www.snlp.ro Web analytics

Cele 515 posturi din operativ repartizate pe unitati (baieti/fete)

click pentru marire 

Captura de ecran din 2016.03.17 la 09.04.09

37 COMMENTS

  1. e minunat ca scoate posturi si de economisti. la administrativ, insa tineti cont si de cei ce abia au absolvit si nu au vechime…sa ne dati si noua posibiliatea sa participam la concurs fara a mai pune ca si conditie, vechime…unde sa facem vechime daca toate unitatile pun aceasta conditie!? sunt absolventi foarte bine pregatiti cu dreptul, contab si gestiune…dar abia am terminat….rugm sa tineti cont si de acest aspect su sa ne dati posibilitatea de a participa la aceste examene.

  2. iustin / citeste articolele / nu posta la intamplare unde apuci / am informat despre mutari deja

  3. De transferuri se face ca ploua? Vad ca nici la altii nu le raspunde nimeni.Alo!!! Vrem acasa!!! Cand ne dati drumul?

  4. pe economic nu scoate posturi? economisti? la administrativ…sunt toate ocupate?

  5. [quote name=”Ama”]Ce reprezinta PPL? Pe Baia Mare nu exista nici un post disponibil?[/quote]
    PPL=persoana privata de libertate

  6. Ca răspuns pentru toate întrebările legate de concursuri, transfer etc. va puteți adresa A.N.P. – ului.
    Deocamdată noi ne desfășurăm activitatea în cadrul A.N.P. – unități subordonate și nu în cadrul sindicatelor.
    Sindicatele încearcă sa informeze la timp, membrii , dar nu intra în atributul lor sa ia decizii cu privire la activitățile care trebuie sa fie întreprinse de angajator.
    Acum ca s-a reușit demararea, după ani și ani de zile, a angajarilor , tot sindicatul e de vină.
    Am rugămintea să încercați să înțelegeți ca sindicatul face tot ce poate, legal, pentru a normaliza anumite lucruri .
    Nu se poate schimba totul de azi pe mâine , dar consider ca în timp, cu eforturile depuse de sindicate și MEMBRI ACESTORA, lucrurile în acest sistem se vor mișca înspre bine.

  7. veti fi deputanti , cei cu scoala facuta la tg ocna vor avea contract nedeterminat , nu sunt fraieri , sa vad cat de usor vor fi acele 59 de pagini , interviu , sportiv , psihologic nu luati examenele drept usoare , cel ce i-a numit fraieri garantez ca nu iei macar interviu sau psihologicul cu o asaatitudine , avem nevoie de oameni capabili sa invete repede si sa fie folositori sistemului….

  8. DESPRE POSTURILE PE ECONOMIC NU NE PUTETI SPUNE NIMIC?
    SIGUR O SA PUNETI VECHIME IN DOMENIU SI NOI CE AM TERMINAT ABIA FACULTATEA NU NE PUTEM INSCRIE LA NICI UN EXAMEN…NOI CE SA FACEM? DE CE NU NE DATI POSIBILITATEA SA FACEM UNDEVA ACEA VECHIME IN MUNCA, TOTUL SE INVATA..NIMENI NU S A NASCUT INVATA, POATE TINETI CONT SI DE ABSOLVENTII DE FAC DE DREPT, CONTABILITATEA,,ABSOLVENTI CARE AM TERMINAT SI NU AVEM UNDE SA MERGEM….AVEM TOTUSI DREPTUL SI FAC DE CONTABILITATE…..SA TINETI CONT SI DE ACEST ASPECT!

  9. [quote name=”Marius Nag”]Nu-i corect fata de cei care se afla in scoala de subofiteri!Cei incadrati direct evita atat scolarizarea si regimul din scoala si mai sunt repartizati si inaintea promotiei 2016 de la Tg Ocna.Nu-i just![/quote]
    Alta varianta de incadrare rapida de personal nu cred ca exista in momentul de fata!
    Mai ales ca exista si finantare pentru aceste posturi!
    Era o vorba veche… ”Bate fierul cat e cald”
    Lipsa de personal este simtita pretutindeni in sistem , doar asa mai putem linisti si noi apele in sistem din acest punct de vedere!
    Ca sa scolarizezi atatia oameni timp de 1 an nu cred ca se poate din lipsa spatiului!

  10. Era normal ca toate incadrarile sa se faca la operativ, acolo unde deficitul este cel mai mare si unde sunt concedi din 2014 neluate. La celelalte sectoare se puteau scoate posturile la concurs intern inainte sau dupa incadrari, ca oricum doar cei cu pedigri pleaca la 8 ore. Si inca o chesti sunt penitenciare in care „fetele” nu stiu ce este aia paza, asa ca prea putin conteaza ca faceti incadrari de femei la operativ, pleaca imediat la cate un post caldut.

  11. O intrebare.De transferuri se face ca ploua? Vad ca nici la altii nu le raspunde nimeni.Alo!!! Vrem acasa!!! Cand ne dati drumul? O seara buna:)

  12. Intr-adevar,aceste angajari sunt absolut necesare,e un deficit mare de personal,pe langa concediul si orele restante va mai fi si normalizarea volumului de munca.E bine venita aceasta „gura de oxigen”,dar nu mi se pare corect ca absolventii scolii de subofiteri-scolarizati in domeniu-sa ocupe resturi ramase dupa incadrarile directe

  13. ce imi place!!! un an de scoala,echivalent cu 59 de pagini!!! FRAIERILOR,CARE ATI FACUT SCOALA!!!

  14. Marius Nag,
    Dupa ce vei incepe activitatea efectiva intr-un penitenciar atunci sa constatati ce este just si ce nu. Aceasta gura de oxigen vine cum nu se putea mai bine pentru oamenii care lucreaza si au sute de ore suplimentare nerecuperate si aproape in integralitate concediu restant din 2015. Ah !? Ce crezi ca e just acum ?

  15. [quote name=”Marius Nag”]Nu-i corect fata de cei care se afla in scoala de subofiteri!Cei incadrati direct evita atat scolarizarea cat si strictetea din scoala.Mai mult sunt si repartizati inaintea promotiei 2016 de la Tg Ocna.Nu-i just!

  16. Daca se incadreaza 500 lde agenti este posibil sa se pensioneze tot atatia?

  17. Nu-i corect fata de cei care se afla in scoala de subofiteri!Cei incadrati direct evita atat scolarizarea si regimul din scoala si mai sunt repartizati si inaintea promotiei 2016 de la Tg Ocna.Nu-i just!

  18. Domnule Ștefan,va rugăm să ne lamuriti cu mutarile , ce sanse mai avem ? Si nu ma refer doar la Craiova .. Cand se vor mai tine comisii pentru mutare ? Ar trebui să ne ia si pe noi in calcul zic eu. Acum daca s-au scos locuri pentru incadrari directe.. Noi ramanem netransferati acasa ??

  19. Super tare .!!!!!exact ca si pana acum .juma’ la paza restul…..unde D zeu ii mai baga????mai dotează fiecare birou cu cate un scaun…cu picioare rosii

  20. Din cate am vazut acuma se doreste ocuparea a 515 locuri din cele 1000,inseamna ca va exista si o a 2 a tranșă,nu se stie pe cand se vor scoate restul de posturi?

  21. Despre cererile noastre de transfer ce se mai aude?Cand se aproba transferul acasa?

  22. Se pare ca la Galati vom face paza in continuare cu detinuti! 😐 Bravo Tulcea!!!

  23. Cum mama masi la Galati numai18 oameni cand numai la grupa sunt vreo 15 locuri.Iar va bate-ti joc de noi?

  24. Unde se desf ex? La Bucureti sau in localitatea de unde apartii? Si despre probe sporgive ce-mi puteti spune

  25. Dl Teoroc ce se ntampla cu cei de la TG ocna daca se fac aceste incadrari directe…la locuri ma refer..au prioritate?

  26. Penitenciarele spital nu au nevoie de locuri?sau ei cand preiau detinutii de la alte penitenciare la spitale din reteaua MS nu au nevoie de oameni la escorta?

  27. Puteti sa ne oferiti date si pentru posturile ce nu sunt in operativ(reintegrare, medical, economic)?
    Multumesc!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)