderul vostru.
Rasp nr 2 pt. Didi, se face resemnare, adica, chiar daca mai ai 3-4 luni pana se implineste termenul de 24 luni contractuale, poti sa iti updatezi abonamentul, dar acesta sa fie pe 24 luni.
0 #57 Ștefan Teoroc 07-02-2014 14:46
Toate detaliile se obtin prin liderii teritoriali, SNLP avand desemnat un manager de cont ale carui contacte sunt directionate presedintilor de filiale. Nu se pot face abonamente individuale ci doar de grup, prin SNLP.
0 #56 Didi 07-02-2014 14:18
La acesta oferta se poate reinnoi contractul si achizitona un telefon?
0 #55 EDUARD HINT 07-02-2014 08:05
Va salut! se poate da o persoana de contact referitor la telefonie sau un nr de telefon sa primim mai multe lamuriri legate de incheierea unor contracte. Banuiesc ca pe langa conditiile generale impuse sunt si cateva beneficii - pastrarea nr actual, trecerea directa la un abonament dedicat, etc.
Cu stima
0 #54 Teapa 07-02-2014 04:03
Citez pe crs:
pana la urma sa inteleg ca sindicatele tin pe loc statutul politistului? domnule T

Cata iscusinta,impor tnat este sa ne numim doar politisti in rest nu mai conteaza nimic.... :oops: :oops: :oops:
0 #53 Ștefan Teoroc 05-02-2014 22:02
Da, bravo, corecta observatie :-)
Sindicatele tin pe loc statutul prost si il imping pe ala bun
0 #52 crs 05-02-2014 19:28
pana la urma sa inteleg ca sindicatele tin pe loc statutul politistului? domnule T
0 #51 Ștefan Teoroc 05-02-2014 17:53
Inclusiv azi la MJ am discutat despre asta / singura divergenta care tine pe loc proiectul este accesul agentilor pe functi de conducere / acum au dreptul sa acceada fara limita de nivel / in proiectul de modificare ANP nu este de acord ca agentii sa mai aiba acces direct la functii de conducere / sindicatele cer cel putin acces la functia de conducere minima (sef sectie/tura/bir ou) / nu reiau argumentatia / dl SG MJ (Chereji) nu vede o problema mare in solicitarea sindicatelor si mai lasa timp de dezbatere la nivel ANP in vederea unui consens / astfel incat proiectul sa fie finalizat, avizat si promovat la nivel de Parlament
0 #50 anonim 05-02-2014 16:59
domnule Teoroc, cand demarati promulgarea statutului politistului de penitenciare?
0 #49 Ștefan Teoroc 05-02-2014 14:53
Nu asta este procedura / bani se platesc la primirea aparatului insotit de factura.
0 #48 agent paznic 05-02-2014 13:57
D-le Teoroc,n-am inteles,de ce ni se cer banii inainte pe telefoanele de la oferta,ca la c...e???Nu e corect deloc-produsul si apoi banii!!!
0 #47 Ștefan Teoroc 05-02-2014 09:00
Pt #40:
Nu stiu nimic despre conturi blocate. Stiu despre niste cheltuieli neeligibile in proiectele Alfa, insa nu sunt singurii si da, fuziunea Alfa-BNS a picat cand s-a ajuns la patrimoniu si buget. Nu s-a stabilit asta in mod expres, insa nici nu a mai apasat nimeni pedala. Procesul poate fi reluat oricand dar eu am devenit sceptic pe subiectul asta. Am muncit degeaba 1 an. Alfa nu si-a dorit cu adevarat fuziunea, asta e parerea mea si am simtit asta la un anumit consiliu comun de la Mamaia unde noi cei din BNS am mers invitati in Consiliul celor de la Alfa.
0 #46 Teapa 05-02-2014 08:42
Nu stiu la ce va referiti,ca nu amjignit pe nimeni. :-* :-| :sad: :sad: :sad: :sad:
0 #45 Neamtul 05-02-2014 08:41
Am inteles dle moderator,dar pt comentariul #40 Teapa 03-02-2014 20:05,nu da nimeni nici-un raspuns??? Nu stim ce sa mai credem..hm... si tacerea este un raspuns. :-) :-) :-) :-)
0 #44 Ștefan Teoroc 04-02-2014 21:43
Neamtzu si Teapa: prefer sa nu folosim nume si ar fi excelent daca am evita cuvintele urate, indiferent de ceea ce se intampla in alta parte. Tentatia mea ca aministrator este de a elimina comentariile care au continut agresiv dar probabil ca as starni destul de multa iritare. Mai filtram, pe cat posibil.

Alecu: contrar a ceea ce am spus anterior, am autorizat cateva comentarii din partea ta. Dar invariabil, dupa maximum 5 postari relativ normale, urmeaza atacurile si incepe isteria. Am curatat toata conversatia respectiva asa cum voi elimina toate comentariile viitoare postate doar pentru a initia agitatie si controverse inutile.
0 #43 nimeni 04-02-2014 21:34
La controalele corporale ar trebui sa participe si un detinut ... asa pentru impartialitate, ca sa fim siguri ca nu sunt complici colegii care ne verifica cu cei verificati.Am putea chiar sa ne facem perchezitii reciproce 2-3 pe zi in functie de cum s-a trezit un sef (a visat frumos sau dimpotriva). Oricum asista si rad pe sub mustata cum sunt umiliti cei care muncesc de cei care se fac ca gandesc. Se cheltuie bani pe toate prostiile pentru detinuti, iar noi suntem batjocoriti. Pe cand o relatare cinstita despre ce se intampla in penitenciare, despre clanurile care ne conduc, despre favoriti si sclavi, despre cei care inventeaza ca acest sistem ar fi condus , cand de fapt alergam ca niste muste fara cap. Au angajat niste copii care chiar cred ca fac un lucru maret cand ma batjocoresc punandu-ma sa ma descalt sau pipaindu-ma prin locurile intime, caci acolo s-ar putea ascunde comorile ... si toate astea sub incurajarea sefilor si surasul smecher al detinutilor. HA HA HA
0 #42 Neamtul 04-02-2014 17:48
Ce se intampla numai publicati comenatriile despre maronii?? ei nu fac acelasi lucru despre dvs.

Pe de alta parte ce facem cu aceste abuzuri de controale exagerate care se fac in urma planurilor dlui mare pazist Movila,Popescu si gasca,pana unde se va ajunge cu prostiile si umilirea angajatilor,dvs nu ziceti nimic?Eu cred ca nu este in regula acest comportament,pr ezumtie de nevinovatie nu exista ,toti bagam telefoane la greu,dar directorii si sefii de servicii nu-i controleaza subalternul ca nu se complica sa se razbune pe el si ei fac si desfca cele mai multe chestii in Penitneciare,de asta ce ziceti ??
0 #41 finul Alecu 04-02-2014 11:30
Buna ziua d-le Presedinte ! Ati pus in aplicare solutia dvs de a ma interzice pe vecie pe acest site? Parca nu e constitutional, mai ales ca nu am facut rau la nimeni,nici macar mie.....Eu cred ca dvs nu sinteti asa rau intentionat si ca e o suparare de moment! Te mai superi si pe cel drag(cine are) dar'mite pe mine! Salutare si noroc bun!
0 #40 Teapa 03-02-2014 20:05
Am trei intrebari (editat):
1- (editat) are sau a avut contul bancar blocat in urma unor datorii sau nereguli contabile?
2-(editat) a avut si are contul blocat din cauza unor nereguli pe fonduri europene?
3-Fuziunea BNS-Cartel Alfa a picat si din ce motive?
Daca doriti sa-mi raspundeti pt ca sunt lucruri in care nu sunteti implicat direct dle Stefan Teoroc,dar pt o informare corecta a lucratorilor sistemului va rog sa publicati aceste intrebari si raspunsurile daca le aveti.Multumesc si sper sa nu aplicati cenzura ca dincolo,nu aveti motive.
0 #39 Adi P 03-02-2014 19:51
Bravos dle Presedinte Stefan T,mister T trebuie sa le mai spui uneori negru pe alb unde le este locul sa ne lase cu atacurile mincinoase,treb ui sa si raspundem de fiecare data pe langa ceea ce trebuie sa facem,adica sindicat in ninteresul membrilor.FELIC ITARI pt raspuns,#23 Stefan Teoroc 31-01-2014 11:50.
0 #38 Ștefan Teoroc 03-02-2014 08:03
Corect
0 #37 Simpatizant 02-02-2014 17:06
Domnule Teoroc
Rectifica Satu Mare nu Baia Mare
0 #36 Neamtul 02-02-2014 13:58
0 #35 Adi P 02-02-2014 13:56
Felicitari lui Florin Stoica pt participarea la emisiunea de la Romania TV unde il victimizeaza si-la apara pe infractorul Becali,Florin s-a comportat ca un profesionist le-a rtaspuns argumentat si spre deosebire de altii nu s-a certat cu nimeni.FELICITA RI. :lol: :lol:

Google Translate

Cauta in site

 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 22:20
  nici una nici alta, integral :) / putin mai specifica intrebarea si ...

  Read more...

   
 • Anton 12.12.2017 22:10
  Din legea 284 - salarizarea - se mai aplica ceva in luna decembrie, sau ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 21:02
  nu numai din cauza normei se ia mai putin la escorte ci si din pricina ...

  Read more...

   
 • Ștefan Teoroc 12.12.2017 21:00
  inca nu se aplica noua legislatie integral / cf art 38 din L153/2017 ...

  Read more...

   
 • sindicalist 12.12.2017 18:01
  la punctele de lucru nu se poate acorda norma de hrana?pentru ca venim ...

  Read more...

Google AdS