www.snlp.ro Web analytics

Declansare procedura concursuri! Anunturile au fost publicate. Start la inscriere! Succes candidatilor!

Pe pagina ANP au fost publicate anunturile de declansare a procedurilor de concurs pentru prima serie de posturi: 536 posturi de agent operativ, 55 posturi de psiholog, 58 posturi de asistent social si 91 posturi de agent asistent medical. Click pe imagini:

Captura de ecran din 2016.03.22 la 19.32.02

Captura de ecran din 2016.03.22 la 19.32.09

Captura de ecran din 2016.03.22 la 19.32.23

Mai multe detalii (conditii, bibliografie etc) aici

 

52 COMMENTS

  1. Cel mai bine e sa nu fie comisii din penitenciarul respectiv . Pot veni de la alte penitenciar , așa nu mai sunt suspiciuni

  2. Domnule Presedinte stiu ca nu aveti nici o vina dar mi se pare ca penitenciarele promoveaza cel mai netransparent concurs in privinta incadrarilor.
    Testele sunt sinteza,unde este loc de interpretare si rezultatele in 2-3 saptamani. Exista proba interviului, proba pe care nici politia sau alta structura nu o are ,asa sa mai se faca o triere a celor „necunoscuti”….la fel ca si cea de calculator..

  3. Inscrierile pana in ce data se fac..am inteles ca dosarele trebuie depuse pana in data de 12 dar si inscrierile sunt tot pana la data aceea?

  4. Cel mai bune ar fi ca , comisiile de la examene sa fie de la alte penitenciare pt a preveni posibile aranjamente

  5. In conditiile in care doresc sa particip si la concursul ptr. admitere la academia de politie sectia penitenciare, as avea vreun impediment daca as fi admis pe locurile cu angajare din sursa externa?
    Multumesc,

  6. da / pana pe 12 apr! / este un alt concurs pentru alta serie de posturi / posibil nivelul de testare sa fie mai scazut pentru scurtarea perioadei / vedeti la Butonul rosu (meniul dreapta site)

  7. Dacă am dat examen psihologic în 5 Feb 2026 și am picat , mă pot înscrie iar acum pana pe 20 aprile 2016 pentru un post în aceeași localitate , sau în alta localitate sau în ambele , Examenul psihologic se ne numai la București ???? Dacă anul ăsta restul examenelor se da la TG OCNA.
    Anul acesta NE-AU picat pe cele doua care eram adversare celei privilegiate și am fost singurele picate . Și mă credeți am fost 10 în sala iar pe sait arata ca sunt 10 admise și 2 picate în acea zi .Precizez ca am fost o singura tura de examinați de la 7 și 30 la 14 și 20 când am ieșit nu mai erau alții.

  8. Tot respectul dl Stefan pentru munca depusa ! Tare mult as dori sa ma lamuriti la o intrebare , Ce sanse as avea sa aplic pe operativ daca am discromatie ? Nu as vrea sa aplic dejeaba si sa fac un drum pana la Bucuresti tinand cont ca stau in capatul celalalt al tarii doar sa imi zica ca sunt inapt ? Precedent a mai fost ?! Cazuri de colegi? Multumesc anticipat!

  9. Buna ziua. Daca apas pe imagini, primesc urmatorul raspuns :
    This site can’t be reached

    anp.gov.ro took too long to respond.
    ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

    Cum pot accesa? Multumesc

  10. [quote name=”Adrian m”]Test grila la proba scrisa?[/quote]
    Se pare ca nimeni nu stie cum va fi examenul , grila sau sinteza !!!

  11. [quote name=”Popescu”]Recrutare din sursa externa pentru posturi cu studii superioare pentru aparatul economico-administrativ….pe cand?[/quote]
    puțin probabil să mai fie

  12. [quote name=”Silviu”]In cazul in care sunt admis si incep datoria, iar dupa un timp realizez ca nu sunt facut pentru asta, pot renunta? Observ ca este pusa o precizare in care sunt obligat sa raman 5 ani. Imi poate explica cineva ce inseamna mai exact? Multumesc.[/quote]
    Nu poți pleca într-o altă unitate, dar demisia e un act unilateral. În plus există o perioadă de pregătire, pentru care vor trebui returnate costurile.

  13. [quote name=”Adela”]Buna seara,
    Putem sa ne inscriem si la un nou concurs daca participam la un concurs similar,aflat in derulare? Ce valabilitate au examenul psihologic si examenul medical? Multumesc frumos![/quote]
    În principiu 6 luni. Dar avizul psihologic trebuie echivalat.

  14. [quote name=”Cristi”]In cazul in care nu a fost eliberat inca avizul de libera practica de colegiul psihologilor, putem face o declarative pe propria raspundere ca il vom adauga la dosar pana la data primei probe de concurs?[/quote]
    Nu prea. El trebuie obținut de la colegiu.

  15. [quote name=”Laurențiu”]PT medici când ?[/quote]
    Procedura pentru medici e puțin diferită. Posturile trebuie publicate și în ”Viața medicală”, deci cât de repede.

  16. Bună ziua, pentru asistenți medicali, este scris sau grila?Mulțumesc anticipat.

  17. [quote name=”iani”]Buna ziua,
    Unde se depune dosarul?[/quote]
    La unitatea unde vrei sa dai examenul

  18. daca mi-am dat demisia din jandarmerie acu 2 ani pot sa depun dosar la concursul pentru penitenciar?

  19. Daca accesati unde spune sus ” aici” va trimitea pe pagina oficiala a ANP, si acolo era postat anuntul cu posturi scoase la concurs, iar daca eventual curiozitatea va ispitea sa dati click si sa descarcati metologie, anunt concurs, legislatie si etc, observati ca toate se descarcau in PDF… si sunt foarte vizibile si usor de cititi.
    Ce ma frapeaza pe mine este proba pe calculator si la cata informatica trebuie sa stii chiar informatician trebuie sa fii, da cred ca trebuie sa le predai si la puscariasi informatica si interviul si o sa va spun cu toata responsabilitatea ca acolo se fac cartile, la interviu ca unele locuri sunt luate dinaintea concursului, o cretinitate comunista interviul, in rest bafta tuturor

  20. Exact cum ati spus dvs le-am printat, adica un scris minuscul! Dar nu este asta o problema, puteau sa fie si 500 pagini, doar ca nu vreau sa mai zica toti ca inveti 50 pagini si gata esti dihtai agentul, pe cand ei isi tocesc coatele la SNPAP…Asta este situatia, nu este nimeni favorizat, avem un deficit care trebuie acoperit si asa vor avea toti de castigat, nu ar mai avea ore suplimentare, etc.
    Ne puteti spune, va rog daca examenul scris va fi grila sau sinteza? Va multumesc

  21. Ghidurile de bune practici pt psihologi si asistenti sociali sunt de negasit…. Aveti vreo recomandare/sugestie?

  22. Draga Diana daca printezi in format de 20 de cuvinte pe pagina cu cadru normal da vei avea mai multe pagini de numarat dar cu o spatiere mai eleganta. Noi le-am comprimat in 59. este optiunea voastra cate alegeti sa cititi. Important este sa fiti pregatiti la concurs

  23. Dragilor, avem de invatat 170 de pagini, nu „59”. Printati-le si veti vedea! Spor la invatat.

  24. [quote name=”Adi”]Buna pt asistenti medicali va fi scris sau grila ?[/quote]
    Desenat si eventual… cantat-doar pentru cei talentati! 😀

  25. Buna ziua,
    Ma puteti ajuta cu un raspuns,va rog!
    Certificatul de perfectionare(lb franceza,nivel mediu)este echivalent cu certificatul de competenta lingvistica B1?
    Ma pot inscrie la 2 penitenciare din aceiasi regiune pt un post similar?
    Cu stima!

  26. [quote name=”Silviu”]In cazul in care sunt admis si incep datoria, iar dupa un timp realizez ca nu sunt facut pentru asta, pot renunta? Observ ca este pusa o precizare in care sunt obligat sa raman 5 ani. Imi poate explica cineva ce inseamna mai exact? Multumesc.[/quote]

    Poti sa iti dai demisia cand vrei daca vrei si dupa o luna dupa ce te angajezi , iar daca ramai in sistem nu te poti transfera in cei 5 ani la alta unitate.

  27. Buna seara ! Preconizati o data a incadrarilor in sistem a conconcurentilor care obtin ”admis” ?

  28. [quote name=”Silviu”]In cazul in care sunt admis si incep datoria, iar dupa un timp realizez ca nu sunt facut pentru asta, pot renunta? Observ ca este pusa o precizare in care sunt obligat sa raman 5 ani. Imi poate explica cineva ce inseamna mai exact? Multumesc.[/quote]

    Raspunsul la intrebarea de mai sus este cheia deciziei de a ne inscrie. Rugam urgent o parere !

  29. Ce inseamna „[b]o perioadă de minim 5 ani, sens în care vom depune o declaraţie[/b]” ???

    Declaratia e cumva un contract sau altfel spus ce se intampla daca noi, externii, realizam ca nu suntem facuti pentru asta?
    Rog raspuns !
    Stima!

  30. Domnule,Stefan,cum poate cineva din operativ,sa dobandeasca treapta profesionala minim ,,debutant” ,daca nu lucreaza efectiv pe post, ca sa se poata inscrie la ,concurs,pe un post de asistent social ?
    Poate,sindicatul,va putea, obtine o derogare,pt. cei din sistem,care doresc sa participe la concurs ,cu obligarea lor sa obtina ulterior atestatul si treapta profesionala de minim ,,debutant”.

  31. [quote name=”ayan”]Domnul Stefan, s-a schimbat ceva la bibliografia pentru agenti operativ paza fata de cele 59 de pagini anuntate initial?[/quote]

    nimic nu s-a schimbat…au mai apaut inca 100 de pagini pe langa alea 59 😀

  32. Domnul Stefan, s-a schimbat ceva la bibliografia pentru agenti operativ paza fata de cele 59 de pagini anuntate initial?

  33. Speram sa nu existe asa ceva Popescu…doar pt studii medii eventual…pt studii superioare avem academii unde invata studentii nostri…am observat ca functii de ofiteri se scot doar acolo unde nu exista academii care sa formeze pe anumite specializari gen psihologie, asistenti sociali si medici. Sper sa fie asa si la economic-administrativ. Bafta.

  34. Recrutare din sursa externa pentru posturi cu studii superioare pentru aparatul economico-administrativ….pe cand?

  35. In cazul in care sunt admis si incep datoria, iar dupa un timp realizez ca nu sunt facut pentru asta, pot renunta? Observ ca este pusa o precizare in care sunt obligat sa raman 5 ani. Imi poate explica cineva ce inseamna mai exact? Multumesc.

  36. Buna seara,
    Putem sa ne inscriem si la un nou concurs daca participam la un concurs similar,aflat in derulare? Ce valabilitate au examenul psihologic si examenul medical? Multumesc frumos!

  37. In cazul in care nu a fost eliberat inca avizul de libera practica de colegiul psihologilor, putem face o declarative pe propria raspundere ca il vom adauga la dosar pana la data primei probe de concurs?

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)