www.snlp.ro Web analytics

Transparenta ANP – subiectele de la concursurile incheiate sunt postate pe pagina institutiei

AAEAAQAAAAAAAAIyAAAAJDYwZDk5MWNlLTI3ZjMtNGQ5Ny05YTU2LTgzZjBlNzRlNjc2MgIntr-un elan neasteptat de transparenta, ANP a postat deja pe pagina proprie primele seturi de subiecte care au fost utilizate in cadrul concursurilor recent incheiate. Sa spunem ca este un prim pas pe calea cea buna desi noi am cerut chiar elaborarea si transparentizarea, prin publicare pe pagina institutiei, anterior declansarii procedurii de concurs, a unui set unic de subiecte (care se poate actualiza) la nivel national, pe niveluri si categorii de functii.

Comisiile de concurs ar fi doar avut sarcina de a selecta subiectele din lista si nu am mai avea obisnuitele surprizele de a constata diferente intre unitati, din punct de vedere al configurarii probei scrise sau al nivelului de dificultate. Aveti mai jos subiectele care pot fi vizualizate si pe pagina ANP la sectiunea Cariera: 

 

 

32 COMMENTS

  1. Știu și un caz în care în urma unei reclamații de fraudă a fost anulat un concurs.

  2. Buna ziua.Imi puteti spune va rog daca se poate anula un concurs?Stiti cumva daca au fost cazuri in care a fost anulat vreun concurs?

  3. [quote name=”candidata”]Bună seara , imi pare rai sa vad atata frustrare aici ! Din fericire pentru mine , sunt una din candidatele care a luat acest examen, va pot garanta ca a fost totul conform la noi , cine s_a pregatit a luat , drept dovadă că au ramas locuri libere ,tind sa cred ca ca multora dintre noi ne lipseste respectul fata de cei din jur , trebuie sa acceptăm faptul ca unii s_au pregatit mai mult de cati altii ![/quote]
    va salut! pana acum, rezultatele finale (la femei) din ce afiseaza ANP, nu Facebook, au un procent de promovare de 100%!!! sa intelegem ca dvs deja stiti ca ati promovat si ca nu vor fi incadrate toate prosturile in unitatea in care v-ati inscris la concurs??? multumim!!!

  4. [quote name=”candidata”]Bună seara , imi pare rai sa vad atata frustrare aici ! Din fericire pentru mine , sunt una din candidatele care a luat acest examen, va pot garanta ca a fost totul conform la noi , cine s_a pregatit a luat , drept dovadă că au ramas locuri libere ,tind sa cred ca ca multora dintre noi ne lipseste respectul fata de cei din jur , trebuie sa acceptăm faptul ca unii s_au pregatit mai mult de cati altii ![/quote]
    multumim de informatie, oarecum ne-ar ajuta sa aflam si unde a existat acest fel de corectitudine si transparenta, sau macar un indiciu. multumim!

  5. Bună seara , imi pare rai sa vad atata frustrare aici ! Din fericire pentru mine , sunt una din candidatele care a luat acest examen, va pot garanta ca a fost totul conform la noi , cine s_a pregatit a luat , drept dovadă că au ramas locuri libere ,tind sa cred ca ca multora dintre noi ne lipseste respectul fata de cei din jur , trebuie sa acceptăm faptul ca unii s_au pregatit mai mult de cati altii !

  6. Vom informa. Daca era ceva concret si clar livram din prima secunda. Dar inca nu este. Divergente (de opinie) interne MJ, se asteapta decizia ministrului, pe scurt. Am pledat si avem sustinere. Dar nu totala.

  7. [quote name=”Ștefan Teoroc”]E… inca luni :)[/quote]
    A fost in avans, ca sa ne dati un raspuns marti, dar nu ne spuneti nimic. Fsanp. si-a. informat membrii. Cateva cuvinte, dle. Stefan, lumea asteapta.

  8. Despre ce transparenta vorbim aici? nu exista asa ceva atat timp cat examenele sunt organizate de fiecare unitate in parte! Transparenta a existat la MAI, cand concursul a fost national si grila…ai nostrii nu au avut timp suficient cu o mana de candidati pe 500 locuri, in schimb cei de la politie cu aproape 3000 locuri scoase la concurs s-au putut descurca…acolo transparenta, caci au mai ramas si locuri neocupate si concursul s-a desfasurat extrem de rapid. La noi, la fiecare unitate au existat doar 2-3 destepti care au invatat si restul nu, caci au luat note foarte mici…mi-e greu sa cred…nu mai zic nimic, si voi cei din sindicat stiti ca sunt multe nereguli, dar cine sa va ia in seama si pe voi si pe noi…DNA-UL, DGA-UL…STITI SI VOI CA „NIMIC NU ESTE TRANSPARENT”…

  9. [quote name=”Ștefan Teoroc”]marti la 11,30 e intalnirea pe merit si spor studii
    da, 50% se acorda in continuare[/quote]
    Noutati,ceva?

  10. Nu am luat in ras pe nimeni / poti demonstra cumva macar la nivel de indicii nu probe ca este vorba despre coruptie?

    Spui de mine ca iau concurentii in ras, desi de luni de zile acordam suport, informam, instruim, comunicam si tinem la curent. Dar tu arunci cu miile de euro si imi jignesti colegii, fara sa ai nicio dovada. Daca totusi o ai, sesizeaza de urgenta autoritatile!

  11. Va rog sa va interesati cum s-a trecut de fisa medicala. Nu am zis nimic de testarea psihologica. Problema era sa treaca de medical si psihologic, restul era aranjat.
    Da, sunt nemultumiri, deoarece am muncit foarte mult, am ajuns pana la final si am vazut pas cu pas fiecare smecherie in parte.
    As fi spus si atunci in timpul concursului, dar doamne fereste sa te pui rau cu cineva ;).
    Pila ar fi cam de la 5000 euro in sus. Cam atat de mare :))
    Ceea ce spuneti dumneavoastra denota faptul ca ne luati in ras pe toti participantii din tara. Dupa cum vedeti, sunt foarte multi cei ce vorbesc despre grade de rudenie.
    Eu am scris negru pe alt exact ce am vazut cu ochii mei, nu din auzite.
    Am vrut sa spun chestia asta, ca pe viitor sa nu se mai duca altii sa cheltuie bani, sa isi faca sperante cu privire la viitorul lor, daca nu au pe cineva care sa ii asigure ca vor intra.
    PE MUNCA DREAPTA SI CINSTITA NU INTRA NIMENI !!!

  12. Doamnele plinute la care faci referire nu trec de verificarea medicala (indicele de masa corporala)

    Este normal sa existe suparari (asa cum vom avea si 1000 de oameni multumiti si convinsi de corectitudinea concursului -cei admisi in sistem)

    Insa sunt de parere ca nu trebuie aruncata in derizoriu munca unor echipe de oameni pe acest tip de afirmatii, de altfel usor de facut din fata computerului

    Cat de mare ar fi pila, cum treci de indicele de masa corporal sau de testarea psiho? Sau la alergarea, ce s-a intamplat, s-a masluit cronometrarea doar la unii? Iar la proba scrisa ce suspiciuni sunt, ca au transpirat subiectele sau ce? Pai asa nu mai facem niciun concurs niciodata…

  13. De unde atata transparenta? La Iasi s-a furat pe fata. Incepand de la proba sportiva, unde au trecut mai departe numai grase ( am vazut fetele pe teren inainte de sustinerea probei sportive si erau varza la toate cele 3 probe ” lasa ca o sa scot eu viteza in ziua concursului”. Penibil. Cine a facut sport stie ca pentru a scoate viteza e nevoie de munca multa, luni de pregatire. Domnisoara mai avea 2 zile pana la proba sportiva, dar ea stia ca va scoate timpul atunci.); dar ce sa vezi, in ziua examenului, au fost perfecte. Pe unele fete le puneau sa repete abdomenele de 3 4 ori, iar pe altele le treceau si peste timpul de 30 de secunde. La proba pe calculator, din cele 2 variante de subiecte, cea care a ales varianta a fost tocmai sotia unui agent de la penitenciar. Ce coincidenta ! Nu mai spun de scris…s-au stiut subiectele dinainte. Mai mult decat atat, s-au ales femei cu varsta 35+. In cativa ani alea ies la pensie. Sa va fie rusine. Si va mai plangeti ca nu aveti personal. Persoanele cu adevarat bune le-ati dat la o parte, pt niste cururi grase si babe cu copii.

  14. Corupție , nepotism , minciună , bătaie de joc.
    Asta au îndurat concurenții la proba sportiva ( Deva) unde s-a luat examenul pe nedrept de concurente care nu s-au încadrat in barem. Si totusi ce a cautat dl MITICA pe stadion cand ” nepoata” dansului concurs , sa nu mai spunem ca timpul ei real a fost de 9,14 nu 8,14 cum a reieșit. Păcat ca suntem colegi si am crezut in corectitudine. Rusine , oare nu se sesizează nimeni , oare toata lumea accepta minciuna si manevrele acestea . Nu mai vreau sa aud de corectitudine , integritate cand chiar Presedintele Comisiei nu le respecta .

  15. La Arad nu vad 50% cei care muncesc, ci doar cotizantii si lingaii. Si bineinteles ca sefii au luat de 2-3ori pana acum. Mai mult domnul sef serviciu de la (editat) si-a lasat amanta sa ii tina locul.

  16. Dle Ștefan spuneți că Marti este întâlnirea la MJ pe salariul de merit si sporul de studii.Oare este vreo șansă de reușită să primim ambele sporuri sau numai să visăm frumos.Din ce sa scris si sa afirmat pe site ar fi șanse foarte mari să primim si noi aceste sporuri.Apropo mi-ați promis răspuns în partea a3 a cu reorganizarea propriu zisă a unităților si la acordarea sporului de studii la numirea pe funcție
    Aștept.

  17. O prostie mare 50℅asta ,prin faptul ca se adauga la pensie ,aici apare nemernicia unora si dusmania pe buna dreptate a altora .Daca ar fi contat doar la salar ,foarte bine …pupati pe cine vreti , unde vreti …dar asa e un FURT din bunul simt si respectul colegial .Nu sunteti cu nimic mai buni decit amaritul de pe sectie care a fura o paine …

  18. [quote name=”dreptate si fratie”]ma vad nevoit sa sustin pe buna dreptate cele afirmate de Zifi…curat murdar frate!
    La Ploiesti unul din colegi, care merita tot respectul pentru gestul sau,cand a primit tichetele cadou lea rupt si lea aruncat in fata liderului sindical spunand…Nu tie rusine ma sa iei de doua ori si tu si nevasta cate50%,mai lasa ma si pe altii ca si noi muncim.
    Apropo trimestrul acesta se mai dau 50% domnulTeoroc? ca de speranta moare ultima.[/quote]
    Lasa man ca si la Miercurea Ciuc avem familii care au luat 50%, sot si sotie in acelasi timp, plus frati, verisori si cumnati (la noi clanul -editat- sunt majoritari). Sa numai spunem ca toti sefii nostrii au luat 2 semestre la rand 50% . Pai unde este frate echitatea intre colegi? Chiar atat de prosti ne cred ca nu vedem si nu stim ce se petrece dincolo de zidurile birourilor unde se lafaie?

  19. marti la 11,30 e intalnirea pe merit si spor studii
    da, 50% se acorda in continuare

  20. Dl teoroc cînd este întâlnirea cu mj pe salariul de merit sau se pare că nu vrea sa se întâlnească cu voi mulțumesc

  21. ma vad nevoit sa sustin pe buna dreptate cele afirmate de Zifi…curat murdar frate!
    La Ploiesti unul din colegi, care merita tot respectul pentru gestul sau,cand a primit tichetele cadou lea rupt si lea aruncat in fata liderului sindical spunand…Nu tie rusine ma sa iei de doua ori si tu si nevasta cate50%,mai lasa ma si pe altii ca si noi muncim.
    Apropo trimestrul acesta se mai dau 50% domnulTeoroc? ca de speranta moare ultima.

  22. Buna ziua,
    pentru asistenti sociali nu avem model de subiecte? 🙂

  23. Am o intrebare pertinenta, zic eu.Ce regula prevede ca sefii nostrii, directori, directori adj. sa beneficieze de 50% doua trimestre la rand ca dupa aia s-o taie in pensie?
    Unde scrie ca, dupa ce-au supt sistemul zeci de ani, TOT EI, sa beneficieze pana la adanci batraneti o pensie adipoasa si grasa, pecand amaratul de subofiter asteapta de zeci de ani sa prinda un amarat de 50%, ca la urma sa plece in pensie cu buza umftata?
    Chiar nimeni nu se sesizeaza de acest abuz?
    Si ce daca acesti directori si directori adj, primesc aceste mariri direct de la ANP? In definit tot din „sacul’ comun se imparte malaiul.
    Chiar asa dom.le?

  24. Asa ar fi ideal. Insa nu ne facem iluzii ca vom avea doar premianti 🙂

  25. Bună seara,

    Observ că răspunsurile corecte sunt mot a mot cu articolele din lege (chiar și cu virgulă). Exact așa trebuia sa raspundem si noi?

    Mulțumesc pentru raspuns, o seara buna!

Comments are closed.

error

Ți-a plăcut acest articol? Ajută-ne cu un Like :)