Sindicatul Național

al Lucrătorilor de Penitenciare

Revista presei

“Doliu” în Penitenciarul Satu Mare

“Doliu” în Penitenciarul Satu MareAproximativ 50 dintre cei 120 de sindicalişti din Penitenciarul Satu Mare s-au aliniat ieri dimineaţă acţiunii de proteste “Banderolele negre“, care are loc în 40 de penitenciare din România. Aceştia şi-au pus ieri, pe durata orelor de lucru, banderole negre pe braţ în semn de protest, fără să perturbe activitatea din Penitenciar.

Sindicatul “Speranţa” din cadrul Penitenciarului Satu Mare afiliată la Federaţia Sindicatelor din Administraţia Publică PUBLISIND se solidarizează cu membrii SNLP.

Fiecare angajat care face parte din Sindicatul Naţional al Lucrătorilor de Penitenciare (SNLP) a purtat ieri banderolă neagră pe braţ. Acţiunea a început dimineaţă la ora 7.30, odată cu intrarea primilor gardieni în schimb şi s-a încheiat la 15,30. La nivel naţional participă la aceste acţiuni de protest 8.000 de membri SNLP.

Potrivit declaraţiilor secretarului Sindicatului “Speranţa” al Penitenciarului Satu Mare, Dorin Vaida, protestul are loc pentru drepturile lor care au fost diminuate cu 25% din salariu, echipament, normă de hrană şi sporurile pentru condiţii de muncă.

Pe de altă parte, Penitenciarul lucrează cu un deficit de angajaţi de 25%, de mai bine de trei ani nemaifiind încadrat alt personal, înafară de absolvenţi ai şcolii militare.


Giorgiana Păduraru - Gazeta de Nord-Vest

Google Translate

Cauta in site

 • Nik 22.11.2017 16:44
  Pai crezi ca cei la birouri au timp ?!

  Read more...

   
 • anonim 22.11.2017 11:02
  "Tinând cont de necesitatea asigurării unui tratament nediscriminator iu ...

  Read more...

   
 • Justice 22.11.2017 10:48
  Vulpea când n-ajunge la struguri, zice că sunt acri! ;)

  Read more...

   
 • Edy 22.11.2017 10:09
  Pt eu.ro Noi suntem SNLP si lucram la MJ. Ce ar însemna să luăm atitudine ...

  Read more...

   
 • Cristian Tudorache 22.11.2017 09:08
  Declaratiile sunt totusi declaratii. Sunt convins ca, desi este ministru ...

  Read more...

Google AdS